Minister sprawiedliwosci zapewnial na spotkaniu, ze sad...

Minister sprawiedliwosci zapewnial na spotkaniu, ze sad zostanie we Wloclawku, ale czy PO dotrzyma slowa ? Przeciez Tusk obiecywal wiele rzeczy. Jezeli jednak sad bylby przeniesiony to prawo sluzyloby tylko zdrowym i zamoznym, ktorzy ewentualnie oplaca adwokata zeby za nich pojechal. Biedni i starsi ludzie nie beda w stanie przemieszczac sie.

5 komentarzy

zyga

A jestem bardzo ciekawy ile kosztuje nas utrzymanie włocławskiego sądu,
którego ochrania prywatna firma, - może jednak likwidacja byłaby lepszym
rozwiązaniem.

2 2
ID:37249

dzonny_killer

czy poza ponad półwiecznymi kłamcami = komuszkami i oszołomami z pisu ma ktoś jakiekolwiek informacje, źródła, dokumenty świadczące o jakiejkolwiek likwidacji jakiegokolwiek sądu??? oni ich również nie mają, bo dawno by je opublikowali!!! :p

1 1
ID:37285

zbuntowany_kaloryfer

Wyobraźmy sobie jak w obliczu kryzysu zachowywaliby się zwierzchnicy sekty pIs-em zwanej... Wszak takim jak oni wszelkie kryzysy na rękę są.
No tak, zapomniałem dodać (a to najważniejsze!): kryzysowi winna jest Unia, dzieło Szatana i ogólnie plugawy pomiot; Bękart żydowsko-masoński.
Od siebie dodam tylko, że mam powody przypuszczać, że Obcy (których statek przetrzymywany jest w "Strefie 51") mają w tym swój udział. Nie mam nic do Obcych, tylko te ich ogony, skrzela i łuski...
;]]]

1 4
ID:37294

szuja

Wiem co powiedział minister Gobin w "Kawie i Herbacie". W Sądach są same nieroby. Połowa zatrudnionych to "V-ce Prezesi" . Sądzić nie ma kto.Nic tu lewice i inne prawice nie mają do gadania moi szanowni gul,gul.Komuna już jest tak przenicowana ,że nic nie zostało tylko prawicowe i katolickie dziury.

0 2
ID:37298

Anty rządowiec

Minister sprawiedliwości he he jak to śmiesznie brzmi, a gdzie tu sprawiedliwość ?!?!

1 0
ID:37304

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA