POwiedzenie ,,przebiegly jak lis '' ma w tym przypadku pełne...

POwiedzenie ,,przebiegly jak lis '' ma w tym przypadku pełne zastosowanie http://wiadomosci.onet.pl/kraj/samokrytyka-tuska-jestem-omylnym-czlowiekiem,1,5011135,wiadomosc.html Ale ,,wilcze oczy ''mówią same za siebie -stołek w Unii to ,,ich ''cel . POlaczki to tylko narzędzie do tego celu ...

28 komentarzy

mazurki

tylko nie Polaczki, opanuj się człowieku ,bo twoja zajadła nienawiść do PO zaczyna być męcząca!

7 10
ID:37265

moher

@~mazurki: co prawda w oczy kole ?

9 5
ID:37268

cichyobserwator

Ty - wielki nieomylny ,właśnie tacy jak ty kończą nie mając żadnego celu.Wypisujesz takie bzdety ,tu na forum , bo w normalnym życiu nikt cię już nie zauważa.Mamusia cię nie kochała za to tatuś dwa razy dziennie ?. I jak ? miło jak ktoś cię obraża ? Ty robisz to bez przerwy innym wiec czuje się trochę z tym żle ale usprawiedliwiony.Ty możesz - to mogę i ja.Możesz na mnie liczyć po każdym takim obrażliwym tekście .

5 7
ID:37269

olo...

A jak ich inaczej nazwać niewidać co robią z Polską??, znaczy inaczej można ale to już będzie niecenzuralne.

8 3
ID:37270

Oliwia

Ja te zaczynam nienawidzic PO, na ktra sama gosowalam. Jak zaczli panoszyc si i niszczyc kraj zagosowalam na Kaczyskiego myslac, e uratuje to co zostalo od tej miadzcej maszyny liberalnej. PIS nie przeszedl moze i lepiej bo ta wszechobecna religia te mnie odstrasza. Niestety dla mnie pozostalo SLD wcale nie idealne bo wpakowao nasz kraj do NATO i to nas kosztuje te sa liberaowie przyczyniajacy sie do zamykania zakladow i nie dbajacy o zahamowanie wzrostu opat, ustalenia minimalnego wynagrodzenia czy utrzymania sluzby zdrowia albo domagania si obnizenia WAT, najbardziej niesprawiedliwego podatku jaki moe byc. Jest dla mnie interesujaca partia pracy ale zbyt saba ale bed probowa glosowac na nich, moe wyjda z doka.

3 2
ID:37274

antekbosy

Przebiegły Lis przekonuje naiwną kurę, że nie jest tak zły, jak twierdzi Kogut; Blond daje się na to nabrać: "Ktoś, kto kocha muzykę, nie może być całkiem zły". Manipulując kurą, wykorzystując jednocześnie jej lęk, by nie obudzić męża i ochotę na flirt, a także wzbudzając w niej poczucie winy.

2 1
ID:37276

mazurki

@~moher: wbrew temu co sądzisz, nie kole! , tylko nie lubię jak w zajadłości i nienawiści używa się obraźliwych określeń! Powiedzenie o Polakach " polaczki" nie jest dla ciebie obraźliwe?

2 2
ID:37277

zxxc

@~mazurki: jestesmy chyba jedynym narodem, ktory posiada w potocznym slowniku obelzywe okreslenie na wlasnego rodaka :-)

2 2
ID:37278

antydziałkowiec

To ja zastosowałem to określenie i przepraszam wszystkich ,których to uraziło ,ale zastosowałem je celowo ponieważ uważam ,że dotychczasowy styl rządzenia wyborcami przez po nie ma nic wspólnego z demokracją i nie traktuje nas jak poLAKÓW -WYBORCÓW-PARTNERÓW dzięki którym doszło się do władzy -poDMIOTOWO . Ale właśnie jak ,,polaczków'' -bezwolne i bezmyślne istoty(stado owiec) którym każde kłamstwo można wcisnąć bezkarnie !!!Czy nie macie podobnego wrażenia po ostatnich ,,ustawowych bublach czynionych pod nadzorem nieomylnego'' ? CZY LUBICIE BYĆ PUBLICZNIE OKŁAMYWANI ?

4 4
ID:37279

ozon

Anty! Lojalnie uprzedzam przestan obrazac uczucia innych. Pora Ci chyba utrzec nosa a "polaczkiem" ti chyba Ty jestes. Uzywasz okreslen niegodnych jesli o wlasnym narodzie mowisz jezykiem hitlerowcow ! Pohamuj sie!

3 3
ID:37283

szuja

@~ozon: Mnie natomiast jeszcze bardziej obraża takie chamskie kaleczenie języka polskiego.

4 2
ID:37286

witto

antydziałkowiec uważaj! Niejaki "ozon" stosuje wobec Ciebie groźby karalne! Czuj się zagrożony i zgłoś gdzie trzeba. Albo czekaj na katar. POwodzenia

1 1
ID:37288

ozon

ANTY! Robisz na sile za "Trybun a Narodowego" Nie mysl i nie mow za wszystkich bo to nie uprawnione. Odrebne zdanie nie musi byc doprawione nienawiscia. Mam nadzieje,ze opamietasz sie i nie traktuj kazdego jak "parafianina" a co to znaczy poszukaj sobie> Nauki pana Rydzyka jednak nie ida w las a szkoda!!! Przypomnij sobie wierszyk ..."kto TY jestes???..."

1 2
ID:37289

antydziałkowiec

ozon -ten wierszyk zadedykuj ,,obecnienampanującym''(o ile są tego godni) bo to oni zapominają skąd się na stołkach znaleźli i komu to zawdzięczają.A tak na marginesie ty masz jakieś ,,swoje zdanie'' o obecnienampanujących'' ,czy powtarzasz to co ci nakazują ,,(nie)zależne od nich media''?

2 3
ID:37292

szuja

@~ozon:
Ale ja cie traktuje jako parafianina i nie tylko.Pani od polaka musi być przykro. A Kochanowski ,to wiesz kto to. Taki Litwin z Cech co po naszemu mówił. Hahaha

3 3
ID:37297

antydziałokwiec

Szujo ,ale mu namieszałeś - ozon będzie miał pustą noc przez twoje wstawki ...ale ,,Litwin z Cech'' ? Tu coś ..nie gra ...

1 2
ID:37303

ozon

Chba zartujesz Anty? Te "wstawki " sa mi tak obojetne jak zeszloroczny snieg> Jestescie Panowie NUDNI i Monotematyczni no ale taka WASZA uroda. PISZCIE na Berdyczow zatem...Pozdrawiam

1 1
ID:37312

ozon

Szujo! Moze?????? autorytetem jestes dla swojej rodziny ale nie dla mnie i gwizdze koncertowo jakie masz zdanie na moj temat. Jestes "zabawny" ale we wlasnych oczetach niestety i TYLKO!!!

0 2
ID:37313

szuja

@~ozon:
Jak wstawisz implant,to przestaniesz gwizdać.Będziesz też lepiej rozróżniał fonetycznie i może zaczniesz pisać po polsku.Hahaha
Mogę podać Ci adres we Włocławku.

1 4
ID:37316

pietreq

Po co się kłócicie?

0 0
ID:37321

antydziałkowiec

Bo ozon ...ma ambicje .....powiedzmy nauczycielskie ....

0 4
ID:37324

ozon

Piotrusiu! nikt sie nie kloci...skadze. Niektorzy nie cierpia ambitnych i rozwinietych intelektualnie. Kazdy kto ma INNY sposob wyrazania mysli kojarzy sie z nauczycielem co swiadczyc moze o przykrych doswiadczeniach z mlodosci . Wykonuje tzw wolny zawod co z "Karta Nauczyciela " nie ma nic wspolnego. Piotrusiu !

1 1
ID:37331

pietreq

@ozon, czemu zwracasz się do mnie "Piotrusiu" jakbym był dzieckiem? A przecież to wy kłócicie się jak dzieci.

2 0
ID:37332

ozon

Piotrrze! Sory jesli urazilem to z sympatii to zdrobnienie. Zamiast "Anty" wyszlo Twoje imie jeszcze raz przepraszam. Troche masz racji ,ze te wymiany zdan to piaskownica ale widac inni inaczej nie umieja i staram sie DOSTOSOWAC... no nie zupelnie bo az tak prymitywny nie jestem.

0 1
ID:37340

szuja

@~pietreq: Jak się z nikim nie kłócę.Ja tylko uprzejmie podpowiadam,że jak się ma uwagi w różnych sprawach to najlepiej samemu ich przestrzegać. Niech zacznie od pisania po polsku.

2 2
ID:37348

ozon

Oj Szuja co Ty gaworzysz? Jak mozna przestrzegac uwagi? Czyzby chodzilo Ci o to ze jak mowie np. o kosciele to sutanne mam wlozyc?Cos nie idzie Ci z logicznym pisaniem i moze zacznij TY przestrzegac ZASADY LOGICZNEGO FORMUOWANIA MYSLI nawet bez znakow polskiej pisowni byle z sensem ok?

0 1
ID:37366

cichyobserwator

@szuja: co do pisowni mam pytanie - dlaczego nie przeszkadza Ci pisownia antydziałkowca ? Duże litery w środku zdania i wyrazów , urywane zdania bez jakichkolwiek zasad gramatyki no i ta mnogość wątków urywanych po kilku słowach to w/g Ciebie jest po polsku?

1 2
ID:37417

ozon

"Cichy...." daj spokoj "Szuja" juz taki jest . Facet ma jakas fobie i stara sie "Tepic" tzw nowych na tym forum...taki ma feler a ja mam ubaw. Tobie i innym dzieki za wsparcie to mile ! Pozdrawiam. Zaywazylem tez .ze nie lubi innego poczucia humoru niz ten ktory sam reprezentuje .Pocieszajace jest ze niedlugo wiosna i lody puszcza te zimowe i ...inne.

0 0
ID:37437

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA