mam prosbe. Mozecie podac mi namiary na dobrego dentyste? Nie...

mam prosbe. Mozecie podac mi namiary na dobrego dentyste? Nie musi byc na NFZ. Prosze o solidne info. Dzieki

15 komentarzy

Daniel

Mańkowski na świętego antoniego. Robiłem sobie ostatnio u Niego zęby i jestem bardzo zadowolony. Wszystko wytłumaczy a jak coś to zawsze znajdzie czas, żeby przyjąć po za kolejką.

9 6
ID:37654

antydziałkowiec

A dlaczego dentysta nie na Narodowy Fundusz(podobno ) Zdrowia ? Nie chcesz sprawdzić poziomu opieki zdrowotnej polaków w ramach obowiązkowej składki?

8 8
ID:37658

xXx

bardzo dobry dentysta przyjmuje Adres
Wolności 17 Unimed . lek. stom. Bogdan Notowski POLECAM !!!

0 7
ID:37664

kiwi

Przejdż się wieczorem w stronę Bulwarów,tam szybko leczą ,wystarczy na jednego mamrota

2 3
ID:37669

witto

a koniecznie musi być z PO?

2 3
ID:37676

Obserwator

@~antydziałkowiec: Widocznie ozon pochodzi z bogatej rodziny i może sobie pozwolić na prywatna wizytę. Myślę że nie doświadczył czekania do specjalisty i użerania się z NFZ-etem a przydałoby mu się, może by wtedy zobaczył jakie są prawdziwe realia ;)

4 3
ID:37678

ozon

Bardzo dziekuje tym ,ktorzy podali rzeczowe info a dowcipnisiom tudziez zlosliwcom piekne dzieki . Grunt to dobre samopoczucie.A tak na marginesie to ja nie dziele ludzi na tych z PiS PO czy innejSLD. Wazne JACY sa nie z kim sympatyzuja .no ale to dla niektofych zbyt trudne.

5 3
ID:37680

antydziałkowiec

Obserwator -to znaczy ,że ozon to typowy PeŁOwiec co innego mówi a co innego robi .Tak jak nasz obecniepanujący. Na spotkaniu z młodzieża w Gdańsku w sprawie ACTA (kunsultacja?????) poproszono by pytania dotyczyły tylko ACTA a nie tematów dotycących gospodarki czy perspektyw dla młodzieży .A tym czasem Donek zapewniał w ,,niezależnych mediach'' ,że może z młodymi dyskutować na WSZYSTKIE tematy....ale młodzi już nie dadza się okłamać ...

3 5
ID:37688

amityr

@~Daniel:
Jak to po za kolejką ?Chyba ,że po za tą co stoją na ubezpieczalnię.Tak?

1 2
ID:37693

amityr

@ozon
Dentysta stomatologowi nierówny.Polecam raczej stomatologa.

0 2
ID:37694

antydziałkowiec

Ozon - ,,ty nie dzielisz ''? To chyba nie czytasz tego co piszesz z ciebie wyziera polityczny klakier w masce ........

2 4
ID:37713

antekbosy

A na łyżwach kto kręci piruety ?

0 2
ID:37721

ozon

Dziele ale na madrych i tych innych .Miejsce masz w tej drugiej kategorii . I jeszcze cos. jesli potrzebujesz wsparcia finansowego na leczenie daj namiary chetnie zasponsoruje Tobie i tym ,ktorzy maja finansowy klopot. Grunt to zdrowie!

2 1
ID:37725

antydziałkowiec

polecam ponownie ozonowanie zamiast dentysty ....on po tym zabiegu już nie będzie ci potrzebny...

2 3
ID:37729

WALD

@~ozon: A le należy jednak wyciągnąć średnią aby widzieć co może czekać z innej strony.

0 0
ID:59901

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA