Cze, siemka, Słuchajcie koleszki staram sie o robótkę w...

Cze, siemka, Słuchajcie koleszki staram sie o robótkę w urzedzie i mam pytanko: czy jak napisze w liście motywacyjnym że nie lubię telewizji CW to mam większe szanse dostać posadę czy nie? Bo słyszałem że ostatnio dużo ludzi dostało pracę , którzy przynajmiej słownie deklarują niechęć do krytykujących polityków mediów? Czy ja się tym przypodobam czy mnie wyczują, że to gra?

11 komentarzy

mieszkaniec włocławka

Ja bym cie zatrudnił do wywozu gnoju nawet bez listu motywacyjnego i bez udziału urzędu.

9 1
ID:38281

antydziałkowiec

Szujo -zapytaj ozona ,on na te tematy wie wszystko ...ale chyba pojechał z kolegami klakierami do Wąchocka na zjazd poparcia polityki rządu w sprawie likwidacji .....emerytur i....... emerytów ......w ramach pomocy biednym emerytom niemieckim ...i greckim ....

4 3
ID:38285

moher

@~antydziałkowiec: są przecieki,że nie dojechał, bo burmistrzowi Wąchocka asfalt zwinęli .

2 2
ID:38293

antydziałkowiec

@~moher: No to po prostu miał ...ozon ..pecha ...podpadł idolowi...i już po karierze ...politycznej.

1 2
ID:38295

zbuntowany_kaloryfer

Z tym słownictwem radziłbym poszukać pracy raczej jako np. pomocnik magazyniera;) A i to już max;)

4 0
ID:38298

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: podobno Niesiołowski szuka...... asystenta ....

2 2
ID:38304

amityr

@szuja
Co to za podróba nicka.Czyżby szuja się wyrejestrował?Zauważyłem tez brak @ dzonnego,padzocha i innych kumuszków. A co na to admin.Wydaje się ,że nicki rejestrowane nie powinny być dostępne rajzerom.

0 0
ID:38334

Byk

@amityr: dzonny to ananas jeżeli jeszcze nie rozkminiłeś ;)

1 1
ID:38346

amityr

Aaaaaaaaaaa bo zauważyłem ,że to szui kumoter czyli kumoszek.

0 0
ID:38366

dzonny_killer

@amityr: jak czytam niektóre wpisy, to naprawdę odechciewa się chcieć... jak widzę "syf" w naszym mieście głównie za sprawą WIADOMO KOGO, to tym bardziej... jak staram się z pełną świadomością nikogo nie obrazić, to i tak jest się cenzurowanym (raz przegiąłem - przeprosiłem)... więc nie dziw się, że się znika... :p poza tym może znalazłem nową dużo ciekawszą rozrywkę? :p

@~Byk: pocieszę cię... ty również nie rozkminiłeś... :p nie znam @ananasa, a już na pewno nie podszywam się pod niego... nie ma również takiej opcji, żeby ktokolwiek pisał pod moim zarejestrowanym nickiem... :p a twoje zarzuty to lewicowa dziecinada... masz dowody? hahaha już kiedyś mnie o coś podobnego oskarżano i na szczęście Redakcja wyjaśniła problem oraz za nieporozumienia przeprosiła... wyskocz z dowodami to może pogadamy... :p

0 1
ID:38413

Byk

@dzonny_killer: Akta tej sprawy już przejęła prokuratura he he

0 0
ID:38425

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA