Chciałabym ostrzec wszystkie panie myślące o zakupie nowych butów.
Nie polecam, a wręcz odradzam wam zakup butów w sklepie "M...." na ul. Plac Wolności.
Dokonałam tam zakupu obuwia przed świętami Bożego Narodzenia. Za buty zapłaciłam 70 zł, dla niektórych to śmieszne pieniądze dla mnie nie. Buty użytkowałam w normalny sposób do dnia 18.01.2012r wtedy też odkryłam uszkodzenia obuwia, (Wytarcie się wewnętrznego materiału, prucie się wkładki oraz pękanie zewnętrznej części "skóry")które jak się okazało było wadą wyrobu, a nie moją.
Buty oddałam na reklamację, po 14 dniach otrzymałam odpowiedź z w/w firmy: "...nasz rzeczoznawca nie stwierdził wady wyrobu. Decyzję swoją uzasadnił NIEDOPASOWANIEM, bądź tęgość butów do stopy w momencie zakupu." Odwołałam się od tej decyzji, w sklepie połączono mnie telefonicznie z panem pracującym w firmie w dziale reklamacji, który w bardzo NIE UPRZEJMI, a wręcz CHAMSKI sposób wytłumaczył mi, że mimo swojego wieku nie potrafię kupować obuwia, a ich buty produkowane są z najlepszego materiału. Pytanie tylko, które buty z najlepszego materiału rozchodzą się po niecałym miesiącu. Po rozmowie z panią w Urzędzie Konsumentów zostałam poinformowana, że nie jestem pierwszą osobą, która została oszukana przez w/w firmę oraz o tym, iż firma ta nie robi sobie nic z jakichkolwiek pism urzędowych.