Witam serdecznie, moglibyście mi polecić drodzy forumowicze...

Witam serdecznie, moglibyście mi polecić drodzy forumowicze jakiegoś dobrego ortopedę który przyjmuje we Włocławku??

8 komentarzy

antydziałkowiec

Polecam Toruń bo po Włocławku i tak będzie poprawka ....a po co dwa razy cierpieć ?

5 2
ID:38689

sanctus_diavolos

Bartosz Nowakowski, przyjmuje w poradni przyszpitalnej i w NZOZ na przeciwko dworca PKP / PKS.

3 1
ID:38693

szuja

Bardzo chętnie i całą odpowiedzialnością polecam dr Strawińskiego w Toruniu. Telefon w necie.Uratował mi kończynę przed amputacją po włocławskim "ortopedzie" nieudaczniku.

5 2
ID:38697

Cierpiący

@~antydziałkowiec: Masz nosa facet, 2 lata temu mialem robione ACL w szpitalu na barskiej u lek. J...... i niestety poprawka będzie nieunikniona , dlatego szukam naprawdę sprawdzonego ortopedy który zna się na rzeczy.

3 0
ID:38706

Cierpiący

@szuja: możesz podać nazwisko ortopedy który tak urządził twoją nogę? Nie chciałbym się na niego naciąć myślę że pan rozumie o co mi chodzi.

2 1
ID:38707

antydziałkowiec

@~Cierpiący: ,,Szpital'' na B...... omijaj szerokim łukiem , kto z NFZ z nimi podpisał umowę- to jest pytanie . A w Toruniu na Józefa w ramach ubezpieczenia będziesz potraktowany fachowo sumiennie i .. wtedy porównasz ,,poziom '' tych z B..... ....Powiem tylko ,ze moja kuzynka po ,,sztafecie'' w naszych szpitlach, wyladowała w Toruniu i dopiero tam wykonana rekonstrukcja łokcia pozwolila jej wrócić do zdrowia .Czy tak być powinno ?

3 1
ID:38711

mieszkaniec włocławka

A może doktor Jędras?

1 0
ID:38720

szuja

@~Cierpiący: Kończyna górna prawe ramię. Pan Bogdan W.

1 1
ID:38754

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA