Obok placu na którym odbywa się Pchli Targ, przy Alei...

Obok placu na którym odbywa się Pchli Targ, przy Alei Kazimierza Wielkiego, jest budowana jakaś hala produkcyjna, tuż przy płocie giełdy samochodowej (placu Pchlego Targu). Czy ktoś z Was wiele co to za hala, co tam będą produkować czy też składować, ile ludzi zatrudnią i gdzie się zgłaszać ?

12 komentarzy

piwo$z

też się zastanawiam co im z tej hali wyjdzie.... powodzenia w szukaniu pracy w tym mieście(zresztą gdziekolwiek indziej też, bo statystycznie od jakiegoś czasu w całym kraju każdego dnia 170 firm zawiesza lub całkowicie likwiduje działalność)

6 0
ID:38960

szuja

@~piwo$z:
Co ty pleciesz? Przecież jesteśmy w czołówce rozwoju gospodarczego. Panowie Tom, obsrewator, kaloryfer,ozon itd reszta POmylonych wyprostujcie tego człowieka. Zamilcz

7 17
ID:38971

joe

Ja wiem co tam będzie. Na pracę może liczyć maksymalnie 5 osób. Nie mogę w tej chwili napisać co tam będzie póki nie zgodzi się na to prezes ( właściciel).

5 11
ID:38977

antydziałkowiec

@~piwo$z: Po tym ,,antyreklamowym'' artykule ,,klakierzy z Wąchocka'' cię zadziobią .Oni ciągle żyją na przedwyborczej ,,zielonej wyspie'' i innym też starają się oczy tą wyspą zamydlać .

7 12
ID:38988

DonPerchino

Syn Pana Krzysztofa Grządziela buduje zakład produkującu uszczelki do zakrętek, przynajmniej takie są plotki

6 0
ID:39019

sportowiec

A czemu nie budują w "strefie'. Podejrzewam, że wspólnie z Wiką, DPD i Tolinem zawiazali tajną konfederację przeciwko Miłościwie Nam Panującemu Endrju i Krzysiowi K. oczywiście. P.S. A 60 mln wpakowane przez komuchów w strefę i inkubator poszło się j...ć

4 1
ID:39033

DonPerchino

Buduje obok Guala Closures DGS Poland, żeby na transport nie tracić, bo uszczelki będą najpewniej tu w większości miały zbyt. Poza tym to grunt, przynajmniej był (teraz nie wiem) ojca budującego.

4 0
ID:39036

antydziałkowiec

@~sportowiec: Masz rację ,coraz wieksze jaja z tym inkubatorem , tylko (jeśli mnie pamięć nie myli) jeszcze jedna ,,partyja '' też za nim OPtowała ( pod stołem ),w nadziei ,,pozyskania'' ,,krzesełek '' ...pamiętasz ?

5 4
ID:39046

ozon

Jeśli Polska to dla niektórych Włocławek no to pracy może nie ma. Młodzi powinni być bardziej mobilni i nie narzekać bo praca jest . Albo chce się ją mieć albo nie> Na całym świecie ludzie się przemieszczają a w Polsce czeka się aż praca zapuka do drzwi.Ja rozumie ,ze dróg nie ma super ale dojechać się da. Wyjść z przyzwyczajeń trochę inicjatywy...

2 3
ID:39071

antydziałkowiec

I zarobić 250 Euro ,z czego 200 Euro na dojazdy - porównanie godne poziomu idola w temacie praca kobiet do 67 roku życia bez minimum socjalnego ...kabaret i kompromitacja .

2 2
ID:39086

ozon

przestań o tych 250 euro pisać bo głupoty pleciesz i powtarzasz jak mantre. Nie na dojazdy tylko ruszyć 4 litery i mieszkać tam gdzie praca a dotyczy to młodych. Styl życia tzw "zachodni" na tym polega i z gniazdka wyfruwa się a nie zrzędzi że pracy nie ma. Poza tym statystyki pokazują ,że co drugi ukończył "marketing i zarządzanie" "politologie""psychologie" i cały problem na tym polega. A uważasz że ci w Anglii to co? zyją jak lordowie? Manna nikomu z nieba nie spadnie .

2 0
ID:39102

antydziałkowiec

@~ozon: 250 Euro -Tyle wynosi najniższa pensja w państwie unijnum (zielona wyspa) nie posiadajacym minimum socjalnego i bezpłatnej opieki medycznej dla ubezpieczonych obywateli , którzy płacą REALNE podatki w wysokości blisko 70% dochodów . Ten kraj to polska właśnie .

1 0
ID:39123

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA