Mam taki apel do twórców, moderatorów, administratorów...

Mam taki apel do twórców, moderatorów, administratorów tego portalu. Jak wiadomo jest aktualnie okres rozliczania się z fiskusem, istnieje możliwość podzielenia się 1% podatku. Co jakiś czas na łamach różnych włocławskich portali pojawiają się artykuły o chorych dzieciach z Włocławka i okolic mających swoje subkonta w róznych fundacjach na które można przekazywać swój 1 %. Czy nie byłoby możliwości zebrania tych informacji w jednym miejscu i stworzenia jakiejś zakładki na stronie głównej żeby można było szybko i łatwo takie informacje odnaleźć?
Rozliczając się w tym roku kojarzyło mi się kilkoro dzieci o których czytałam i chciałam im przekazać nasz 1% ale odszukanie tych artykułów w stosie innych informacji jest tak zniechęcające, że wielu ludzi po prostu z tego zrezygnuje i albo w ogóle nie przekaże tych pieniążków nikomu albo pójdą gdzieś w Polskę. A można by łatwo pomóc naszym włocławskim dzieciom.

7 komentarzy

wloclawek.info.pl

Szanowna Pani Kasiu wystarczy na dole wyszukiwarki wpisać 1 % i pojawi się dużo stron o tej tematyce, dla przykładu:
http://www.wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,na_co_przekazesz_1_podatku_,18765.html
http://www.wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,1_dla_chorego_michalka,15231.html
i wiele innych. Ponadto w artykułach może Pani przeczytać o instytucji lub osobie, której może Pani wesprzeć, a na takiej liście tylko nazwa i nic więcej.

Pozdrawiam

5 0
ID:39129

Krystyna

Pani Kasiu popieram Panią i chcialabym, żeby nasi poslowie w rządzie byli tak solidarni jak Pani. To Pani powinna startowac na radną, poslankę. Rowniez Panią pozdrawiam.

6 2
ID:39131

antydziałkowiec

popieram..... i swój 1% ,,przeleję'' na premię dla rządu bo chłopaki ,,bide klepią'' na dobra ,,gałę '' ich nie stać , a że się starają to im się ,,należy ''. .....?

4 10
ID:39136

mazurki

@~antydziałkowiec: na głupie PISnięcia i kretyński komentarz zawsze można liczyć! lepiej pozostań przy "umiejętności" "kopiuj, wklej"

3 2
ID:39148

ozon

A ja byłem przekonany że raczej wspierać będziesz "anty" "R M" z Torunia.

3 0
ID:39158

antydziałkowiec

@~ozon: jest mi przykro ,ze cię zawiodlem ,ale ,,dobrą pracę'' dla dobra polaków trzeba docenić ....

0 5
ID:39169

zbuntowany_kaloryfer

Nie wiesz na co przeznaczyć 1%..? Przeznacz na Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt (OTOZ) Animals. Pomóż nieszczęsnym zwierzakom!
Wypełniając swój PIT wpisz w rubrykę 124 numer OTOZ w
Krajowym Rejestrze Sądowym
KRS 0 0 0 0 0 6 9 7 3 0
oraz zaznacz kwadracik w rubryce 127 (wyrażam zgodę).
I Ty możesz pomóc bezpańskim psom i kotom!

2 2
ID:39259

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA