Czy nowa partia Solidarna Polska jest naprawde solidarna ?...

Czy nowa partia Solidarna Polska jest naprawde solidarna ? Mam na myśli ludzi bez pracy, nie mogacy leczyć sie, umierąjacych z glodu, nie mogących oplacić czynszow, marznących w czasie zimy. Czy ta Solidarna Polska bedzie chciała ustalic minialne wynagrodzenie i odejśc od tego idiotycznego pomysłu cynicznych politykow wypłacania emerytur po 67 latach. A moze tylko solidarnie będa bronić korytka?

12 komentarzy

pietreq

Chyba nie mają szans. Z sondaży wynika, że kiepskie mają poparcie, chyba nawet nie przekraczają 5%.

3 0
ID:39309

Mk

~@Oliwia Doceniam Twoje realistyczne postrzeganie.Tutaj jak znjalazł pasuje porzekadło "zamienij stryjek sieierkę na kijek.";)

2 1
ID:39321

Onufry

Proponuję to uznać za dowcip miesiąca.

2 1
ID:39322

zbuntowany_kaloryfer

Daj mi kobieto konkretne namiary na człowieka umierającego "z głodu", a dam Ci stówę!;)

5 5
ID:39323

ozon

Ja naprawde jestem w szoku . Nośnych nazw partii nie należy brać dosłownie bo z "ręką w nocniku można się obudzić" "Oliwio" to mił być żart? taki "angielski"?

2 2
ID:39331

Ada

@zbuntowany_kaloryfer: Należy obudzić sie męzczyzno. Znam emerytkę majacą brutto 800 zl. emerytury i majacą do wyboru albo oplacić czynsz i zostać w swoim mieszkaniu albo kupic sobie kawalek chleba. A gdzie woda, elektrycznośc i lekarstwa ? Należy w koncu przyjrzeć sie z bliska nędzy w jaka wpędzili ludnosć polską.

4 1
ID:39335

szuja

@Oliwia
Moja sąsiadka tak nieraz przy-oliwiła ,że sama nie wiedziała co mówiła.

0 1
ID:39342

szuja

Swoją drogą dobry solidaruch to ..............mogę zacytować słowa Rzecznika Krajowego PiS.

0 0
ID:39349

szuja

Droga Oliwio a tu piosenka z dedykacją. Lubisz ten styl? Hahaha

0 0
ID:39350

antydziałkowiec

Zapytajcie Stockiego lub Bieńkowskiego co myślą o naszym unijnym MINIMUM SOCJALNYM - oni Po usłyszeniu tego określenia po prostu przestają myśleć , a ,,oczęta '' kierują w strone sufitu ...tak mwynika z dotychczasowych obserwacji .

1 1
ID:39363

Soldier

Kolejne banda w mieście..

1 1
ID:39372

j-23

następne popłuczyny

0 1
ID:39381

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA