Bardzo ciekawe spojrzenie na...

Bardzo ciekawe spojrzenie na erotykę.

10 komentarzy

Nieświęty Jacuś

Czy wszystkie dzieci księży poczęły się też bez seksu jak w świętej rodzinie? Owoce tych dziwnych aktów ukrywane w domach dziecka prowadzonych przez siostry zakonne oraz niektóre samotne matki nawet nie znają prawdziwych imion i nazwisk swoich tatusiów z dłuuuuuuuuugimi rozporkami na guziki w ciuszku zwanym sutanną

5 3
ID:39489

Zibi.

Tak to jest jak robot kuchenny robi za wibrator, mózg sie lasuje....

5 1
ID:39490

dzonny_killer

Panie Boże świeć nad zagubioną duszyczką tej naprawdę biednej kobiety... żal mi jej niesamowicie... gdzie się takie rodzą? komu jej rodzice krzywdę wyrządzili, że obarczono ich TAKIM dzieckiem? no chyba, że bocian podrzucił im dzieciaka w kapuście... :p

3 2
ID:39494

smiech waldus

ale ona ma spruty beret, to zakonnica jakas, a co ja obchodzi ze inni lubia sex, jak jej nie pasuje to nie musi, zgadzam sie z moimi przedmowcami, to radio psuje mozgi ludziom

1 2
ID:39495

Walkiria

Ciekawe ile ta osoba ma lat? Jedna wielka piana z mózgu. Zboczona w dziwny sposób kobieta która nigdy nie przeżyła orgazmu. Albo pójdzie do zakonu, albo już tam jest.

1 2
ID:39497

pietreq

Bez wątpienia kobitka ma jakieś zaburzenia. Podejrzewam jednak, że Ci którzy przypisują radiu, czy duchownym poglądy wyrażone przez nierozgarniętą słuchaczkę najwyraźniej też mają coś nie teges pod czaszką.

0 0
ID:39523

ozon

" Od powodzi , pożaru i seksu uchowaj nas Panie" no dodam jeszcze od PiSu również.

2 3
ID:39525

Zibi.

A czy Panowie wiedzą dlaczego cyferkę 7 piszemy w naszej katolickiej tradycji jako przekreśloną. Proszę sie nie sugerować cyframi z klawiatury kompa - to wymyslili protestanci....

1 0
ID:39537

pietreq

Był czas, że nie przekreślałem siódemki, lecz powróciłem do na nowo do przekreślania, by inni nie mylili jej z jedynką. Myślę, że to właśnie jest powodem dodawania tej poziomej kreski.
Chyba nie sugerujesz, że chodzi o siódme przykazanie, że skreślone, nie aktualne...

1 0
ID:39554

zibi.

Gdy Mojżesz czytał swojemu ludowi Dziesięć Przykazań doszedł do siódmego, które w tradycji żydowskiej brzmi - Nie cudzołóż, wszyscy żydzi zaczęli krzyczeć skreślić, skreślić. Kościół Katolicki po takich doświadczeniach zmienił kolejność...;-)

1 0
ID:39568

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA