Cholewa jasna. Wytrują nas jak nic!Ciekawe co po soli i...

Cholewa jasna. Wytrują nas jak nic!Ciekawe co po soli i suszu jajecznym następne będzie. Firma z Wielkopolski przez lata dostarczała susz jajeczny. Biegły ocenili, że produkt był szkodliwy dla zdrowia.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11300884,Kolejna_afera_spozywcza__W_suszu_jajecznym _malo_jaj.html?lokale=plock

15 komentarzy

ozon

Mam komunikat że strona nieodnaleziona?A o co tam biega?

0 4
ID:39605

PERYPATETYK

SZUJA ty sie martw bardziej o to ze wielu wloclawianom grozi smierc glodowa jak tak dalej bedzie we Wloclawku. Bezrobocie wynioslo za styczen 20,3 procent. To jakos dziwnie szybki przyrost. Na miescie chodza plotki ze tak ma byc!!! ??? Jak to, pytam? Ano takto ze jak miasto bedzie zrujnowane to niektore firmy dostana ulgi w podatkach panstwowych i te firmy i tylko te zarobia na tym krocie!!! A reszta wloclawian pograzy sie bardziej! To jest dopiero kozystny zbieg okolicznosci dla niektorych...

6 0
ID:39609

antekbosy

Po alkoholu organizm usuwa toksyny.

3 3
ID:39610

antydziałkowiec

A upolitycznione słuzby sanitarne sprawdzają .....grubość i wysokość glazury w zakładach fryzjerskich , a sklepy z artykułami spożywczymi omijają dużym łukiem -agodnie z wolą polityczną ,,głebokich kieszeni'' z Wiejskiej...

5 2
ID:39612

antydziałkowiec

@szuja: Faktycznie działa...ale ja zawsze przy takich aferach zastanawiam się ,jak przy tak upolitycznionei sferze gospodarczej w Polsce są takie przekrety możliwe bez wiedzy ,,naczelnych ideologów'' układu partyjnego ? Tak jak w przypadku przemytniczej afery alkoholowej ,,nitki '' wiodły do Min Finansów ....podobnie jak w przypadku ,,biznesmena '' Stokłosy ....którego ,,odchody'' do dziś śmierdzą na polach ...jak to możliwe ?

2 3
ID:39621

ozon

Teraz wlazła i już wiem. A tak wogóle to nie wiedziałem,że afery mają barwe polityczną? To jakiś ewenement na skale europejską. W Szwecji były dwie podobne ale nikt nie nadawał im przynależniści politycznej. Przecież to nie nazwa partii decyduje o uczciwości człowieka - to jakiś absurd.Jedno wiem na pewno że w kazdym społeczeństwie byli i będą cwaniacy i tyle. Im więcej przepisów tym więcej przekrętów zwłasza tam gdzie są duże pieniądze. Ludzie nie są idealni czy to w PO czy PiS czy innym Ruchu Palikota. Teraz mieć rodzine na wsi to znaczy być zdrowym na to wychodzi.

2 4
ID:39622

zbuntowany_kaloryfer

Już za kilka dni rozpoczynam sezon wędkarski. No i zaraz szuj będzie mi dokuczał. A wędkowanie to taka fajna sprawa. Szkoda, że ludzie nie doceniają tej formy rekreacji...

1 1
ID:39629

ozon

Licze na zdrową rybke i przypominam ,że " rybka lubi pływać chociaż jest nieżywa..." Ja niestety nie wędkuje chroniczny brak czasu i ............cierpliwości niestety.A co się życzy wędkarzom? "darz rzeka, jezioro"?

0 0
ID:39631

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: Doceniają ,doceniają......o kurczę , teraz uświadomiłem sobie ,ze moge spotkać kaloryfera na rybach i co zrobie jak sie zbuntuje ? A tak poważnie to gdzie ,,kłusujesz'' kolego po kiju ...jeśliamator tak cię może nazwać ? Bo ja pomijajac brak czasu jakoś nie mogę sobie namierzyć miejsca na dużą rybę- Wikaryjskie prztrzepane Głuszynek też ,Wisłę podobno jakoś podzielili ...Mozy ty mi coś podpowiesz ?

1 3
ID:39632

Raport

Jest na to rozwiązanie.Musimy zacząć sami hodować i korzystać ze sprawdzonych znanych produktów najlepiej z regionu.Do tego jest wiosna więc polecam wszystkim siać co się da.Pietruszki,koperki,mięty,bazylie,cebule i wiele,wiele innych.Już czas cofnąć się do naszych najlepszych staropolskich słowiańskich tradycji.One są w stanie na s uratować inaczej będzie bardzo źle.

3 0
ID:39644

szuja

@~antydziałkowiec: Lednica między Skrzetuszewem a Imiołkami.

1 2
ID:39662

antdziałkowiec

@szuja: A co tam bierze ...?

0 3
ID:39669

szuja

@~antdziałkowiec: Nie pal gupa!

0 1
ID:39673

antydziałkowiec

@szuja: Teraz mówi sie ,,nie pal kota '' -nie jesteś na topie ...nie masz nikogo w rodzinie zeby cię podszkolił ze slangu ?

0 3
ID:39680

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA