Swego czasu Pani Suchocka "wykreśliła" Dzień Kobiet jako...

Swego czasu Pani Suchocka "wykreśliła" Dzień Kobiet jako święto bo uznano że jest to święto "komusze". A jak Panie i Panowie dzisiaj to oceniają? Jest to ważny dzień czy politycznie niepoprawny nadal?A przy okazji wszystkim Paniom dużo uśmiechu i samych dobrych dni życzę.

7 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

@ozon: zawsze obchodziłem Dzień Kobiet i obchodził będę nadal. No bo czy nie jest miłe, że mogę żonie, córkom i sprzedawczyniom w naszym spożywczaku wręczyć po tulipanie i życzenia złożyć? Coś mi ubędzie od tego..?
Dlatego też naszym forumowym Paniom życzę wszystkiego NAJLEPSZEGO! Aha - jakoś chyba latem ub roku chciałem Adę i Oliwię zamknąć w garażu (bez światła). Z okazji Dnia Kobiet ogłaszam abolicję. Nie będę Was zamykał;)

2 2
ID:39626

antydziałkowiec

,,W garażu bez światła '' -sugerujesz ,ze ich uroda nie powinna być podziwana przez otoczenie ? Jesli tak to tu żadna ,,abolicja '' nie pomoże ....na kolana ....i...

2 3
ID:39634

Zibi.

Lepiej być dobrze wychowanym komunistom niż wrednym i nadentym narodowcem czy wyemancypowanym liberałem ;-) Dla wszystkich Pań pełno buziaków bardzo namiętnych przesyłam ;-)

6 3
ID:39645

Stacha-

Zawsze miałam i mam miłe wspomnienia dlatego Dzień Kobiet obchodzimy nieważne kto rządził i rządzi..A panowie mają okazję nas przytulić, powiedzieć miłe słowo.

4 0
ID:39648

Ada

Dziękuje za życzenia. Co do pani Suchockiej to niewiele ma wspolnego z przeciętna kobietą w Polsce.

0 0
ID:39654

zbuntowany_kaloryfer

Dlatego właśnie mówię: Stacha: kocham Cię!!!

3 1
ID:39655

Oczytany

Suchocka podlizała się czarnym a i tak świętoszką nie została.Na pohybel nim.

1 1
ID:39660

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA