Proszę o opinie, jaką sieć telefonii wybrać. Kończy mi...

Proszę o opinie, jaką sieć telefonii wybrać. Kończy mi się umową z + gsm i zastanawiam się nad ponownym przedłużeniem. Dodam, że jestem z tą siecią związany już 10 lat, ale mam wątpliwości, czy traktują klienta poważnie. Jak jest w innych?

5 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Bierz człowieku Orange. Oczywiście istotne jest kto z Twoich najbliższych i znajomych też jest w Orange.

1 7
ID:39699

mieszkaniec włocławka

Jesteś tam 10 lat i masz wątpliwości czy traktują klienta poważnie? Trochę to dziwne, że po takim czasie tego nie wiesz. Jeżeli jesteś tam tak długi okres czasu to powinieneś dostać jakieś extra bonusy itp. A firmą na O można sobie co jedynie podetrzeć 4 litery. Zero rozwoju, ceny z kosmosu. Tylko Play.

7 2
ID:39703

Soldier

Tylko nie bierz Playa, ja poleciłbym ci Plusa.

2 1
ID:39719

Tomek.L

Sieci wiedzą, że statystycznie tylu klientów odchodzi, ilu do nich przyjdzie więc dbają głównie o biznesowych, a abonamentowców traktują dobrze tylko przy zawieraniu pierwszej umowy. Bierz tam gdzie Masz najwięcej znajomych, warunki są wszędzie podobne. Ewentualnie spróbuj postraszyć BOK rozwiązaniem umowy - czasem skutkuje :). Play daje dość dobre warunki ale dużo dokłada do cen słuchawek i mocno inwestuje więc kiedyś zacznie liczyć kasę i wtedy może nie być tak różowo. Dodatkowo dzwoniąc do play-a płacisz najwięcej.

3 0
ID:39724

Magdalena Zwolińska

Play!!! Miałam juz z kazdej sieci,play jest najlepszy:)

1 5
ID:39729

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA