Jakoś to wszystko jest dziwne. TVN i Onet popiera Tuska....

Jakoś to wszystko jest dziwne. TVN i Onet popiera Tuska. PiSioki nie popierają TVN ale popieracie Onet a Onet to TVN ,który popiera PO.Wy krytykujecie PiS,który krytykowany jest przez TVN. Dlaczego zwolennicy PO nie popierają @antydziałkowca ,który popiera Onet.

6 komentarzy

antydziałkowiec

Sprostowanie -gdzie wyczytałeś ,że popieram Onet ? Potrafisz zacytować ? Ja tylko przytaczam artykuły z portalu Onet i nawet ich nie oceniam - pozostawiam to ,,nieżaleznym światłym '' umysłom ....one oceniły ich prawdziwość i ...niezależność ...

1 12
ID:39803

Do niekumaty

Adekwatny nick sobie chłopie wybrałeś, sam siebie zakręciłeś.

6 2
ID:39814

Niekumaty dalej

Bo zwolennicy PO krytykują @poddziałkowca ,że sieje propagandę antyPO-wską podpierając się linkami z Onetu. A Onet jest przecież związany z TVN i popiera PO. Więc jak to jest ?
@poddziałkowiec jak byś nie popierał PO to byś nie opierał się na Onecie.Sam powiedz.Opieraj się na likach np Wyborczej albo Dziennika Polskiego czy Radia Maria. Przepraszam ,mam słabe okulary i trochu mi się zamazuje.

10 1
ID:39816

szuja

Ozonku to ty tak namieszałeś z a-działka ,teraz wytłumacz .

0 5
ID:39823

Do niekumaty

Tylko nie wziąłeś pod uwagę że działkowiec jest taki że nie zdaje sobie sprawy że tvn trzyma z onetem.

10 1
ID:39824

antydziałkowiec

@~Do niekumaty: ,,antydziałkowiec'' -prosze nie przekrecać ....jak nie kumasz to siedź cicho...i ...obserwuj.

0 11
ID:39839

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA