Czy jesteście za proponowana nazwą ulicy przez...

Czy jesteście za proponowana nazwą ulicy przez Zbonikowskiego?

20 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

@Sekwoja: a zachodziłeś ongiś czasem do klubu Negative przy Wienieckiej..? Jedyne miejsce we Włocławku gdzie zapodawali grunge i całkiem fajny klimat był. No chyba, że było jakieś inne jeszcze ale mnie nic o tym nie wiadomo.

2 8
ID:40895

zbuntowany_kaloryfer

Nie jestem za niczym co proponują pisuary, ani nic od nich nie chcę. Niech się gonią.

2 10
ID:40896

amityr

@zbuntowany_kaloryfer:
Wlazłeś w mój wątek jak dzik w pole kartofli blisko lasu sekwoi a tam kaczany kukurydziane.

10 1
ID:40899

zbuntowany_kaloryfer

To też goń się @amityr.

2 8
ID:40900

kat

Zbonikowskiemu proponuję zmainę nazwiska na Smoleński ...

7 4
ID:40904

amityr

@zbuntowany_kaloryfer:
Bylem grzeczny ciumoku ale pojechałes za daleko tym kradzionym gratem.Nie stac cie na cos lepszego. Taki utrzymanek dohtorwej powinien miec jakas klase, a nie tylko podstawowa.

6 4
ID:40912

Oczytany

zbuntowane to chyba ćwoki, bo nawet z polszczyzną mają na bakier. Amityr...trafne wypowiedzi. Zboniu powinien zmienić na krzyżowiec smoleński. Wszystkiego wypasionego z okazji świąt,,,.tfu..jego mać

4 4
ID:40920

antydziałkowiec

Antypatriotyzm charkteryzuje ludzi przekupnych ,łasych na stanowiska , kasę i inne ,,ochłapy z pańskiego stołu''.W kraju po okupacji komunistycznej jest to szczególnie spotykane zjawisko-pozostałość po ideologicznym praniu osobowości .Tacy ludzie nawet nie potrafią zdefiniować słowa ,,polski patriota'' .Poprzez takich jak oni reżim przez wiele lat usiłował wymazać z historii Polski mord na Polakach w Katyniu .....zobaczcie ilu ich jest jeszcze wsród nas ....

3 6
ID:40924

bolek

amityr nie polemizuj z tym .... Kozaczył tu nie raz i umówki wklejał jak mu motor bucnęli. Ale nie stawił się nigdy na umówione.

6 0
ID:40930

szuja

@~Oczytany:
Przepraszam ,że się wtrunce ale chodzi o mojego ulubińca tj @żeberko i lepiej do niego pasuje. Przecież jak amintyr zaznaczył ma skuńczuną podstawówke i jednum klase jeszcze czegoś tam.Przednia zabawa.Szkoda ,że kumunisty dzonnego nima.

4 3
ID:40931

Sekwoja

do@amityr
Ty nie jesteś, children flower, jesteś chwastem, i w dostojnym lesie sekwoi,nie
tworzyłbyś symbiozy, zostałbyś odrzucony.
Poczytaj sobie Hiawiattę.

1 6
ID:40935

Sekwoja

Mamy już lotnisko im. Wałęsy [ żyjącego ].
Niech będzie we Włocławku ul. kapitana Wrony [żyjącego ].

2 3
ID:40937

zbuntowany_kaloryfer

Jakim "kradzionym gratem" - bo nie kumam. No i niczego nikomu nie ukradłem. W imię zasad.

2 6
ID:40939

zbuntowany_kaloryfer

No proszę, nawet @szuj obiawił siem z okazji śfiunt. Skóńczenie podstafuwki to było bardzo powarzne wyzwanie. Fakt rze ją skończyłem f wieku 22 lat mówi sam za siebie. W myśl przyźpiewfki "Ja mam 20 lat - ty masz 20 lat. Przed nami 6 klasa";)))
Ps. Na @@amityra, zbyszków, bolków i innych pseudo oczytanych nie obrażam się oczywiście. Bez jaj, gdybym miał się tak łatwo obrażać o wszystko co powiedzą jacyś życiowi nieudacznicy i inni maruderzy-narzekacze, to nic tylko na sznur się rzucić;)
A poza tym wesołego lanego poniedziałku. Nie szczędźcie wody Waszym domowym niewiastom;)

3 5
ID:40942

Zbyszek

@zbuntowany_kaloryfer: Rzucenie się na sznur w twoim wypadku będzie bardzo dobrym pomysłem, byłoby na tym forum o jednego życiowego niedorajdę mniej. ;))

3 3
ID:40947

szuja

@zbuntowany_kaloryfer:
Ale się znowu nabuzowałeś. Jak cieplutko ale to już końcówka, słoneczko wysoko.

3 1
ID:40949

szuja

@zbuntowany_kaloryfer:
Hehe, pewnie zajefałeś na haju.Ale jaja wielkanocne. Pisałem przecież żebyś nie brał.

3 2
ID:40950

amityr

@zbuntowany_kaloryfer:
W takim razie masz kaca i przesyłam żurek z przepisu Palikota.Ty też masz czerwony.......nos ?
http://januszpalikot.natemat.pl/

0 1
ID:40951

zbuntowany_kaloryfer

@amityr: poświęć święta rodzinie...
Nic do Ciebie nie mam, choć obraziłeś mnie nieco. Ale i tak nic do ciebie nie mam.
Kochajmy ludzi, starajmy się zrozumieć...

3 2
ID:40969

amityr

@zbuntowany_kaloryfer:
Tak tak,a to Kaziu napisał a nie ty :zbuntowany_kaloryfer | 2 dni temu

To też goń się @amityr.

2 0
ID:40994

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA