POdobnie jak POlacy nie chca toruńskiej rozgłosni i...

POdobnie jak POlacy nie chca toruńskiej rozgłosni i POdobnie jak POlacy z radością POpracują do 67 roku życia ? Czy to nie ten sam ,,obiektywny zleceniodawca '' zlecał wykonanie tych badań ? Bo jakoś dziwnie ,,pachnie'' od nich specjalistą od ACTA ośmieszonego przez normalne narody z Unii Europejskiej ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zaskakujace-badanie-polacy-nie-chca-obchodzic-rocz,1,5092542,wiadomosc.html

13 komentarzy

Sekwoja

Z tego radyja cały czas płynie wężowy jad.
Gdy włączę tv t..., od razu ukazuje się plansza " przepraszamy za usterki ",
i nigdy nie mogę sobie popatrzeć.

1 6
ID:40943

Sekwoja

Raz, w ogrodzie włączyłem radyjo, sąsiedzi na mnie, jakoś dziwnie patrzyli,
chcieli wzywać pogotowie.

1 5
ID:40944

baba jaga

@~Sekwoja: Widzę,że dla ciebie cały czas płynie miłość z tvn-u i tvn24 od niejakiej POhanke i DUR(n)czoka.Gratuluję rozumu.A co do TV TRWAM,to nie zdarzyło się mi zobaczyć planszę z takim napisem.Widocznie masz inny telewizor.

4 2
ID:40945

Sekwoja

do@baba jaga
Kobieto, ja mam stary telewizor, jeszcze na lampy, spróbuję walić w niego
młotkiem, może plansza zniknie?
Zrobię Ci przyjemność -- nie lubię Pohanke i Durczoka, lubię m.in. Tadlę.
Lubię miłość normalną.
Co do Wiary, uznaję czystą Wiarę, bez ziemskich ulepszaczy.
Wtedy powstaje zakalec, a ja nie lubię gniotów.

1 4
ID:40959

Sekwoja

Przez krótki moment w TV Polsat -- Informacje, oglądałem wywiady z ludżmi
wychodzącymi z Kościoła, zaznaczam, szanuję Wiarę. Ale gdy usłyszałem tekst
młodej kobiety do kamery, to oniemiałem : byłam u spowiedzi, czuję że się
uniosłam 30 cm. do góry, a dlaczego nie 35cm. pytam?.
David Cooperfield to pikuś.

1 4
ID:40965

antekbosy

Byłem przekonany, że najdurniejsze wpisy pochodzą z działek, ale widzę, ze ma silną konkurencję.

5 1
ID:40967

cichyobserwator

Anty - Badanie przeprowadzone na zlecenie KalkulatoraPolitycznego.pl w dniach 22 - 24 marca 2012 przez Instytut Badań Pollster. Wywiady przeprowadzono metodą wywiadów internetowych (CAWI) na losowej próbie 819 Polaków w wieku 15+. Maksymalny błąd oszacowania wynosi 3,42
Napisz do nich , zadzwoń - przecież jak ciebie nie pytali to badanie nie może byc wiarygodne.Jak śmieli pominąć jedynego normalnego .

3 4
ID:40971

antydziałkowiec

@~Sekwoja: a jak tobie wypada porównanie tego magika d o ...naszego magika Tuskiewicza ,któremu z tygodnia na tydzien po wyborach z ,,zielonej wyspy'' zrobiła się ,,ściana płaczu'' w przenośni i dosłownie ?

2 5
ID:40978

antydziałkowiec

tow. cichy- na podobne wyniki badań powoływał sie kiedyś tow Urban kiedy musiał usprawiedliwić ,,chwiolowe przerwy w pracy'' w czasie protestów solidarnościowych i katastrofę w Czarnobylu i podobne były wyniki przed kompromitacją z ACTA na które powoływał się ,,jaśnieoswiecony'' na słynnych ,,kunsultacjach- kompromitacjach '' -nic dodać ,nic ująć -tow cichy ...to się nazywa propaganda partyjniacka ...

4 2
ID:40979

Sekwoja

do@antydziałkowiec
Gdy Tusk był w Andach, to nabawił się rozedmy mózgu, wysokości robią swoje.
No, muszę przyznać, przeskakuje Davida. Zielona wyspa, to mrzonka, oszukiwanie
narodu. Jeżeli w tej chwili, coś się w Polsce dzieje, to tylko dlatego że zbliża się
Euro. Gdy turniej się skończy, wtedy wszystko stanie, będzie jeszcze gorzej.
A tak powracając wstecz : mieliśmy już Japonię, mieliśmy Szwajcarię....... i co?.
Zaduma Stańczyka nad Rzeczpospolitą.
Król Zygmunt Stary, nie posłuchał Stańczyka, nie wysłał dodatkowych wojsk pod
Smoleńsk, żeby dobiły Moskali, oni to wykorzystali, w końcówce wygrali.
Ponoć, od tej chwili biorą się niepowodzenia Rzeczpospolitej.

2 3
ID:40980

zbuntowany_kaloryfer

@Sekwoja. Jak większość ludzi o zdecydowanie ponadprzeciętnej inteligencji masz zapewne poczucie humoru - nieco złośliwe. Dlatego polecam Ci pewien sklep. Jak przypadkiem będziesz w Wawie to zajrzyj do sklepu Taka Paka przy Skierniewickiej chyba 16 albo 18. Bo to było z rok temu.. a może i dwa. Przepiękne mieli tam rzeczy. Np. sztuczny szczurzy ogon (idealnie nadaje się do włożenia do słoika z korniszonami albo papryką); skunks w aerozolu - bardzo skuteczny, sprawdza się nawet w większych pomieszczeniach jak np. na korytarzu w przychodni. Sztuczne muchy to już klasyka, wiadomo. Uprząż, na której możesz zawisnąć udając powieszonego. No i niezła jest przylepiana paskudna rana z nożem. Na oko wygląda jak wbity po rękojeść. Do tego troszkę dodajmy sztucznej krwi (m. in. na rękach małżonki) i efekt murowany;) Oczywiście trzeba liczyć się z obrazą majestatu na jakieś 3 tygodnie. Ale za to jaki efekt... oj szok. Szkoda, że działa tylko raz - podobnie jak sztuczny szczurzy ogon w korniszonach;)
No i na koniec podam Ci mój własny przepis na strzelającego papierosa.
1. Bierzesz wkład od długopisu.
2. Wyciągasz z niego końcówkę, a z tej końcówki kuleczkę piszącą.
3. Z kilku zapałek zdrapujesz siarkę i drobno musisz ją ubić.
4. Upakuj tenże urobek do końcówki od długopisu i postaraj się upchnąć w miarę mocno. To ważne.
5. Teraz musisz upchnąć końcówkę do papierosa. Wystarczy na głębokość 1-1,5 cm. UWAGA, BARDZO WAŻNE: szersza końcówka czyli ta, którą się ładowało siarkę musi być bezwzględnie skierowana w stronę ustnika!!! Wtedy strzelający papieros będzie całkowicie bezpieczny dla ofiary (z pełną odpowiedzialnością to piszę, testowałem x razy) kawału i włos Jej z głowy nie spadnie! Nie licząc oczywiście szoku z powodu potężnego huku, który ofierze wytrąci z ręki browarka czy co tam ma innego. A wierz mi, huk jest naprawdę niezły.
Ps. Dobrze sprawdzają się wkłady długopisowe typu "zenith"
No i przyznać muszę, że tak po prawdzie to nie jest mój przepis. Sam stałem się ofiarą tego kawału tuż po wprowadzeniu się do akademika. Wiadomo, nowym zawsze się dokucza. A później chętnie robiłem to samo kolejnym "nowym" i komu tylko się dało;)))

2 3
ID:40997

Hydraulik

A grzejnik znowu bulgocze od rzeczy.. co za dzieciak.

3 1
ID:41010

antydziałkowiec

@~Sekwoja: Dobra dobra ,tylko dlaczego te eksperymenty odbywają się na nasz koszt tak jak w tym sklepie opisywanym przez zapowietrzonego ... ,który chyba jest właśnościa Tuskiewicza doświadczonego w nabijaniu wyborców w butelkę ...

0 2
ID:41041

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA