znacie to? pewnie znacie zjawisko głuchego buraka. Jeden...

znacie to? pewnie znacie zjawisko głuchego buraka. Jeden taki z Moniuszki 2 rozpoczął dziś sezon. Głuchy, bo słucha muzyki najgłośniej jak się da, oczywiście przy otwartym balkonie, a burak bo nie wie, że nie wszyscy są miłośnikami disco polo!

8 komentarzy

szuja

Jak nie wiedziałeś ,że Włocławek słynie z przebojów typu milion róż albo coś w tym stylu ,to włącz koncert życzeń w radio HIT.Moja sąsiadka słucha tego kombajnu buraczanego na okrągło.

15 1
ID:41768

LALA20

Komuchy i disco polo, obowiązek Saniko -- utylizacja.

4 3
ID:41773

LALA20

Czy ci ludzie wiedzą co to jest radiowa " Trójka ". Szmira nie zmusza do szukania
większych doznań muzycznych.

7 0
ID:41776

hmm

hehehe hehe

3 0
ID:41780

jaszu

a jak zrobić przecier z buraków?
wrzucić granat do PKS-u.

3 4
ID:41782

beti z pola buraczanego

dicho polo górą!!!! polska muza i nie mamy, czego się wstydzić!!!! A poloczki to poloczki, co swoje to muszą obsmarować, dobre są zagraniczne mada saka i ta lala..........

a ten Szuja to jakiś dziwny kolo stale coś ma do kogoś- idź lepiej na spacer,a nie siedzisz przed kompem i wylewasz swój jad na kogo i na co się da....... i tak wszyscy już wiedzą, że w życiu ci nie wyszło... więc już proszę przestań się żalić na ten szary świat, który widzisz swoimi tłustymi oczkami.

4 10
ID:41784

pietreq

Ja tam się Disco Polo się nie wstydzę. Nie słucham tego, bo nie lubię. Ludzie, którzy preferują ten gatunek zawsze będą mi się kojarzyć z burasami.
Wolę muzykę graną od robionej. Chamówa przytupówa nie dla mnie.

6 1
ID:41789

trochewaspowkurzam

dawaj,dawaj jeszcze głośniej.Uwielbiam wkurzonych mieszkańców bloków którzy kiszą sie we własnym sosie.A to muzyczka za głosno a to piesek nasrał a to sąsiad 2 rok robi remont-kurcze wszystko wam przeszkadza.

8 2
ID:41805

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA