na CPNie w Mielęcinie kasztelan nagle przy długim...

na CPNie w Mielęcinie kasztelan nagle przy długim weekendzie po 4.60 (normalnie 3.50). Lekko się zdziwiłem, dlatego ostrzegam :)

14 komentarzy

negocjator...

chciwość i pazerność ... świństwo i tyle

19 1
ID:41806

zazozajajco

własciciele tej a takze stacji na polnej i torunskiej nie szanuja klientów.juz nigdy tam nie wjade.to jest przegięcie.

13 3
ID:41814

negocjator...

na stacji mieszczącej sie na rogu polnej / okrężna mają przeterminowane piwo w puszkach ! naciąłem się na 2 lechy po terminie

13 0
ID:41815

rollnick

Dzięki za info! Dobrze wiedzieć.

8 0
ID:41817

Raport

Chorą zachłanność trzeba tępić.

12 0
ID:41818

LALA20

@rollnick
Przecież Ty pijesz tylko mszalne.

4 3
ID:41819

rollnick

@~LALA20
O nie, mszalne tylko ty pijesz. Przecież jesteś ministrantem ;)

3 2
ID:41822

Swój

uwaga na stacji L... , na polnej chciwość właściciela DYNAMIC powinien kosztować 3,99 jak w calej polsce, niestety na tej stacji 5,20 chamstwo w biały dzień, a już zatankwać gaz około 22 marzenie , wisi tabliczka AWARIA DYSTRYBUTORA- i tak non stop czy nikt z L... tego nie kontroluje ?

10 1
ID:41823

asdbhd

kasztelan to największe świństwo jakie może być.Dlatego powinien być wycofany ze sprzedaży.

5 20
ID:41824

Anna

ten z Michelina czy z Polnej to ten sam właściciel !!!!

6 0
ID:41825

kasztelan

lepsze piwo niż np. warka czy żubr jak dla mnie
poza tym o gustach się nie dyskutuje
ty lubisz grube owłosione, ja wolę szczupłe golone :P

co do piwa - w sklepie piwa nie kupisz, te najsłynniejsze (7-8 marek) robią 2 firmy w kraju, chcesz dobre piwo idź to piwiarium na cichej, tam kupisz piwo

sikacze są wszystkie takie same, a kasztelan niepasteryzowany jak dla mnie rządzi wśród nich, ja kieruje się smakiem, a nie PRem i reklamą z tv, wiem że w twoim gronie to wstyd, wy pewnie pijecie żywce i carlsbergi (kasztelana robi carlsberg), hahaha,

tacy są najlepsi, wiedzą lepiej od wszystkich co im smakuje i co jest w tzw. dobrym tonie...

20 2
ID:41826

Piwiarium

Może dokładniejszy adres? ;) bo nie znam.

1 4
ID:41835

rollnick

Ostrzegam przed dobrymi gatunkami piw, takimi jakie są dostępne np. w piwiarium.
Dlaczego? Bo ostatnio jak się napiłem takiego tradycyjnego długo leżakowanego piwa miodowego, to tak się w nim rozsmakowałem, że od tej pory żadne sklepowe piwo mi nie smakuje.
Ja już będę wracał do tradycyjnego piwa nie tylko we wspomnieniach.

4 0
ID:41846

zacozajajco

widze ze niektórzy jeszcze czuja weekendowe piwko.czy my w tym poście o smaku piwa rozmawiamy..? chyba powinniśmy negowac i dyskryminowac włascicieli stacji benzynowych M...S.jak mozna podniesc ceny o 30% czy tak cienko stoją..?

3 0
ID:41847

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA