No i proszę bardzo: pisuarowski poseł, a zarazem dawny...

No i proszę bardzo: pisuarowski poseł, a zarazem dawny bramkarz naszej reprezentacji, niejaki Jan Tomaszewski publicznie oświadczył, że nie będzie kibicował naszej reprezentacji na Euro. Cyt. "Tomaszewski argumentował, że nie chce, aby w reprezentacji w koszulce z białym orłem "grali jeden Francuz i dwóch Niemców, którzy grali już dla Francji i dla Niemiec" i odbierają naszym, "prawdziwym Polakom" miejsce w reprezentacji". Typ ten dodał jednocześnie, że wstydzi się, że w przeszłości grał w polskiej reprezentacji!
Po prostu szok. Tego typu wypowiedź jednoznacznie świadczy o tym, że to pIs jest partią podziałów, siania niezgody, nienawiści i dążenia do konfliktu za wszelką cenę i gdzie tylko się da!
Jakiekolwiek wzmianki typów z tej sekty o pojednaniach, wyciąganiu ręki do oponentów to fikcja literacka i kłamstwo tak bezczelne, że wręcz odrażające. pIs to partia wojny. Musi mieć wroga, którego będzie bezwzględnie zwalczał. Bez wroga (prawdziwego bądź urojonego pis jest niekompletny, ot co. Dodatkowo ich metody są coraz bardziej brutalne, konflikt eskaluje, a podziały w społeczeństwie pogłębiają się. Oj, żeby nie doszło do jakiejś konkretnej tragedii i np. na zebranie jakiejś partii ktoś nie wrzucił granatu. Bo to mogłaby być iskra zapalna do jeszcze gorszych wydarzeń w skali kraju. A Ci pisuarowi szaleńcy prowadzą do tego! Obym był złym prorokiem!
A przecież takie Euro to wspaniała okazja do promocji Polski. Przyjadą rzesze ludzi, którzy nigdy u nas nie byli - i pewnie nigdy by nie przyjechali gdyby nie ta impreza. A te sekciarskie szkodniki upolityczniają sport, co jest wręcz nikczemne. Ale pozwolę sobie przypomnieć, że wszystkie formacje o charakterze totalitarnym sport upolityczniały.
A co powinni zrobić pisuary w związku z Euro?
Moim zdaniem zrobić ten malutki gest, wyciągnąć rękę i zaproponować rozejm na czas naszego WSPÓLNEGO, sportowego wydarzenia. I żadnych debat w tym czasie złośliwych wypowiedzi, komentarzy i przytyków w tym czasie. Choć na ten krótki czas odłóżmy waśnie na bok! Wówczas bym powiedział, że jeszcze mają w głowach resztki rozsądku i może się kiedyś opamiętają. A tak..?
Co za szkodliwa sekta. Niczym ósma plaga egipska. Za co nas Boże pokarałeś tą sektą. ;)
No koniec chciałem zauważyć, że eskalacji konfliktu winne są w dość dużym stopniu media. Dolewają często oliwy do ognia i lubią niczym cholerne upiory żywić się krwią! Żeby nie pożywiły się, kiedy realnie ta krew popłynie, oj żeby. Bo to po części będzie ich wina.

24 komentarze

Melancholik

Ja również pałam nienawiścią.. nie tylko do PISu jak ten typ co założył temat, ale do całego naszego niekompetentnego rządu!

11 9
ID:41901

Walentynka Tierieszkowa

Euro to POrażka ekonomiczna cywilizacyjna itp. Każdy, kto przyjedzie tzn. dotrze na piechotę, bo "AUTOSTRADANI" się nie da do POlski to POpatrzy parsknie śmiechem i ucieknie z kraiku nad Wisłą, bo się będzie bałby Stadion nie zawalił mu się na głowę. POlska w Budowie tak wygląda!

13 12
ID:41902

oczytany

już ktoś kiedyś powiedział o jednym, że jest c...... Nic w tej materii się nie zmieniło do tych PiSowców.

7 9
ID:41904

noob

raaany, wy jesteście albo ślepi, albo głupi...
przecież do jasnej cholery to media i inne partie straszą nas kaczyńskim i pisem! to oni muszą mieć wroga (PO na tym wygrało wybory - "jk nie my to przyjdzie kaczyńśki...", ludzie przejrzyjcie na oczy! nie słuchajcie tego esbeckiego bełkotu z telewizora!

nie jestem za PISem, gardzę wszelkiej maści politykami (banda p..ych złodziei i przekrętów), mam ich tak głęboko w d.. jak oni mają mnie, ale śmieszy mnie ta całą medialnopolityczna nagonka na lidera opozycji (opozycji, która tak naprawde nic nie może).ciekawe czemu oni się go tak boją, to mnie fascynuje - czyżby miał coś na resztę? czemu media nie zajmują się nędznym rządem pana donalda? czemu nie zajmują się tym że tamci się niczym nie zajmują? a temu że kupili se media, a wy to łykacie jak ciepłe kluski i powtarzacie frazesy po różnych lisach, wojewódzkich czy innych tub peło.

20 10
ID:41905

grzegorz1

To ty siejesz nienawiść i głupote na tym portalu.Kłamiesz w żywe oczy.Krótką masz pamięć.Nie kto inny jak członek Platformy zabił człowieka z PISu a drugiego ciężko ranił.Może być coś gorszego jak morderstwo polityczne.Trzeba być ślepym,głuchym i głupim żeby pisać takie bzdury.Piszesz o słowach Tomaszewskiego,że to szok,a jak byś nazwał czyn tego szaleńca z PO.Jeśli chcesz zabrać głos w konkretnej sprawie to pisz prawde i bądż obiektywny,bo inaczej twoje wypociny są śmieszne.Brak ci szacunku do ludzi,masz pogarde do wszystkich którzy inaczej myślą niż ty.Słuchaj proroku,powiem ci więcej,ty nie masz szacunku sam do siebie.Jesteś człowiekiem zakompleksionym i niedowartościowanym życiowo.Smutne to,ale prawdziwe.Współczuje ci.Na pocieszenie została piwnica [strefa51].

19 11
ID:41907

zbuntowany_kaloryfer

@grzegorz - masz prawo tak myśleć oczywiście. Zresztą nawet Twój bełkot spłodzony przy użyciu polszczyzny, którą mógłby posługiwać się absolwent podrzędnej zawodówki, wyraźnie pokazuje jak bardzo (i coraz bardziej) Polacy podzieleni są na dwa obozy. To już nie rozdźwięk, to przepaść. Z mojego punktu widzenia to co napisałeś to totalny, żałosny wywód nie poparty żadnymi dowodami... Zresztą to rzecz typowa dla morerów, pisuarów i wszelkiego rodzaju społecznych szkodników.
Ps. Zabójca pisuara w biurze poselskim NIE BYŁ członkiem PO, lecz emerytowanym milicjantem z poważnymi zaburzeniami psychicznymi. Za ten zbrodniczy czyn sąd skazał go na karę dożywocia. Proponuję bazować na faktach, a nie na Waszych sekciarskich wymysłach i założeniach;))
Na pohybel pisuarom i całemu obozowi spiskosmoleńskiemu haha!!;)

12 19
ID:41908

LALA20

Szaleństwo z budową pomników J.P.2 zakończyło się, chyba?.
Teraz rozpoczyna się szaleństwo z budową pomników Lecha. Proponuję wysłanie
wszystkich pisiorów na Wyspę Wielkanocną, niech tam zamieniają pomniki
Moai na Lecha. Tylko czy zgodzi się na to Chile?.

6 12
ID:41910

ben Jakov

A ja tam nie chcę, żeby polska szła w PiS-du...

4 11
ID:41916

Obserwator

@zbuntowany_kaloryfer: Gdyby ten POpapraniec który zabił posła pis miał poważne schorzenia psychiczne to nie dostałby dożywocia tylko zakład psychiatryczny, nawiedzony pasożycie.

9 4
ID:41918

szuja

Polska? Jaka Polska?

1 6
ID:41919

baba jaga

@zbuntowany_kaloryfer: A ja do pewnego czasu miałem ciebie za normalnego i zdrowo myślacego człowieka ale widzę,że się myliłem.Widać jak ci tuskomatolska propaganda zrobiła g....o z mózgu.Twoje credo,to obrażanie inaczej myślących jak ty.Gratuluję ci twojej "wspaniałej "polszczyzny.I nie pieprz głupot,że ten co zabił miał poważne zaburzenia psychiczne(propaganda na użytek myślących jak ty),bo inaczej nie dostałby dożywocia tylko byłby zamknięty w psychiatryku.Pamiętaj,ten się śmieje,kto się śmieje ostatni.

10 7
ID:41920

antydziałkowiec

Wyksztaciuchy -jak wy dajecie sie podpuszczać tej tuskomatolskiej propagandzie , dlaczego nie zwracacie uwagi na to co tuskomatoły przed wyborami wam naobiecywali ,tylko pozwalacie soba kierowac ich prostackiej propagandzie ,,dziel i rządź'' -inteligenci na pasku ,,niezależnych mediów'' sterowanych z partyjnych egzekutyw ....kiedy się obudzicie ?

8 5
ID:41924

mistrzcietejriposty

@zbuntowany - rzeczywiscie za mocno troche bronisz ta Platformerska Chołote ale .... faktem jest ze wiekszosc obroncow pisiorków uzywa argumentow ktorych nie dalby rady wymyslic nawet nadluzszy starzem mieszkaniec zakladu w Tworkach.

@baba jaga - radzilbym nastepnym razem zadac sobie odrobine wiecej trudu i przeczytac wszystkie posty odnosnie tematu - bo wlasciwie tak wcisnelas te swoje "5 groszy" i niewiadomo do czego to przypiac - chyba ze chcialas dac w ten sposob tylko tzw.: "psztyczka" grzejnikowi to wtedy ja sie nie wciskam w prywatne romanse - w koncu kto sie czubi ten sie lubi.

A tak na powaznie ode mnie - otworzcie oczka Platformersy i Pisiorki - przeciez oni dmuchaja w jedna trabke ci wasi idole z bozej laski. Leja wode na mlyn zeby media rozpisywaly sie o byle czym a tym samym robia zaslone dymna i nikt nawet nie zainteresuje sie w jakim stanie jest nasze panstwo.

Nie znosze politykow od lewa do prawa - wszytko to jedna klika - aby blizej koryta i nic wiecej. Zaden z Was ich nie interesuje (nie liczac tych kilku tygodni mniej wiecej co 4 lata kiedy sie bija o wasze wyprane juz mozgi) - sprawdzcie jak glebokie macie jeszcze kieszenie i dla pewnosci wytnijcie w nich dziury bo kiedy politycy znow wyciagnal tam swoje lapy beda was mogli jedynie podrapac po ............

4 2
ID:41928

LALA20

@ baba jaga
Wyjedż na Wyspę Wiekanocną, ogrom Pacyfiku na pewno Ci posłuży. Zrobisz
dobrze nie jednemu Moai.

2 9
ID:41931

szuja

HahahahA @GRZJNIK WYSZEDŁ NA SZUJĘ. tAK TRZYMAJ KALORYFERKU. nIE MASZ SIE CO SZCZYPAĆ Z TYM BADZIEWIEM.

3 10
ID:41933

szuja

@~baba jaga:
Miałaś całą miotłę,został Ci się jeno kij !Hahaha

3 8
ID:41934

rollnick

@zbuntowany_kaloryfer
Tak narzekasz na podział wśród Polaków, a sam się w to dzielenie angażujesz, po przez krytykę opozycji, zamiast rządu i w tym całym podziale jesteś oczywiście stroną.
Możliwe, że jesteś człowiekiem wykształconym, lecz niestety do Polskiej inteligencji się nie zaliczasz. Przepraszam, nie zamierzam cię obrażać, lecz nie potrafię tego pojąć jak możesz być tak ślepy na pewne proste sprawy, które widać gołym okiem. I nie trzeba być jakoś nadzwyczaj dociekliwym, aby widzieć, co się dzieje w tym całym polskim bajzlu.

3 3
ID:41938

poliszynell

@ben Jakov - ja też nie chcę by Polska szła w PiS-du ale niestety POszła.

POPiSdzielcom i ich wszelakim partyjnym odpryskom:

pozdrawiam Wszystkich forumowiczów

4 2
ID:41940

Server

I zbuntol się speszył..

5 1
ID:41958

szuja

@kaloryfer
Chyba nie pozostawisz tych oszczerstw pod Twoim adresem tak sobie ?

1 6
ID:41960

zbuntowany_kaloryfer

@Szuj: jaki sens w takich wypadkach mają odpowiedzi? Wdawać się w pyskówki? Po co? Pewnych rzeczy się już nie przeskoczy. Za późno. Podobnie jak Pan Premier nie osiągnie już nigdy porozumienia z prezesem knyplem czy łojrydzem;). Więc szkoda właściwie nerwów.
Po prostu kiedy czytam wypowiedzi niektórych to odnoszę wrażenie, że pochodzimy z różnych planet. Najwyraźniej tak po prostu musi być. No i wsio;)

6 7
ID:41962

LALA20

@ zbuntowany kaloryfer
Arcykato dążą do stworzenia Ulsteru.

3 7
ID:41965

Logotyp

@~LALA20: Skąd pochodzisz istoto ?

0 0
ID:42007

LALA20

@ Logotyp
Z Wenus.

1 1
ID:42013

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA