ciekawe jak to będzie jak skończą się prace w dolnej...

ciekawe jak to będzie jak skończą się prace w dolnej części miasta okolice ryneczku bulwarów ,naprawdę aż woła pomstę do nieba ze tyle lat nikt z tym nic nie robił tam człowiek jak spaceruje to się czuje jak by tam w ogóle nigdy nie był tak rzadko ta się przebywa

8 komentarzy

MA-TA

mam wniosek w tej sprawie: może by tak administratorzy portalu postarali się dotrzeć do projektów zatwierdzonych inwestycji w mieście i opublikowali makiety tych projektów ; słówko "info" w nazwie portalu zobowiązuje do jak najszerszej informacji; chyba, że są jakieś przeszkody po temu?

2 1
ID:41979

negocjator...

te bulwary to kpina ! raz że robią tam betonownie za ciężkie miliony złotych to już to co zrobili jest zdewastowane ! grzebią się z ta drogą jak by kuli w skale tunele ! jedyna radość jest z placu zabaw dla dzieci i nowego oświetlenia ... reszta to fajans !

7 4
ID:41981

pietreq

Jeszcze tam nie byłem od czasu przed rozpoczęciem remontu i też jestem ciekaw jak to wszytko będzie wyglądać. Słyszałem prawie same negatywne opinie o zmianie bulwarów, ale nie wierzę, że jest tak źle. Nie będę się tymi opiniami sugerować i dopiero jak zobaczę na własne oczy, to ocenię. Myślę, że nie będę zawiedziony. Cieszę się, że Włocławek w tym rejonie się zmienia.

6 0
ID:41982

aire

@~pietreq: trzeba się śpieszyć ze zwiedzaniem bulwarów, bo betony zaczynają już pękać po pierwszej zimie.

4 2
ID:41990

dzonny_killer

bulwary już się sypią... mam nadzieję, że komuszki odpowiedzialne za ten bajzel posypią się razem z nimi... :p

5 2
ID:41998

szuja

@dzonny_killer:
Niech żyje i rozkwita Solidarnościowa Kościelna Rzeczpospolita. Hahaha

2 1
ID:42020

dzonny_killer

@szuja: zapomniałeś dodać "ludowa"... :p

2 0
ID:42033

szuja

@dzonny_killer:
Raz na ludowo już było.

2 0
ID:42039

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA