TW bolek namawia do pałowania...

TW bolek namawia do pałowania "Solidarności"

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Lech-Walesa-o-demonstracji-Solidarnosci-na-miejscu-Tuska-dalbym-polecenie-spalowac,wid,14489230,wiadomosc.html?ticaid=1e752

co za ironia losu...

11 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

To nie jest żadna "Solidarność". Prawdziwa "Solidarność" przestała istnieć dawno temu, a "ideał sięgnął bruku". Ci dzisiejsi to po prostu banda awanturników protestująca przeciwko wszystkim i wszystkiemu i w dodatku łamiąca prawo.
Ciekawe co by się ze mną stało gdybym np. zamknął na łańcuch Wzorcownię, bo np. stwierdziłem, że za drogo sprzedają! I postanowiłbym nie wypuszczać pracowników.
Gonić to PSEUDO solidarnościowe towarzystwo, gonić, gonić!

13 10
ID:42079

sportowiec

Bo zwiazki zawodowe próbują przejąc rolę nieboszczki PZPR; " Związki kierują, rząd rządzi" A ja związki mam tak samo głęboko w d. jak niegdyś partię.

6 3
ID:42082

antydzialkowiec

A co na to Matka Boska ...w klapie ?

9 10
ID:42088

Oczytany

Zawsze powtarzam, że ludzie będący czy też byli na świeczniku władzy, nigdy pały nie widzieli. Wałęsa też nie dostał pałą. Gdyby jego grzbiet czuł kiedykolwiek milicyjną p..., nie proponował by Tuskowi. Kiedyś widziałem go wielokrotnie jak był chroniony przez milicjantów aby jemu i jego rodzinie od zupy pomidorowej nie działa się krzywda.

7 7
ID:42089

Zyga

W pierwszej kolejności powinien dostać odpowiednie pały TW,,Bolek" .

9 7
ID:42096

wloclawek.info.pl

LALA_20 i cichyobserwator
Kolejne ataki na kolejnego użytkownika naszego portalu, forum to nie jest wasza prywatna piaskownica do wzajemnego obrzucania się błotem. Prosimy o wypowiedzi dotyczące rozpoczętego tematu, pozbawione chamstwa i nieuzasadnionej nienawiści. Jeżeli nie macie nic mądrego do napisania, nie piszcie wcale. Nie na tym polega dyskusja.

20 15
ID:42102

noob

boluś jaki hardy, hehe, jego nie musieli pałować, wszak oni dogadali się w Magdalence :) i pomyśleć że taki cham był prezydentem mojego kraju. Nie dość, że bez szkoły, to jeszcze bez grama ogłady. Tfu, jednak przy korycie to same świnie siedzą...

12 13
ID:42103

LALA20

Nie ma już prawdziwej SOLIDARNOŚCI, pozostała historia, nasza historia.

Dzisiejsza solidarność, to szeroki asortyment niczego godnego. Zadymiarze.
Maryjan -- Krzak Gorejący, chłopczyk przykryty kurzem, i.t.d., i.t.p. .
Śniadek -- na chwilę obecną, parzy herbatkę Braciom Marx, czyli Jarkowi,
Hofmanowi i Błaszczakowi, jednym słowem, Kacza zupa.
Duda, no cóż Duda, chłopiec cały czas się stara o lekki chleb.............dla siebie.

10 4
ID:42105

antydzialkowiec

@wloclawek.info.pl: Trzeba być wyrozumiałym -to pozostałości po demokracji w stylu Urbana i po PZPR ....

5 15
ID:42118

szuja

@~antydzialkowiec:
Ale ty jesteś szuja!

3 1
ID:42145

antydziałkowiec

@szuja: Ten epitet zostaw sobie ...

2 1
ID:42150

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA