Zaniki pamięci to ,,etetowa'' cecha ,,aktywu partyjnego''...

Zaniki pamięci to ,,etetowa'' cecha ,,aktywu partyjnego'' ...odmawianie prawa do demonstracji również ,niedługo będzie jak za Jaruzelskiego ...Takiego mamy prezydenta POdobno ,,wszystkich'' Polaków ... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/komorowski-to-rzecz-nieprawdopodobnie-grozna-wymag,1,5132698,wiadomosc.html + ,,niezależne ''(od niesiołowskiego)media?

15 komentarzy

cichyobserwator

Wskaż w którym miejscu pada : " odmawianie prawa do demonstracji" .Nie mędrkuj tylko wskaż - chyba potrafisz skoro tak napisałeś.
Prawo do demonstracji nie upoważnia do lżenia ani bicia ( nawet listewką ) wybranych w demokratycznych wyborach przedstawicieli czyli aluzja do Jaruzelskiego jest zwykłym nadużyciem bo ani ty , ani ci demonstrujący nie jesteście przedstawicielami wszystkich Polaków i piana na ustach tego nie zmieni.

5 7
ID:42110

antydzialkowiec

@~cichyobserwator: A do łapania za kamerę i mówienia ,,won'' do KOBIETY dziennikarki upoważnia ? Ty byś cicho siedział jakby ktoś do ciebie powiedział ,,WON stąd cichy....... '' ,no, pofilozofuj...

3 12
ID:42116

Samanta

Zasłużyła na to "won". Ja bym użyła słowa na sp...

13 5
ID:42122

cichyobserwator

@~antydzialkowiec: Jakbyś był cierpliwy to cofnąłbyś tą scenkę do poczatku gdzie padają słowa : proszę odejść nie będę z panią rozmawiał' i ja wtedy bym odszedł ale nie jestem KOBIETĄ dziennikarką ,która nie rozumie co się do niej po polsku mówi.A jakbys zadał sobie troche trudu to doczytałbyś co związkowcy krzyczeli do Niesiołowskiego , że jest " jest "bandytą", "sprzedawczykiem", "gnidą", "świnią" i "cwaniakiem" i to w tym co sam wkleiłeś. Ty, pewnie byś się cieszył że cie zauwazyli i machając do tłumu udzieliłbyś wyczerpującego wywiadu.
Dzięki , oczywiście, za " odpowiedż " na pytanie ?!

4 6
ID:42129

zbuntowany_kaloryfer

@Samanta: DOKŁADNIE!!!

12 4
ID:42132

antydzialkowiec

@~cichyobserwator: Mnie wystarczą komentarze dziennikarzy zagrnicznych ,którzy jednoznacznie ocenili pana ...,,Osiołkowskiego ''.....twoje partyjne wystąpienia pozostaw na ..egzekutywę ...

4 9
ID:42138

Melancholik

Nie wierzę że na tym forum znajdują się naiwni obrońcy tego obleśnego prostaka, który nie potrafi się zachować w miejscu publicznym tak jak na posła przystało. Gdy zdaję sobie sprawę że tacy ludzie nami rządzą to nie wiem czy śmiać się czy płakać.. za sprawą takich ludzi Polska niedługo przestanie być polską..

5 7
ID:42140

cichyobserwator

@~antydzialkowiec: To fakt , tobie byle co wystarczy.Ale nie wszystkim pasuje taka belejakość.Jak juz dziennikarz zagraniczny to musowo musi mieć rację - poziom rozumowania widzę w normie.

4 6
ID:42141

antydziałkowiec

@~cichyobserwator: Poziom rozumowania jak najbardziej prawidłowy bo niezależny od partyjniakiej nomenklatury ....a taki ,,osiołwski'' w normalnym państwie już z polityką musiałby się pożegnać ,ale wpolsce żyjemy gdzie ,,haratanie w gałe '' jest salonowym obyczajem rzadu ,a kłamstwa stanowią powód do dumy tzw ,,elit politycznych '' .W tej sytuacji słowo ,,won '' może być (w tych kręgach) poczytywane za ....komplement .

2 7
ID:42147

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: Jezeli ktoś nie rozumie najprostszego zwrotu - proszę odejść- używa się zwrotu "won" ( mój pies rozumie już to pierwsze ) .Trzeba dopasować się do poziomu słuchacza ,zeby zrozumiał . Jaki poziom reprezentuje ta pani jeżeli nie zrozumiała ani proszę odejść , ani won -to do jakiego poziomu trzeba zejść żeby tacy " dziennikarze " zrozumieli co się do nich mówi ? W normalnym kraju zwraca się do obywatela " spieprzaj dziadu " bo to jest prawidłowy , inteligentny, szanujący rodaków zwrot na odpowiednim poziomie do kariery politycznej .Takich komplemenciarzy w elitach ciągle za mało .

5 5
ID:42161

antydziałkowiec

@~cichyobserwator: super ,więc podajcie sobie łapę i załóżcie klub przyjacół ,,Osiołowskiego ''.....pod patronatem Tuskiewicza i reszty ,,kulturalnych '' politykierów ...

2 7
ID:42166

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: Skorzystałem z rady - podałem mojemu psu łapę i wytłumaczyłem , że zakładamy klub.Zrozumiał , ale kazał zapytać ( łapą po klawiaturze mu nie idzie ) czy jeżeli on coś potrafi zrozumieć co do niego się mówi a człowiek nie rozumie to znaczy ,że pies jest mądrzejszy od człowieka ?
Na razie uwierzył, że tylko od niektórych ale na wszelki wypadek zabroniłem mu czytać twoje wpisy żeby czasem nie wpadł w megalomanię.

3 3
ID:42167

zbuntowany_kaloryfer

Sprawa jest poważna... Wszak pies-megaloman mógłby zażądać dla siebie spodni, MP4 i modnych okularów przeciwsłonecznych, grożąc jednocześnie strajkiem głodowym w wypadku odmowy zakupu tychże towarów;)))

5 1
ID:42169

antydziałkowiec

@~cichyobserwator: Mając na uwadze ostatnie zdanie w twoim .......,,re'' poproś go by wyprowadził ciebie na spacer (może nie odmówi)......tylko nie zadzieraj nogi pod drzewkami tak jak on.....i pozdrów ,,osiołowskiego '' przez kupę kamieni ...

1 8
ID:42171

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: Twoja wina - dałem mu jednak przeczytać- teraz wysiaduje w oknie żeby patrzeć na na wszystkich z góry. .Pomysł ze spacerem mu sie spodobał ale pyta o co chodzi z tymi kamieniami a bardziej o tę kupę , bo jak jego dziadek tak zaczął bredzić to na drugi dzień go uśpili.Tak się psisko przejęło , że dzięki Bogu nie zauważył co napisał zbuntowany .Zeby ci nie było przykro przy zastrzyku chce ci oddać swój ulubiony patyk .

3 3
ID:42173

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA