Czy wiecie Państwo jak skończyła się sprawa oskarżenia...

Czy wiecie Państwo jak skończyła się sprawa oskarżenia dyrektora włocławskiego liceum o nieprawidłowości finansowe i mobbing? Chciałabym posłać do tego liceum moje dziecko ale najpierw chciałabym się upewnić, że ryba nie psuje się od głowy.

8 komentarzy

czajnik

Tak i proponuję, jeszcze sprawdzić życiorysy kadry nauczycielskiej i stan zdrowia. Może się dziecko zarazić i co wtedy.

8 5
ID:42232

Jola Nowak

Przecież to nie chodziło o dyrektora liceum tylko Zespołu Szkół Nr 3

4 0
ID:42233

jo

Bez jaj do Zespołu Szkół nr 3 nie wysyła się dzieci od tak.
A tak BTW to jak martwisz się o Kopernika to powiem tylko, ODRADZAM. Moja córka chodzi do tej szkoły i zarówno ona jak i my uważamy że był to najgorszy wybór w całej edukacji.

4 4
ID:42244

Kasia

do ~jo bo żeby chodzić do KOPERNIKA to trzeba się uczyć!!! moich 2 synów skończyło Kopernika i świetnie dają sobie radę na politechnice w Gdańsku. Synowie chwalili świetną atmosferę w szkole, a ja widziałam jak szkoła dba o bezpieczeństwo uczniów.

6 1
ID:42260

zbuntowany_kaloryfer

Kasiu, jest (a przynajmniej była) taka fajna knajpa w Gdańsku - Melmak - przy ul. Studzienki. Niedaleko też jest Kwadratowa i U-boot. To bardzo miłe miejsca i każdy tam jest bezpieczny, właściwie to człowiekowi nie chce się stamtąd wychodzić;)

2 3
ID:42273

zbuntowany_kaloryfer

O w mordę. Nie chcę już stamtąd wychodzić. Tam jest tak fajnie, że masakra.

1 2
ID:42279

jo

Do Kasi - może kończyli szkołę za czasów byłego dyrektora. Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować moja córka jest akurat w czołówce uczniów tej szkoły. A na atmosferę w tej chwili w Koperniku narzekają nawet nauczyciele. Więc jak nie wiesz co się tam dzieje w tym roku czy zeszłym to może nie zabieraj głosu. A poza wszystkim to to czy ktoś sobie dobrze radzi na studiach nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o ogólniak.

0 0
ID:42373

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: Ooooo kaloryfer grzał w Gdańsku ? W Kwadratowej? W U-bocie ...ale ty jesteś ,,cicha woda'' ...że też sie nie spotkaliśmy ...

0 1
ID:42380

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA