Szanowni włodarze tego miasta, Zróbcie coś z tymi...

Szanowni włodarze tego miasta, Zróbcie coś z tymi meszkami!!! WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 komentarzy

dzonny_killer

ale po co? same w końcu zdechną... :p

ale kasa za opryski pójdzie do czyjejś kieszonki... :p

7 2
ID:42256

ANDZIA

Całkiem niedawno pisano na tym portalu że opryski na meszki będą nie pamiętam dokładnie ale chyba w czerwcu

1 1
ID:42263

dzonny_killer

ale co z tego, że "akcja zakończy się pod koniec lipca" skoro te małe skurczybyki atakują już w połowie MAJA!!! no chyba że to już na przyszły rok, bo ten ponownie jest stracony... :p

a przy okazji wysypmy w sierpniu sól na drogi.... tak na wszelki wypadek, bo nigdy nie wiadomo kiedy spadną pierwsze śniegi, a drogowcy choć obiecują, to i tak później są zaskoczeni... i tak jak pałucki wyprzedza meszki, tak drogowcy nich wyprzedzą zimę... :p

5 1
ID:42271

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny: sorki, że nie na temat, ale nie będę zakładał nowego wątku z powodu pytania, które Ci zadam. Wspominałeś (chyba Ty) jakiś czas temu o popękanych bulwarach. Dziś wziąłem psiska i przeszedłem od mostu aż do "Chemika" i nie zauważyłem żadnych pęknięć. Mogłem oczywiście przeoczyć. Jeżeli stwierdziłeś, że takowe są to powiedz mniej więcej w którym miejscu - podjadę tam jutro aby się naocznie przekonać.

2 1
ID:42274

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: Trzeba było zrobić zdjecia i wkleić ...

0 1
ID:42323

dzonny_killer

@zbuntowany_kaloryfer: niestety to nie ja... ale wiem, że pęknięcia są... jak będę miał więcej czasu to dostarczę materiał (video lub foto)... :p

2 0
ID:42335

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA