Czy we Włocławku istnieje wypożyczalnia sprzętu...

Czy we Włocławku istnieje wypożyczalnia sprzętu turystycznego, rowerów ? Kiedyś dobrym obyczajem było istnienie takiej wypożyczalni przy MOSiR-ach .Przy naszym też miała być podobno otwarta wypożyczalnia rowerów -taka informacja-obietnica ukazała się w TV Kujawy w ub roku chyba z ust dyrektora . Moja młodzież przygotowuje sobie w wakacje i nigdzie nie może na ten temat zdobyć informacji ... jak coś wiecie to napiszcie .

16 komentarzy

LALA20

@ antydziałkowiec
Kiedyś na cmentarzu, też była wypożyczalnia konewek.

5 7
ID:42332

antekbosy

Zamiast siedzenia przed komputerem i bezsensownego pisania weź się do roboty a za zarobione pieniądze kup sobie rower.

12 5
ID:42336

Ojciec PIO

Może na SLD bulwarach sportu i rozkoszy

3 10
ID:42342

antydziałkowiec

@~antekbosy: Wąchock-jak zwykle - pomyślał ,pomyślał i......odpowiedzial jak soltys , ale tobie też przydałby się rower tylko skonsultuj wersję napędu z posłem Biedroniem....byś nie styrzelił gafy ....

8 11
ID:42344

Tomek.L

Antydziałkowiec - ty najzagorzalszy wróg tego miasta i jego władz w każdej postaci szukasz w nim pomocy?! Świat się obalił.
A nawiązując do posła Biedronia, zazwyczaj największymi anty... są neofici, więc może tobie naruszyli hemoroidka i teraz jesteś na nie?

9 1
ID:42347

szuja

@~Tomek.L:
Yu się mylisz i zabierasz palmę pierwszeństwa @killerowi

5 3
ID:42350

antydziałkowiec

@~Tomek.L: Jaki wróg miasta ?,co ty za herezje wypisujesz ,od pewnego czsu mam mozliwość obserwować to miasteczko z dystansu...niedługo pociechy rownież będą miały taki komfort ,wiec uwaga nietrafiona ....

4 11
ID:42353

antekbosy

Im większy dystans, tym lepiej dla miasteczka.

9 3
ID:42357

antydziałkowiec

@~antekbosy: To prawda ...więc pozostań za pomnikiem sołtysa ....w Wąchocku ...

3 7
ID:42359

Tomek.L

Antek - święte słowa :)

4 4
ID:42361

zbuntowany_kaloryfer

@anty-D. Sprawiasz wrażenie takiego "kościółkowego" - a ja dziś byłem z rodziną w kościele. Tak mnie zmobilizowali (głównie córka), że poszedłem. W kazaniu nie było nic o polityce. Ani słowa. Serio - a żywiąc powszechnie znaną odrazę do moheryzmu zwróciłbym uwagę na coś takiego.

5 1
ID:42362

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: Super -będzie ci to policzone , mnie udało się tylko wpaść na przystań nad zalewem,którą tak zachwalają, nawet fajnie by było gdyby nie te wściekłe meszki .....to chyba przekleństwo Włocławka -kara za grzechy ...wyborcze ...ale jutro wracam do normalniejszego miasta(gdzie nie ma meszek ) popracować trochę ...za wiecej niż 250 Euro ...

0 6
ID:42378

dzonny_killer

@szuja: niestety Ty również się mylisz... największym wrogiem dla naszego miasta i jego mieszkańców jest pewien czerwony prezydent ze swoimi kumplusiami... najśmieszniejsze, a zarazem najgorsze, to widok kukułki na jarzębinie robiącej pajacyka :p

2 5
ID:42383

zbuntowany_kaloryfer

Anty-D: czy tam dokąd jedziesz mają internet?

4 0
ID:42390

LALA20

@ antydziałkowiec
Jesteś przesiąknięty PiS-em, jak beczka po śledziach.
Przedstaw swoją wizję Polski po dojściu PiS-u do władzy.

Pomoc dydaktyczna :
Stefan Żeromski -- Przedwiośnie.
" Wizja szklanych domów. "
P.S. Ja osobiście nie wieżę w wygraną PiS. .
Czekam.

2 1
ID:42394

szuja

@dzonny_killer: Przez przekorę się z tobą zgodzę. No ,poczytałem ,poczytałem i czas sie zabrać za@Lalę19

1 3
ID:42410

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA