A to radosna (tak myśle bo 95% katolików) nowina!!! Pan...

A to radosna (tak myśle bo 95% katolików) nowina!!! Pan Prezydent zaprosił Benedykta do odwiedzenia Polski Mam na myśli tego z Watykanu nie z zakonu Benedyktynów ma się rozumieć.Niczego tak nam nie potrzeba jak tej wizyty.Po Euro mamy stadiony ,drogi i inną infrastrukture a także potencjalnych turystów....a po tej wizycie co?Krótszą drogę do nieba czy może inne atrakcje??

12 komentarzy

amityr

A wszystko to ,że cię kocham .....Panie Boże a szczególnie za to ,że darmo fundujesz kolejne atrakcje temu bogatemu narodowi.

4 2
ID:43566

peja

Spokojnie 5%, czyli ~ozon, nie wychodź z domu i jakoś przeczekasz.

3 0
ID:43571

Adam

Jeszcze jeden idiotyzm bedziemy finansowac ? Nie lepiej za te pieniadze leczyc ludzi ?

6 2
ID:43577

Mk

Niech papież odwiedza nas i corocznie ale na koszt ...polskiej fili swojej korporacji, nie na koszt polskiego podatnika- także innowiercy lub niewirzącego.Myślę,że prezydent ma świadomość słabnięcia swojej formacji i chce zapunktować przed klerem.

5 3
ID:43578

LALA20

No tak, B16, w asyście F16 wyląduje w Warszawie.
I znowu igrzyska, a gdzie Neron?.

4 4
ID:43579

Raport

Idealne okoliczności by znów wpleść religię w ich polityczne militarno-materialne gierki.To przykre ale świadomy chrześcijanin szanuje bardziej Dalajlamę niż Benedykta.W każdym razie dobry moment by pokazać jak bardzo "podoba" nam się Watykański Król.

5 1
ID:43583

Katolik

Z mojego podatku ! Kategorycznie mówię NIE ! NIE ! NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 2
ID:43591

george best

Może w końcu powie prawde o krucjatach i zabijaniu niewinnych ludzi.O dzieciach indiańskich z katolickich szkól w Kanadzie które zachodzily w ciaze a póxniej usówano im je.O molestowaniach itp.Dziwię się jeszcze że tylu ludzi ma klapy na oczach ...

4 2
ID:43594

ozon

Mam nadzieje że Kancelaria Prezydenta śledzi portale i może tzw opinia publiczna zostanie wysłuchana? Narazie to zwycięża maksyma :" Panu Bogu świeczke i diablu ogarek"Jak to się ma do osunięcia Kościoła od polityki?Ze zdziwienia brwi podeszły mi aż na potylice...

2 1
ID:43599

~eg

Przecież będą wybory prezydenckie, trzeba zapunktować.

3 0
ID:43605

Stacha-

Za trzy lata nie wiadomo co będzie - papież też ma swoje lata i do młodzieniaszków się nie zalicza. Spoko, spoko

2 0
ID:43607

amityr

Ale stadiony zarobią na odsetki od długu za ich utrzymanie.

1 0
ID:43621

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA