Z ostatniej chwili - Aleksander Grad -bliski współpracownik...

Z ostatniej chwili - Aleksander Grad -bliski współpracownik Kwinty (wiemy o jakiego specjalistę chodzi) z Platformy Obywatelskiej usadowił się na stołku za .....100tyś złotych miesięcznie-czy to w ramach TANIEGO PAŃSTWA które tak reklamuje Kwinto ? Platformersi -jak wam z takimi idolami -patrzycie ludziom uczciwym zarabiającym 250Euro miesiecznie w oczy i co i nic ? sumienie nie gryzie ? A śledztwo taśmowo psl-owe trwa ,też w ramach taniego państwa ?

30 komentarzy

cichyobserwator

Czyżby antydziałkowiec wrócił ? Po jakiej terapii ? Niby trochę normalniejszy ale IP to samo zostało .Te znaki zapytania to kłopoty z tożsamością ? Jezeli to Twoje nowe życie to się chłopie nie wstydz , bo widać dużą pracę nad sobą wykonałeś .
Nie dało się widać mr - a Hyde'a całkiem wymazać ( 250 Euro zostało ) ale widać , że dawny Jekyll się stara.Oby tak dalej - trzymam kciuki.

3 4
ID:43991

rollnick

Czyżby cichyobserwator wrócił? Gdzieś był kiedy cię nie było? Anty od dawna działa na tym pytajnikowym nicku, a ty dopiero teraz go zidentyfikowałeś?

1 1
ID:43996

.

@~cichyobserwator: @rollnick: Ja znim zgadzam sie. A wy ? Macie w nosie aktualna niesprawiedliwosc i nie na reke Wam jak mowi sie o tym. A trzeba wylapywac lobuzerstwo naszych rzadow i to jak najwiecej.

1 2
ID:43998

cichyobserwator

@rollnick: Anty pod pytajnikami pojawił sie około 3 tygodni temu - czy to jest dawno ? Byłem ciekaw czy forumowicze to zauważą ale dla większości wystarcza , że pojawił się nowy malkontent do narzekania .Nie ważne , że gość zmienia tożsamość chyba już czwarty raz i czuje satysfakcję ze szczucia na innych , ma swoje fixum dyrdum i to wielu pasuje ale jak to się ma do oceniania innych samemu próbując oszukiwać swoich współforumowiczów co chwila podając się za kogoś innego.Wzór uczciwości !

3 3
ID:44003

?????

@~.: Dziękuję za poparcie widać jeszcze nie wszystkich dotknęła zaraza tuskomtolstwa ,a farbowanymi lisami się nie przejmuj im to węszenie pozostało genetycznie po egzekutywach i uniwersytetach robotniczych -bo tuskomatolstwo to przedłużenie tamtej epoki tylko w innych kolorach.

0 0
ID:44010

ozon

Były "anty" obecny "pytajniku"Jesteś monotematyczny i strasznie masz ubogie słownictwo. Zero finezji i polotu. fakt że Ty to Ty nie był trudny do odgadnięcia ale po co psuć Ci zabawe?Jeśli tylko na tyle Cię stać Wyrażnie widać na kim się wzorujesz...Jarosław K powinien być z Ciebie dumny....

0 0
ID:44015

cichyobserwator

@~?????: ten zwrot ,, farbowanymi lisami " to dotyczy tych co, co chwila inaczej sie podpisują ? A stary chłop , który nie wie jak się zwie i wciąż zapomina kim był wczoraj to przypadkiem nie matoł ?

2 2
ID:44017

?????

@~cichyobserwator: Piszesz o sobie i o ozonie ? I o jakich aluzjach do jakiego anty bredzisz bo nie kumam tych twoich pseudointeligenckich wypocin ? Najwyraźniej masz abicje być najmądrzejszym z całej wsi -zupełnie jak twój idol .

0 0
ID:44021

ozon

Bardzo głęboko jesteś "znaczku zapytania" zakompleksiony. Acha. A Światowid już jest- nie rób konkurencji do historii nie wejdziesz nie te loty.

0 0
ID:44026

?????

Odwracanie uwagi od zasadniczej części tenatu to tez linia tuskomatolska wypracowana latami przekrętów i kłamstw - ozon i cichyobserwator są w tym nieżli -znać rekę mistrza . Tyle że zasłona dymna jest nietrwała -co widać po ostatnich taśmach Serafina uzgodnionych z Tuskiem na kolejnej nocnej zmianie .A wy ćwiczcie ,ćwiczcie praktyką doganiacie mistrza .

0 0
ID:44035

ozon

Tobie "pytajniku" naprawde trzeba współczuć bo "mistrzów" w Twoim środowisku dostatek aż przesyt powiedział bym. A to niejaki pan Tadeusz R z Torunia a to Macierewicz lub Cenckiewicz... do wyboru do koloru. Zadyszki dostaniesz.. uważaj na siebie w tej pogoni.

0 0
ID:44044

?????

@~ozon: W niedalekiej przyszłości ci których wymieniłeś zmiotą takich ,,mistrzów ''jak wasz Kwino i Duńczyk razem z tabunami politycznych oszustów żerujacych na naiwności wyborców i ,,gwarantujacych'' im 250Euro miesiecznie unijnej pensji -to tylko kwestia czasu by tej mafii podziekowali .

0 1
ID:44052

cichyobserwator

@~?????: vel Antydziałkowiec , vel bystry inaczej , vel Anty z zanikiem pamięci - zapytaj się dziecka , może żony , moze sąsiada - kim jesteś bo z tym masz największy problem.Jak wioskowy głupek bez imienia nauczył sie pisac i zapamiętał 250 Euro - to może jest klucz do wyjaśnienia twojej zadziwiającej tożsamości i obciążenia genetycznego tak wielką inteligencją ? Może Eistein był kiedyś w Wąchocku na wycieczce i mamusia z wiatrem przechodziła.Spróbuj tą drogą a może znajdziesz ukojenie.

2 2
ID:44056

ozon

Póki co w naszym kraju obowiązują polskie złote parioto! Przelicz na funty -będzie jeszcze mniej.A demokracji nie zatrzymasz możesz gryżć klawiature nawet- społeczeństwo jest mądrzejsze jako całość więc Twoi idole nadal będą bić tylko piane...ale jak to lubią?

0 0
ID:44058

?????

Jednak propaganda partyjna powinna być zakazana prawnie .Dzięki niej tacy jak ozon i cichyobserwator są już dla prawdziwej demokracji nie do odzyskania i jeszcze te brednie o jakimś antydzialkowcu który chyba też im walił prawdę o ich obłudzie i śledczym to nie pasowało? To zupełnie po linii idola on też wiecznie szuka sobie wrogów realnych lub urojonych by ich obwiniać za swoje kłamstwa i nieudolność . A teraz odopwiem wam na poziomie cichegoobserwatora -,,pocałujtawdupewójta'' -wasza formacja już czuje zielona trawkę i zabezpiecza sobie odwrót.

0 0
ID:44063

cichyobserwator

@~?????: Po stwierdzeniu : ,,i jeszcze te brednie o jakimś antydzialkowcu " widać , że jesteś jeszcze na poziomie wyparcia ale świadczy to też o tym że niedługo nastąpi następna faza.Porównaj sobie numerek IP pod swoimi wypocinami i cofnij sie do tychże pod dawnymi wpisami antydziałkowca a psychoanalityk ci wytłumaczy że aby przebrnąć fazę wyparcia trzeba się z tym pogodzić bo są jednakowe dlatego ,że choroba jest cały czas ta sama a ciągła zmiana imienia jest tylko ucieczką przed nią i nie da wyleczenia tylko co najwyżej wypróżnienie.Z tym ostatnim nie powinieneś mieć problemów a może nawet doprowadzi cię do olśnienia ,że to robisz najlepiej i to jest właśnie twoje przeznaczenie.Nirwana przed tobą.

1 2
ID:44070

ozon

"pytajnik" ani w poczet królów Polski się nie załapiesz - nie te czasy ani do grona świętych i męczenników nie dołączysz- próżne Twe starania. Jak już pisałem Ty i Tobie podobni dostarczacie materiału dla psychologów , psychiatrów i socjologów którzy biją na alarm ,że internet i ta pozorna anonimowość robi spustoszenie w Waszych umysłach i jest to proces nieodwracalny.

1 0
ID:44073

?????

@~cichyobserwator: A pełny numerek IP ile ma znaków , że już agencie bezpieki wyśledziłeś ,że to ten sam ?A słyszałeś skad pochodzi IP , co to jest karta sieciowa ? Tego na szkoleniach nie uczyli ? Pisanie raportów masz we krwi i te brednie o tym świadcza .

0 2
ID:44081

cichyobserwator

@~?????: Ale ty znasz dużo trudnych słów ! Napisz nam ,, skad pochodzi IP " bo o jego ,, pochodzeniu " jeszcze nie słyszałem.Ten twój nadał ci dostawca internetu a masz cały czas ten sam bo jego nie obchodzi czyś ty anty czy jakiś pytający.Widzę że fachowiec więc wyjaśnię krótko :
Najnowsze , stosowane adresy IPv6 są 128-bitowymi liczbami całkowitymi, dlatego przykładowy adres sieci IPv6 w zapisie szesnastkowym, zgodnym ze specyfikacją Media:CIDR, która dotyczy również IPv4 (RFC1518, RFC1519, RFC1812), wygląda następująco:
3ffe:0902:0012:0000:0000:0000:0000:0000/48,
gdzie /48 oznacza długość pierwszego prefiksu wyrażoną w bitach (człony adresu grupuje się po 16 bitów i oddziela dwukropkiem).
Przyjmuje się, że najstarsze niepodane bity danej sekcji są zerami (np. :: oznacza :0000:), dlatego jego skrócona wersja to 3ffe:902:12::/48. Adres IPv6 w zapisie dziesiętnym byłby cztery razy dłuższy, a więc składałby się z 16 liczb dziesiętnych z zakresu 0-255.
O karcie sieciowej też krótkie wyjaśnienie ?

2 2
ID:44087

?????

@~cichyobserwator: Nadał nie ,mnie ale ---------elementowi komputera---------- odpowiedzialnemu za kontakt z siecią -prawda ? no , ale wrzucaj dalej -wyżełku , tylko nie stosuj zbyt trudnego słownictwa byś dobrze rozumiał co piszesz tak jak w przy wyjaśnieniach(?) adresu IP .

0 1
ID:44094

ozon

Jak nie masz argumentów sięgasz do epitetów "pytajniku"?Ujadasz jak kundelek- może i wierny ale jednak bardzo mierny. Przepraszam wszystkich posiadaczy kundelków- jako pieski są super .

0 0
ID:44098

?????

@~ozon: No tak - ty też należysz do tej kliki co cichyobserwator , a zapis majątku dla kanarka juz zrobiłeś ? Czy jeszcze sie namyslasz -kanarkowi czy kundelkowi zapisać -może wybierz to drugie -będzie tak po ,,amerykansku'' .

0 1
ID:44101

cichyobserwator

@~?????: AAAA, zaczynam rozumieć - twój komputer i ty to dwa oddzielne byty.Kto kim kieruje ? IP dostał właśnie twój router ( bo twoja jest umowa z dostawcą ) do którego podłączony masz komputer a on ma dokładnie gdzieś co do niego podłączysz i jak się nazwiesz. Mam techniczne pytanie do fachowca : jak podłączysz do sieci telewizor, centrum multimedialne albo smartfona to wszystkie dostaną swoje IP czy tylko ich poszczególne elementy ? Chyba na takie proste pytanie komputer pozwoli ci odpowiedzieć ?

2 3
ID:44107

Szuja

Ale ryby. Same gupiki.

0 0
ID:44112

?????

@~cichyobserwator: AAAAAAAAAAAAAAA no to jeszce trochę pokombinuj i może zupełnie zrozumiesz że lokalizacja w cieci nie jest wcale taka prosta ,albo na jakiś kursik partyny i tam może te ,,byty'' staną się dla ciebie jaśniejsze - ja ci wiecej podpowiadał nie będę .AAAAAAA no i o raporciku nie zapomnij .

0 0
ID:44115

ozon

...cicho wszędzie. głucho wszędzie ... na merytoryczną odpowiedz "pytajnik" się nie zdobędzie.

1 0
ID:44118

cichyobserwator

@~?????: Ło Matko - a w którym to miejscu ta podpowiedż była ? Oczywiście dziękuję za odpowiedz na pytanie- jak zwykle wyczerpującą.
A po co mi twoja lokalizacja - przecież to żeś Włocławiak i masz net z Satfilmu to pokazujesz co dziennie i nic więcej nawet mnie nie obchodzi.Ale ciągłe podszywanie się pod kogoś innego jest irytujące i takich cwaniaczków nie znoszę i stąd ten mój do waszeci afront . O treściach już nie wspomnę.

1 2
ID:44132

?????

@~cichyobserwator: Jwśli to wszystko wiesz to po co te głupie teksty i aluzje ? Jak już na pisałem mnie to zwisa czy odczytujesz mnie za jakiegos anty czy za kogoś innego ,pisze to co wszyscy wiedzą a niektórzy udają ,że nie widzą bo im tak wygodnie , twoje popisy pieska śledczego są dość zabawne biorąc pod uwagę to czego dotyczą więc pajacuj dalej i wierz w to co wiesz na temat swoich hipotez jeśli ma to pozytywny wpływ na twoje ego ,mnie to jest obojętne .

0 1
ID:44133

cichyobserwator

@~?????: Ja tylko poprawiam twoje błędy i kłamstwa .Im ich więcej u ciebie tym więcej moich poprawek. Musisz się na coś zdecydować - ja się dostosuję.

1 3
ID:44158

?????

Ok przeprowadź sledztwo w sprawie tych nagród dla kolesi z PO i PSL przydzielonych bezprawnie .7,5miliona złotych to kwota którą warto prześledzić łacznie z obdarowanymi .Postaraj się bym nie musiał cię poprawiać -dasz radę ?

0 0
ID:44166

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA