poszukuję specjalisty od podłączania gazu w mieszkaniu,...

poszukuję specjalisty od podłączania gazu w mieszkaniu, chodzi o sprawdzenie i podłączenie kuchni, sprawdzenie szczelności instalacji i wystawienie kwitu dla gazowni. jak ktoś ma jakiś namiar będę wdzięczny

10 komentarzy

abcde

Zadzwoń po cygana elektryka, który ma tylko pięćset złotych renty. On też się gazem zajmuje.

1 7
ID:44363

?????

Siedziba PO ,PSL ,PiS , SLD -oni tam się tam na wszystkim znaja to chyba na gazie również -tylko musisz się przygotować na znzczny wydatek bo ci ,,fachowcy'' bardzo cenia swoja ,,wiedzę '' .

1 7
ID:44374

dzonny_killer

jeden na gazie jeździł, dzięki innym mamy jeden z droższych gazów od braci moskali, a czerwoni kiedy tylko usta otworzą, to wylatuje bełkot jakby byli na ostrym gazie... :p

0 5
ID:44388

peso

Zazwyczaj tacy specjaliści urzędują w służbach konserwacyjnych spółdzielni mieszkaniowych. Ja w kazdym razie przed laty tak znalazłem fachowca.
Ponadto w "gazowni" też zazwywczaj mają namiary na takich ludzi, tam bym zaczął szczególnie jesli potrzebujesz zaświadczenia honorowanego przez nich. Tylko lepiej spytaj o taki namiar osobiście a nie przez telefon.

Generalnie ponieważ nie mam bezpośredniego namiaru nie planowałem pisac na tym wątku. Zmieniłem zdanie po przeczytaniu postów powyżej.

@~abcde, @~????? jakby na ulicy ktoś grzecznie spytał Was o godzinę czy o to jak dojść np. na dworzec to też byście tak odpowiedzieli ?

Miłego dnia życzę

3 0
ID:44394

?????

@peso: Nie- taka odpowiedź jest zarezerwowana tylko w dziedzinach opanowanych przes superspecjalistów polityyków zgodnie z ich postępowaniem . Tej ich ,,wszechstronnej wiedzy'' upublicznianej przez media chyba nie kwestionujesz ?

1 4
ID:44399

peso

@~?????:
Człowieku, zlituj się, ktoś prosi o poradę a Ty mu odpalasz jakiś polityczny post.
Czemu to ma służyć.

4 0
ID:44403

?????

@peso: A moze masz wolna gotowke i chcesz zainwestować ? http://biznes.onet.pl/plichtowie-zakladaja-nowa-firme,18543,5214000,1,news-detal - tylko sie nie denerwuj potraktuj to jako apolityczny przerywnik .

0 2
ID:44417

peso

@~?????:
Na temat parabanków, piramid itp. pomysłów na orżnięcie frajerów pogadamy sobie innym razem, obiecuję, może nawet sam założę wątek.
Podrzucę Ci tylko inny trop - Kasa Pana S... którą reklamuje znay aktor Artur Ż... znany też niektórym jako ksiądz M...

1 0
ID:44421

amityr

@dzonny_killer: Masz na uwadze posła zbuja?

0 1
ID:44435

gaz

poszukaj w necie firmy EMJOT tam Tobie pomogą

3 0
ID:44450

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA