Panie Radny Kukucki czy to prawda, że za darmo podłączacie...

Panie Radny Kukucki czy to prawda, że za darmo podłączacie Pałac Biskupi do MPEC i stąd te rozwalone zremontowane niedawno drogi???. Od mieszkańców starówki wołaliście ogromnej kasy za podłączenie!!! A ile za to zapłacili Biskupi???

21 komentarzy

Lew Trocki

Zaprawdę powiadam wam iźli to prawdom jest to ściągam ze ścian portrety Lenina
Ciemny lud pracujących mas zawsze płacił więcej. Tak było za komunistów tak jest i za farbowanych lisów!

21 1
ID:44371

?????

Pan ,Wójt i Pleban !!!!!!!!!......a nam wszytkim nędza , ale błogosławieni ubodzy .

24 1
ID:44372

Sołtys

Jeżeli to jest prawda, że Pałac Biskupi podłączyli za darmo albo nawet za symboliczną 1 zł
Reszta społeczeństwa nie miała tyle szczęścia, bo za przyłączenie do MPEC musieli zapłacić spore pieniądze. Czyli to jest kolejna inwestycja dla wybranych
Czy ktoś w końcu się zajmie urzędnikami, bo oni marnują nasze pieniądze?

21 1
ID:44377

Jerzy

Czy mi się wydaje czy Pan Kukucki nabrał wody w usta?
Czasami widzę w jednej ze stacji jak zwołuje konferencje z byle powodu
A tu ktoś zadał konkretne pytanie podłączył ich MPEC za darmo czy za pieniądze
No Panie Krzysztofie niech Pan zwoła konferencje i wytłumaczy jak przebiegało to podłączenie do MPEC

18 0
ID:44381

stercz

Ale Pan Prezydent i Przewodniczący RM na pewno otrzymają jakiś odpust ,a nawet wota np. szczeble drabiny po której koleś wszedł do nieba. Ciekawe czy ddohtorek ma jeszcze swoja ławkę w kościele ,czy już go proboszcz wykopał z niej jak przestał być prezydentem Hahaha

20 1
ID:44383

baba jaga

Panie Marchewa.Czy jesteś z natury czerwony jak ten Włocławek,czy też zczerwieniałeś na wskutek wyssanej z czerwonego korzenia wiadomości? A klakierzy zawsze we Włocławku się znajdą!!!

4 12
ID:44395

Darek

Panie Kukucki proszę powiedzieć zainteresowanym mieszkańcom śródmieścia jak to jest z tym podłączeniem do MPEc
Rewitalizacja tej części miasta miała dotyczyć wymiany kostki brukowej, wymiana kanalizacji i studzienek po raz kolejny, i przyłączenie do MPEC w celu zmniejszenia emisji dwutlenku węgla, ale jak to bywa we Włocławku przy takich inwestycjach jedni dostają coś za darmo albo za niewielkie pieniądze a inni oczywiście za to zapłacą proszę mi wyjaśnić gdzie leżą te pieniądze, które MPEC miał na podłączenie a wszystkich pieniędzy było prawie 8 mil zł te pieniądze pokryłyby przyłączenie każdego domu i kamienicy na rewitalizowanych ulicach
Proszę wyjaśnić tę sprawę, MPEC to nie jest prywatna firma, że może sobie decydować, kogo i za ile przyłączy albo, komu da coś za darmo

20 1
ID:44401

Józef Stalin

Nie no bez jaj!!! Niech coś odpiszą bo u nas w kamienicy to chcieli czapkę pieniędzy za podłączenie!!!! Czyli co jednym za darmo a inni muszą płacić!!!!

12 0
ID:44406

ogrzewany przez MPEC

Piszecie byle pisać. O jakich czapkach pieniędzy myślicie.180 PLN za metr przyłącza ? Cała reszta ( węzeł) za darmo.
Do sieci na starym mieście przyłączali wszystkich chętnych. Nie było ich wielu.

3 13
ID:44411

Józef Stalin

@~ogrzewany przez MPEC: Za przyłączenie do domku chcieli 15 tyś za węzeł jakie 180 zł chyba w bloku cię podłączyli???

8 0
ID:44413

Marchewa

@~ogrzewany przez MPEC: Zaraz! za 180 zł i nie było chętnych??? Ja jak wydzwaniałam do MPEC-u to tam nikt nic nie wiedział! Pojechałam do nich to nawet symulacji mi nie zrobili ile będzie mnie to w domku co roku kosztować !!! Oni właściwie nic tam nie wiedzieli !!!. Jakie 180 zł Chyba że jednym podłączali tanio a innym drogo chcieli to wcisnąć!!!

10 0
ID:44414

sportowiec

No Panie Radny Kukucki; jak to z tym przyłączem do pałacu było?

14 1
ID:44416

dzonny_killer

znowu jest cenzura??? przecież nic niewłaściwego nie napisałem... :p

10 1
ID:44427

kenaj

Jeśli tak jest,jak tu napisano,to interesuje mnie zdanie radnych opozycyjnych.

5 0
ID:44430

amityr

@dzonny_killer:
Zaraz cenzura. Takie tam.Nie kazała władza wklejać ,to co maja robić?

7 0
ID:44432

george best

Przecież ministranta musi być cieplutko a biskupi są biedni ich brzuchy zasłaniaja im meskosć zrozumcie .Im trzeba dawać wiecej na tace.Oni mają strajk bo maja za ciemno w pracy.

5 3
ID:44434

Robert

No, co jest Panie Kukucki już pewno panu donieśli albo sam Pan śledzi to forum, dlaczego jeszcze Pan nie zwołał konferencji prasowej, a innych urzędników też chwyba zatkało, bo zawsze bronili wszystkich inwestycji Pałuckiego i spółek Ja bym się jeszcze dopytał, jaką stawkę dostali za ogrzewanie

3 1
ID:44437

swój

co wy pie...cie rury mają być doprowadzone do nowej przystani która jest budowana a nie do plebana !!!

5 1
ID:44442

darkbreaker

A może eminencja Bp. Lucjan odpowie ???? Przecież ma "parcie na szkło"...

3 1
ID:44457

stercz

A może te rury i gaz z piekła czarodziej Merling załatwił, za pomocą różdżki obecnie kropidłem zwanej.

0 2
ID:44485

radio Erewań

@~swój: Tak będą te rury przez Zgłowiączkę przeprawiać !!! zastanów się co piszesz

2 0
ID:44526

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA