Mam pytanie bo 4 lata nie byłem we Włocławku i planuję...

Mam pytanie bo 4 lata nie byłem we Włocławku i planuję zjeść schaboszczaka .Czy w drodze na Kowal w pobliżu skrętu na wiksę dalej serwują w barze te wielkie schaboszczaki?

9 komentarzy

i

Proponuje pojechać do Ambrozji na 255 km tam jest lepsze jedzenie. Skręt na Wikaryjke jest na 249 km.

9 1
ID:44597

george best

Bardzo dziękuje .Na wyspach świnie są jakieś plastikowe i żylaste nie ma to jak świnka made in poland chyba jeszcze nie dodają im takich specyfików gdzie kotlet wygląda jak ...

9 1
ID:44599

.........

masz problem . samemu nie możesz najlepiej smakuje

3 3
ID:44601

Krystyna

Piwo, zapiekanki i inne dziadostwo dostepne sa na kazdym kroku ale porzadne restauracje o dostepnych cenach z dobrym swojskim jedzeniem sa nieliczne. Trzeba natrafic.

5 1
ID:44602

?????

Dobre polskie jadlodajnie są gnebione przez prawo ,sanepid i urzędy skarbowe ,ale na ścianie wschodniej jeszcze można takie spotkać a wtedy dla podniebienia jest raj Mc Donald nie ma takich problemów.Jak bedziecie we Włoszech lub Portugalii to postarajcie się poszukać wiejskiej knajpki -tam dopiero możecie zakosztować prawdziwego jedzenia i wina z własnej winnicy- polecam dla odnowienia zmaltretowanych benzoesanami i glutaminianami kubków smakowych.

3 3
ID:44608

antekbosy

~antydziałkowiec wysyłał nas na basen do Bydgoszczy, bo bilet tańszy parę złotych, a teraz na obiad do Portugalii. To wszystko proponuje facet, który zarabia 250 euro miesięcznie.

4 4
ID:44609

Stacha

Chcesz dobrze zjeść -duże porcje i masz kasę - to proponuję restaurację"Impresja"przy Bojańczyka.

2 1
ID:44610

zbuntowany_kaloryfer

250, narzeka na nędzę i dookoła widzi konających z głodu;)

4 3
ID:44611

solidarny

@zbuntowany_kaloryfer:
Oj grzejnuk cibie na tych Wzgórzach Golan to całkiem porąbało

3 2
ID:44617

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA