a to gadające w naszej lokalnej telewizji to jakiś żart...

a to gadające w naszej lokalnej telewizji to jakiś żart jest? To wygląda jak jakaś potworna tragedia. Czy w tym mieście nie ma POTRAFIĄCYCH POPRAWNIE MÓWIĆ, schludnych i w miarę ładnych kobiet? przecież to jest jakiś ponury żart! Kto o tym decyduje? Co to w ogóle ma być? Od jakiegoś czasu tego czegoś szumnie nazywanego telewizją w ogóle nie da się oglądać. No ale ważne że pieniążki się szefom zgadzają. Widzowie już są nieważni. Ważne jest puchnące konto...

Swoją drogą dziwie się tym reklamodawcom, że chcą się reklamować w tych naszych telewizjach, przecież tak naprawdę NIKT TEGO NIE OGLĄDA! NIKT! popytajcie znajomych, prawda jest bolesna. Drodzy marketingowcy - nie szkoda wam kasy na tak słabą i nieefektywną reklamę? Wyrzucacie pieniądze w błoto!!

14 komentarzy

radio Erewań

Jakie miasto taka telewizja, Prezydent itp. Ludzi ubywa z miasta, które niebawem będzie przerośniętą wsią a tak właściwie to już jest!. Poza tym "ładność" nie czyni jeszcze kogoś dobrym w telewizji nawet lokalnej. Jest zasada "coś za coś" jak się ładnie program zrobi to i władza da reklamę No dośpiewaj sobie. Taka to u nas "demokracja"

33 0
ID:44700

Monika

Niedługo zaczną reklamować Cmentarz Komunalny a reklamę będzie przedstawiać KASIA

26 0
ID:44707

smutek

Nie ma sie z czego smiac, TV jest finansowana z naszych pieniedzy, spolek miejskich, miasta.

20 0
ID:44708

abcde

Kobieta pracująca jako prezenterka telewizyjna powinna być jednocześnie ładna, potrafiąca się wysłowić i poprawnie posługiwać się językiem ojczystym. Jestem przekonany, że w naszym mieście mamy wiele ładnych i reprezentatywnych dziewczyn po dziennikarstwie.

16 0
ID:44709

Telewizja o której mowa

codziennie obrazuje informacje które można znaleźć na urzędzie miasta. Wiem że jak włączę na tą 17.25 to po kolei będzie to co na UM. Na pewno się tam nikt nie przepracowuje.

19 0
ID:44710

Ewa

@~Monika : To ta sama Kasia co jezdzi na wycieczki rowerowe

3 1
ID:44716

+++

A o którą dziennikarkę/prezenterkę chodzi?

0 0
ID:44720

ciekawy

pewnie ta śliczna, co się tak pięknie i poprawnie wypowiada, co tak fajnie ubrana się nam ukazuje na ekranie :D, popatrz na to parę minut, od razu poznasz. Raczej się nie pomylisz, hehe.

6 0
ID:44722

zbuntowany_kaloryfer

Jeżeli chodzi o WC, to kilkanaście tygodni temu zaczepia mnie laska z tej "telewizji" i zadaje pytanie: które z zabytkowych, barokowych kamieniczek z 3go maja uważa pan za najciekawsze i godne polecenia turystom?" hahahahaha. Myślałem, że padnę;)

6 2
ID:44724

Stacha

Na Maja to są pożydowskie kamieniczki ale z barokiem nic nie kojarzę.Może ta młoda"dziennikarka" zapozna się z historią miasta. a później zadaje pytania- chyba,że to jakaś podpucha.
Prezenterki wyglądają tak,jakby za karę pracowały- zero uśmiechu,zastanawiałam się czy może ktoś zmarł- stroje bardziej żałobne niż telewizyjne.

5 1
ID:44728

abcde

Sondy są ostatnio najlepsze. Jedna z naszych telewizji je zaczęła a druga podłapała "pomysł". Jak by taką sondę zobaczyła ogólnopolska komercyjna telewizja to by się chyba posikali ze śmiechu.

5 1
ID:44730

Bieńkowski

A ja lubi lubię najbardziej WC kwadrans z Jareczkiem

2 10
ID:44738

ggggggggg

Lepsze wc niż tvh. W tym tvh mimo że starają się dorównać wc to i tak są ciągle w prlu. wc lepsza o niebo.

9 2
ID:44742

Samanta

A mnie najbardziej poprawia humor czytanie komentarzy na tym forum.....

0 0
ID:44949

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA