Pierwszy lekarz PO jaśnie poswięcona pani Kopacz po...

Pierwszy lekarz PO jaśnie poswięcona pani Kopacz po ogłoszemiu wyników ostatnich ekskumacji ofiar katastrofy smolenskiej podobno udała sie na urlop . Czyżby pojechała do Smoleńska sprawdzać na metr głeboko czy tam coś jeszcze po katastrofie nie zostało? Kłamsto ma krótkie nogi nawet jeśli zamknie się je do trumny - a wstyd przed rodzinami ofiar , narodem , światem ? Chyba ta pani nie zna definicji słowa ,,wstyd'' podobnie jak jej idol z długim nosem .

24 komentarze

cichyobserwator

A tobie nie wstyd , że nawet słowa ekshumacja nie potrafisz napisać ? Chyba ,że ta twoja ,, ekskumacja " to jak nic niekumaty nie potrafi zrozumieć. Zszedłeś już kolego poniżej tego swojego burtnika w Wąchocku a o wstydzie innych masz czelność pisać. Napisz do Putina niech też się poda do dymisji przecież jak mu dobrze wytłumaczysz to na pewno to zrobi ze wstydu za własne służby.

6 8
ID:45612

wyborca

@cichyobserwator
Może przeczytasz raz jeszcze co napisałeś ?

3 4
ID:45616

Johan

Jak mówi Ewa Kopacz -

1 2
ID:45617

cichyobserwator

@~wyborca : też jesteś specjalistą od ,, ekskumacji " jak pytajnik ? Ja wiem co piszę ale niektórzy słów nawet nie znają a już o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomnę . Te 6 słów to już max czy się jeszcze rozwiniesz ?

4 5
ID:45618

?????

@~cichyobserwator: mam czelność bo mam do tego prawo tak jak wszyscy Polacy którzy nie uwierzyli w te brednie z trybuny sejmowej w przeciwieństwie do takich zakłamanych pantofli politycznych jak ty cichy agencie .Jetsteś pod współnym mianownikiem takich jak Tusk i Kopacz i nie słowo ekskumacja tu jest ważne tylko to co widzisz w lustrze , a ty widzisz w nim swój ,,papeć'' podobny do idiola .

3 6
ID:45624

george best

I jak zawsze temat Smoleńska dalej widzę na czasie.

0 1
ID:45626

papa inferno

Kopacz jednak do Smoleńska poleciała, chociaż nie musiała... Macierewicz natomiast będąc tuż po katastrofie kilkanaście kilometrów od jej miejsca, uciekł z podkulonym ogonem nie interesując się losem swego ukochanego prezydenta. Prezesina też nie raczył się tam pofatygować...

5 3
ID:45628

?????

@~papa inferno: sugerujesz że to byla łaska ze strony jej ? A za co ona bierze kasę z naszych podatków ? Z a wygadywanie takich rzeczy z trybuny sejmowej ?Czy za występowanie w interesie Polaków ?

2 6
ID:45630

cichyobserwator

@~?????: Prawo masz ale czelność to tylko wtedy występuje jak arogancja z ignorancją góruje nad logiką ( oczywiście nie twoją ).
Ostatnio jako szewc dorabiasz ? Skąd te zwroty ,,pantofli politycznych " , ,,papeć'' podobny do idiola ." - to jakiś nowy objaw ? Napisz co to jest ten ,, idiol " bo nie wiem czy mam się przejmować ?

3 5
ID:45635

grzegorz1

Pytajnik ,pisze do Ciebie.Ja osobiście z takimi nie dyskutuje,szkoda zdrowia i czasu.Wiekszość z nich to byli kapusie komunistyczni,członkowie zbrodniczej organizacji przestępczej jaką była PZPR,byli funkcjonariusze SB,milicji i ORMO oraz byli oficerowie LWP.Większość swego życia spędzili na gnębieniu porządnych ludzi.Mają ideologicznie wyprane mózgi,w genach mają służalczość wobec sowietów,cały czas przed oczami widzą knut rosyjski.Za swoją haniebną ''pracę''odbierają teraz porządne emerytury i mają w nosie dobro Ojczyzny.Oni nie wiedzą co to jest godność,honor,Ojczyzna,dobro wspólne,dla nich te sprawy są obce.Cały czas pobierają nauki ideologiczno-moralne z gazety wyborczej,tvn24 i super stacji.Oni z szamba moralnego nie wyśli i nie wyjdą,mało tego,uważają się za lepszych od innych.Ostatnio były oficer SB w dyskusji powiedział mi,że gdyby okazało się,że Rosjanie dokanali zamachu,to jeszcze im podziękuje.To jest ten typ ludzi,z którymi się nie powinno dyskutować.Oni,którzy zdobywali swoje wykształcenie,moralność i ideologie na szkoleniach partyjnych,egzekutywach POP w duchu marksistowsko-leninowskim,zwracają Ci uwagę,że popełniłeś błąd w pisowni,ośmieszają a nie odnoszą się do sedna sprawy.To jest bardzo typowe zachowanie dla tego rodzaju ludzi.Na głupote nie ma rady.Z poważaniem.

3 6
ID:45636

ozon

A jakie jest to "sedno sprawy"? Czysta polityka i bicie piany > Dziwi mnie że w tych "katolickich rodzinach" jest tak rozwinięty kult do ciała a nie do duszy co jest w sprzeczności z ideologią katolicką.. wszak ciało to tylko powłoka. Ile jeszcze oszczerstw i innych głupot będą wypowiadać przed kamerami ci "szukający tzw prawdy smoleńskiej". Jezus na krzyżu odpuścił winy swym prześladowcom więc jak to się ma do wiary w Jego nauke?

4 3
ID:45645

cichyobserwator

@~grzegorz1: Ubawiłeś mnie po pachy . SB, ORMO , LWP to dla mnie historia a o emeryturze to jeszcze nawet nie myślę. Nauki pobieram ale prasa temu nie służy a i znajomych SB -ków też nie posiadam i to zaprzyjażnionych - takie wyznania . Twierdzę jednak - że jeżeli używa się słów ,,godność,honor,Ojczyzna, " to wypadałoby umieć na początek pisać po polsku . Nazwy własne piszemy wielką literą i ten nawyk masz ale tylko z POP ci się utrwaliło . Ciekawe dlaczego ?
Wskaż mi w którym miejscu Pytajnik ma sedno :
- pojechała do Smoleńska sprawdzać na metr głeboko
- jaśnie poswięcona pani Kopacz
- idol z długim nosem .
- widzisz w nim swój ,,papeć'' podobny do idiola
a może jednak ,, ekskumacja " bo cała reszta jest właśnie na takim poziomie .
Twój wywód ideologiczny byłby dobry ale 30 lat temu i tylko wtedy jakbyś oddawał te wszystkie legitymacje a chciał byś zapisać się do Solidarności.
Mam pytanie - dlaczego taki prawdziwy Polak jak TY ( godność,honor,Ojczyzna,dobro wspólne ) nie pisze po polsku np. bicz , bat a używa rosyjskiego ,, knut " ? To jest bardzo typowe zachowanie dla ludzi tam szkolonych którzy do dziś nie wyzbyli się pewnych nawyków.
Pytajnika nie musisz już werbować a innych i tak już na takie teksty nie nabierzesz.
Z poważaniem.

3 3
ID:45646

?????

@~cichyobserwator : Bo on chce by ,,papcie '' PO to zrozumiały - prezentujesz tu swoje walory naukowe a tak prostej rzeczy nie rozumiesz ? A słyszłeś może jak poświęcona Kopacz przyznawała się do tego co mówiła ? Czyli kto ma tu rację ? Zatwardziali agenci PO czy ,,niewierzacy w słowa długonosego '' ? Nie musisz odpowiadać oni dziś to potwierdzili na sali sejmowej i na konferencjach -przyznając sie do podawania Polakom papki informacyjnej po katastrofie , a ciag dalszy gadania nastapi nieuchronnie .

2 4
ID:45647

?????

W odpowiedzi do cichego wkradł się błąd -ja napisałem ,,a ciag dalszy ODKŁAMYWANIA nastąpi nieuchronnie '' Kłamstwo jest wyrazem ze słownika języka polskiego ,odkłamywanie również i nie podlegaja one cenzurowaniu . Chyba moderator w tym nie brał udziału ?

1 0
ID:45651

cichyobserwator

@~?????: Logiczne myślenie to jeszcze nie walory umysłowe. W/g was - tych rozumnych - to Kopacz powinna po powrocie z ,, udanej wycieczki " oświadczyć rodzinom ( najlepiej z uśmiechem na twarzy ) tzw. PRAWDĘ i oświadczyć :

Rodziny ofiar ...
Wasi bliscy zginęli w katastrofie lotniczej , co się udało to się pozbierało a to co się udało będzie w trumnach.Niestety ciężko było wiele rzeczy dopasować więc w niektórych mogą być jakieś dodatki gratis albo może czegoś brakować ale nie przejmujcie się bo są na pewno w trumnach waszych współtowarzyszy niedoli.Rosjanie jak coś jeszcze znajdą to na pewno doślą póżniej i wtedy się podzielicie .

Tak w/g was miało to wyglądać ? Co byście wygadywali wtedy na tę prawdę o którą tak walczycie ? Sami chcielibyście usłyszeć albo zobaczyć swoich bliskich po takiej katastrofie żeby policzyć kawałki ? Wtedy by wam ulżyło ? Wstrzymali byście pogrzeb bo czegoś brakuje , pojechalibyście szukać ?
Współczuje rodzinom ofiar ale mierzi mnie takie uprawianie polityki na trupach .
Ale po trupach do władzy i tak się nie uda więc tacy jak ty mogą sobie dalej ujadać i tyle .

2 2
ID:45653

szuja

I po co Solidarność stworzyła z PRL-u Amber Gold? Hahaha

0 0
ID:45661

?????

@~cichyobserwator: Nie panie cichy ,,.............'' ,nie - ona powinna zrobić o wiele mniej !!!!!! Powinna tylko powiedzieć rodzinom I WSZYSTKIM POLAKOM PRAWDĘ !!!!!!!! I postępować zgodnie z miedzyanarodowymi procedurami jak Polka a nie jak partyjna chapaczka PO!!!!!! Nie zamydlaj ,nie matacz ,nie otumaniaj ......oni sami wczoraj do tych swoich kłamstw się przyznali , a ty tak jakbyś tego nie dostrzegł -wasza roztropność .Zachowujesz się jak podnóżek Nerona który do końca wmawiał mu że to chrześcianie Rzym podpalili .I nie powtarzaj tej bzdury palnietegokota o polityce ta trupach -bo to w ustach klakiera PO brzmi śmiesznie.

2 2
ID:45663

cichyobserwator

@~?????: Chcesz przy tej okazji wrócić do Nerona ? Już jakiś czas temu próbowałem wyperswadować te bzdury o podpaleniu Rzymu przez Nerona a ty dalej swoje . Historii Polski też się pewnie z Potopu uczyłeś .
Jakie to są te międzynarodowe procedury które nie były realizowane ? Jaką prawdę ? Ta moja wersja powyżej byłaby satysfakcjonująca ? Czy za szczegółów o szczątkach ? Im więcej kawałeczków tym satysfakcja rodzin większa ?
Nie ma polityki na trupach ? A na pogrzebie Walentynowicz w Kościele transparenty z Kaczyńskim to co było ? Nowa tradycja ? Jak msza w Kościele to tylko z Kaczyńskim ? to nie jest śmieszne ? Fakt ! To raczej żałosne .

2 3
ID:45677

?????

@~cichyobserwator: Ooooto juz za Nerona było rzymskie PO ? Te pytania zaadresuj do kretaczy którrzy przyznali suie w sejmie do kłamstw tylko jeden z nich sie zagalopował i ogłosił winnymi rodziny ofiar .Obłuda siega dna i ty z takimi ludźmi trzymasz ? Zupełnie jak tow Bierut .

1 1
ID:45682

cichyobserwator

@~?????: Z jakiego ty pokolenia jesteś ? Bieruta pamiętasz , ciągle o jakichś zebraniach partyjnych wspominasz, kursy , szkolenia i tak w kółko . Po twoich rozchwianiach emocjonalnych i politycznych ( i wiedzy oczywiście ) nie zdziwiłbym się , że to Ty Narutowicza w 1922 roku załatwiłeś .Wtedy też głosami PSL ,,Piast " pokonał w głosowaniu Zamoyskiego. Ale czemu oszczędziłeś paru następnych juz nie rozumiem . Musisz żyć wiecznie - tyle jeszcze do zrobienia dla ojczyzny.

1 2
ID:45758

?????

@~cichyobserwator: Moi wykładowcy (których bardzo szanuję) poza nauką zawodu uczyli że znajomość historii to klucz do przyszłości i jeszcze jedno- polityków określali mianem ,,wrzodów -pasozytów na zdrowej d...e narodu ''i zalecali niezależność pogladów od takich politycznych krętaczy .Ty jak widać takich wykładowców nie miałeś -dlatego bardzo ci współczuję tej zależności od propagandy idola i kłastw jego koleżanki .

0 1
ID:45762

cichyobserwator

@~?????: Chodzi o wykładanie płytek czy boazerii ? Bo historii to cię raczej nie nauczyli . Te bzdury o Neronie czy Kaliguli to ich zasługa ? To ty wykłady w kinie miałeś ? Na jakich filmach historii Polski uczyli - Potop , Lalka , Historia żółtej ciżemki ? Az się boję spytać cię o zawód ?

1 2
ID:45768

ozon

"cichy" jedyny zawód to on ma ale miłosny...

1 1
ID:45781

?????

@~cichyobserwator: Rozumiem że te mą.drości kierujesz do ozona tylko pomyliłeś adres .Zmieniasz temat -pewnie się wstydzisz ,zrozumiałe ,każdy by się wstydził popierać takich ,,mijających sie z prawdą ''idoli ,no ale dyscyplina partyjna obowiązuje- ,,jak się weszło między wrony ,trzeba krakać tak jak one''.

0 1
ID:45794

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA