Najbardziej mnie cieszy, że fani Donaldiego, słuchają jego...

Najbardziej mnie cieszy, że fani Donaldiego, słuchają jego apelu, by abonamentu nie płacić bo rządzi PiS i ten Jarek, obecnie dostają POwiastki z Poczty i US do płacenia abonamentu RTV za 5 lat wstecz, tj. 1600 zł. Ja mam wyrejestrowany telewizor i radio od 15 lat . W moim bloku 30 rodzin wyje teraz z oburzenia, że muszą płacić

13 komentarzy

peso

Czyli jak rozumiem Cieszą Cię problemy Twoich bliźnich. Taaak, rozumiem.
Czy to aby nie po chrześcijańsku?

4 4
ID:45962

Koalicja Moherowa

Lepiej grzeszyć i żałować za grzechy,niż żałować że się nie grzeszyło.Myślę że pojąłeś teraz.
Nie cieszą mnie problemy ludzi ,nie dzielę na młodych wykształconych z dużych miast i na moherów,tylko, ubolewam nad tymi co ślepo wierzą premierowi całego świata Donaldowi Tuskowi.

5 2
ID:45963

baba jaga

@peso: Wydaje mi się,że nie takie pytanie chciałeś zadać.A z drugiej strony,to wszyscy,którzy ślepo wierzyli tuskowi i jego bandzie niech teraz płacą i płaczą jak im było źle pod rządami kaczystów.

4 2
ID:45964

szuja

@~baba jaga:
Kobieto idź do spowiedzi. Tyle już tu nagrzeszyłaś,że żaden belzebub ci nie odpuści. Jeszcze jedno . Masz jeszcze jakieś zęby ? Hahaha

1 5
ID:45965

ozon

Długi ulegają tzw przedawnieniu i chyba te dot, abonamentu też. Zdaje się ,że po 3 latach jeśli choci o abonament. Radze sprawdzić w necie. W krajach "starej unii" takie prawo istnieje ...

0 4
ID:45967

Oliwia

Przedawnieniu ulegaja sprawy tych przy korycie. Dla osob biednych nie ma przedawnienia.

3 1
ID:45972

peso

@~Koalicja Moherowa:
Dziękuję, za merytoryczną i szczerą odpowiedź. Tak, teraz rozumiem o co Wam chodziło.

@~Baba Jaga:
Jak widzę po raz kolejny wiesz lepiej niż ja co miałem na myśli.

0 3
ID:45973

baba jaga

@szuja: Ty jeszcze istniejesz w tym forum?Dawno się nie odzywałeś i już był święty spokój.I jeszcze jedno.Myślę,ze wiesz do kogo odnosi się określenie "belzebub"i wiesz kto odpuszcza grzechy.Co do ząbków,to martw się o swoje,bo widzę,że coraz mocniej masz je starte i zamiast gryźć-szczypiesz tylko!!!

2 0
ID:45975

baba jaga

@~ozon: Po co sprawdzać w necie.Niech sobie sprawdzą u donaldinia T.,któremu uwierzyli.On PRAWDĘ powie,jak to jest z płaceniem za abonament i czy płatność ulega przedawnieniu.

6 2
ID:45977

amityr

@~baba jaga:
Przepraszam a jak się do ciebie odzywać ?

0 1
ID:45979

szuja

@~baba jaga:
Święty spokój to nie dla czarownic.Dawno temu, to ty bamabino diabłom kręciłaś. Teraz mają młodsze.Conuertere vellet eorum scopulas in vacuum.Hehehe

0 1
ID:45983

ozon

"baba jaga" ty mówisz o polityce a ja o prawie. Równie dobrze zapytam a gdzie te miliony mieszkań? Taka rozmowa nic nie daje. Uważałem ,że można skorzystać z przepisów a tu bicie piany. Nie mój cyrk nie moje małpy.

2 2
ID:45993

?????

Bicie piany ? A czym była ,,zielona wyspa'' przedwyborcza z ,,cudami na które podobno zasługujemy'' jak nie perfidnym biciem piany przedwyborczej kosztem naiwnych wyborców ? Prawo ?-a ACTA podpisane w ciemno -Tuskopośmiewisko calej Europy jak nazwiesz ? W tym kontekscie abonament to jeden z elementow kompromitacji tuskopropagandzistów .

2 2
ID:46013

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA