Przykro mi to mówić, ale całe szczęście, że nie...

Przykro mi to mówić, ale całe szczęście, że nie nabyłam karnetu na aktualny sezon WTK Anwil. Ich gra to jakaś farsa, żenada. A może niech od razu zawodnicy, trenerzy i działacze powiedzą nam szczerze, że gramy ledwo o utrzymanie w najwyższej lidze w tym sezonie. Wtedy, to przynajmniej jakiekolwiek zwycięstwo będzie odebrane z euforią!

10 komentarzy

1988

Oni nie muszą nic mówić. Anwil sięga dna już od dawna. Doprowadzili nawet do tego, że musieli zapraszać kibiców przez reklamy na bilboardach co nigdy nie miało miejsca, ale niestety sytuacja jest już taka zła, że trzeba się reklamować w taki sposób.

8 0
ID:46399

ozon

Na kłopoty....Gliński przecież!

4 6
ID:46401

Johan

@~ozon: Może Julka Pitera wykryje aferę .Nota- bene, na kłopoty to Bednarski a nie Gliński , znowu puszczasz bąki! ozon

3 2
ID:46402

ozon

Aluzji nie pojął?Tak myślałem"Johan" A Pitera poza rządem nawet takim....wirtualnym pisowskim hahaha

1 1
ID:46405

?????

Tak fatalnie zaczęli grać jak PO doszło do korytka - przypadek ?

0 7
ID:46407

ozon

No oczywiście ,że nie przypadek tylko uknuty spisek żeby "pytajnik" miał o czym myśleć. No popatrz jaką ważną personą jesteś. Którz cię tak doceni jak nie PO!?

0 0
ID:46429

dzonny_killer

a gdzie do niedawna pieśń śpiewana tłumnie i chóralnie: czy wygrywasz, czy nie...?

0 0
ID:46431

?????

@~ozon: No i...nożyczki się odezwały .....dobra ,,szwedzka stal'' tyle że z dodatkami PO...lepszaczy ...po których każdy materiał staje się ,,propagandową gliną'' ...

0 0
ID:46435

ozon

Jednak Twoja kora mózgowa "pytajniku" gładka jak dupcia noworodka i to bez oliwki.

0 0
ID:46460

?????

@~ozon: Spoko spoko brązowopalcy platformersie .Martw się swój ,,wizerunek'' fałszywego demokraty i nie zapominaj o palcu wskazującym ...

0 1
ID:46475

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA