Wczoraj na ul Piaski był ciekawy widok - młodzież...

Wczoraj na ul Piaski był ciekawy widok - młodzież przerzucała kawałki sztucznej trawy z boisk OSiR na ulicę -czy te boiska nie mają stałego nadzoru ? To chyba tereny podległe Urzędowi Miasta ? Nie szkoda pieniędzy podatników ?

14 komentarzy

abcde

Na policję bałeś się zadzwonić czy nie potrafisz tego zrobić? Przypuszczam, że jednak to pierwsze.

9 1
ID:46607

ozon

"pytajnik" wykazuje "troske" o wspólne dobro i ręke na pulsie trzyma...taka niewidzialna ręka sprawiedliwości. Kiedyś był Timur i jego drużyna a dzisiaj jest "????" na bezrybiu i "pytajnik" ryba ale tam ryba - rekin prawości poprostu.

4 0
ID:46613

Swój

Antydziałkowiec to rusz d... i ich opier....l a nie piszesz na internecie

5 0
ID:46631

Swój

Antydziałkowiec a w onecie o tym jeszcze nie napisali ? jak będzie to podaj link

6 0
ID:46632

?????

@~Swój: najlepiej jak każdy SWOJĄ d...ę rusza ,czy może ty lubisz jak ktoś ...rusza twoją .....

0 7
ID:46642

antekbosy

@~?????: muchy powiedzą Ci prawdę.

2 0
ID:46652

Swój

Antydziałkowiec od mojej dupy to się odp.... spójrz na swoją przeterminowaną !!!

3 0
ID:46660

?????

@~Swój: Nie wiem do kogo pijesz ale twój poziom ma wymiary rynsztoka a ja na takich poziomach nie chadzam więc pozostan przy nim i przy swojej ......i spuść wodę może to poprawi atmosferę na forum .

0 1
ID:46663

amityr

Musi się dzieciarnia czymś zająć.

0 1
ID:46667

OLO123

antydziałkowiec może ty jaki pedał bo tak męskimi dupami się interesujesz ?

1 0
ID:46690

?????

Olo ma najwyraźniej chęć na ...posła Biedronia tylko się trochę wstydzi i odwraca uwagę ....

0 2
ID:46699

ozon

a "pytajnik" kota ogonem bez przerwy odwraca i odwraca ale kot wlazł do głowy i teraz nie "Ala ma kota" a "pytajnik" i owszem galantego.... a kto go głaszcze?

0 0
ID:46759

?????

@~ozon: Kot jaki jest każdy widzi -ozon jaki jest też wiadomo ,że Szwedzi jeszcze toleruja takiego dziwaka ? Chyba tylko dlatego że to kraj wyjątkowo tolerancyjny i naprawdę demokratyczny a nie du....kratyczny jak Tuskowo nad Wisłą - http://wiadomosci.onet.pl/temat/katastrofa-smolenska/seria-zwolnien-w-rz-hajdarowicz-ten-tekst-w-ogole-,1,5296643,wiadomosc.html ......

0 0
ID:46764

ozon

Wyobraż sobie ,że jeszcze mi płacą i to takie pieniądze o jakich nawet nie marzysz "znaczku zapytania" i to Cię skręca - ta zawiść. Cieszy mnie ,że wróciłeś na swoje tory bo już obawiałem się ,że "wykoleiłeś się" .

0 0
ID:46767

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA