Wojna pomiędzy Jarosławem a Tuskiem zaostrza się. Ja tam...

Wojna pomiędzy Jarosławem a Tuskiem zaostrza się.
Ja tam im nie współczuję. A na dodatek wart jeden drugiego. Niech Tusk taki mądry Wielki konspirator udowodni ,że wielbłąd nie ma garba a nawet dwóch. Kiedyś żądał tego od innych. A jak zamknie Kaczora to jeszcze gorzej. Jak to mówią . Ani w mordę ,ani nożem. Gierek też chciał dobrze ale Jaruzel z Kanią i Kiszką myśleli ,że są mądrzejsi. Nasze polskie kochane piekiełko z Matką Boska na Jasnej Górze i purpurą z diabłem za skórą.

4 komentarze

george best

Najważniejsze że jest ta Matka na Jasnej Górze i że to Polska Matka nie wietnamska albo chińska .I ta legenda o niej daje nam pełna swobodę żyć i czekać tylko na śmierć .Modlić się i czekać na niebo .Fantazja jak śpiewały to Fasolki.

4 6
ID:46674

solidarny

Poszkodowani w Smoleńsku powinni czcić Matkę Boską Szujską jak podał @szuja.W końcu to na jej terenie nastąpiła ta tragedia. Pewno Matka Szujska powiedziała ,dość tego zakłamania i udawania.

4 3
ID:46677

Moher

@~george best: Może Matka Boska Irlandzka ,która czuwała nad twoim idolem George Bestem i na nic zdały się trudy ,nawet anioł stróż nie upilnował go od alkoholu,który miał nad nim pieczę ,czyżby anioł stróż miał z nim grzeszne czyny?

5 4
ID:46681

george best

Mam taką nadzieję że skończę podobnie żyje się raz i trzeba szaleć.Co do matki Irlandzkiej to oni maja z wiara gorzej zawalone głowy od nas .To takie sliczne jak mozna popatrzeć na oszołomów którzy wierzą w coś czego nie ma.

3 5
ID:46685

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA