Chef sekty Mormonow, multimiliarder przegral z Obamą. Jego...

Chef sekty Mormonow, multimiliarder przegral z Obamą. Jego przodkowie byli zalozycielami zgrupowania Mormonow. Jeszcze do niedawna mieli po kilka żon. Kobieta mogla byc tylko w domu, rodzic dzieci... Ciekawe, ze nasi dziennikarze nic na ten temat nie mowia. Tabu ? Model amerykanski dozna uszczerbku ?

13 komentarzy

ozon

Mówili, mówili tylko czymś innym byłaś zajęta "Zofio"..może na mrowisku usiadłaś.... ach to chyba jednak była Telimena. A tak na marginesie to o co Ci chodzi? o to ,że nie możesz być jedną z tych żon? Wyjedż do Arabii nie ma Mormonów ale wielożeństwo owszem ma się dobrze no i jakiś szejk może się trafić. ... powodzenia.

3 2
ID:46889

cichyobserwator

Droga Zofio ...
Mitt Romney jest tylko jednym z biskupów i ma około 200 mln a do tego tylko jedną żonę . W ostatnim czasie i w prasie i tv w Polsce było o tym sporo więc to żadne tabu .
Coś Pani tak nie na bieżąco .

3 3
ID:46890

Jaś i Małgosia

Zofio co to jest ten chef? dlaczego uważasz, że polscy dziennikarze powinni się interesować sprawą wyznania kandydata na prezydenta USA

3 1
ID:46891

?????

@~cichyobserwator:,,W ostatnim czasie i w prasie ........'' A możesz przytoczyć ten nawał informacji prasowych o tym ,,szefie sekty''? Bo ja tylko znalazłem wzmianki na ,,glebokich'' stronach internetu ?????

1 5
ID:46902

cichyobserwator

@~?????: Gdybyś oderwał się od Onetu i kupił co jakiś czas Wprost, Newsweek ,Forbsa czy nawet Przekrój to zobaczyłbyś ,że świat na Onecie się nie kończy.
Wyjaśnij mnie ( nam ) które strony internetu są ,, głębokie " a które płytkie . Masz już internet w 3D czy tylko twoja inteligencja potrafi ocenić jego głębokość ?

2 2
ID:46924

zbuntowany_kaloryfer

Można zatem założyć, że dla @pytajnika wszystko poza zdarzeniami opisywanymi przez Onet leży poza horyzontem zdarzeń;)))

2 0
ID:46942

?????

@~cichyobserwator: Jak mam czytać gazety w których wiadomości właściciele jak za komuny wcześniej uzgadniają z kolegami Tuskiewicza ....to ja już to gdzieś widziałem .... za Urbana i dziekuję .Wtedy sekretarze PZPR od propagandy ustalali papkę informacyjną dla motłochu i partyjnych aktywistów . Takie ,,nowości'' lubisz czytać ? To ci się podoba ,,niezależnie cichomyślący''?

0 2
ID:46948

cichyobserwator

@~?????: Ja wszystko lubię czytać i z tego wyciągam wnioski.Zeby mieć o czymś zdanie trzeba to poznać , skonfrontować z innymi zródłami i wyciągnąć własne wnioski . Tak działa ludzki rozum i w tym jego geniusz . Ty jesteś chyba jedyny który wszystko wie lepiej a pojęcia nie masz o rzeczach które krytykujesz. W tygodnikach , które wymieniłem piszą ludzie mający coś do powiedzenia na najróżniejsze tematy i warto ich czytać zeby poczuć świat dookoła nas . Pisze do nich Jastruń , Hołownia , Daukszewicz , Wojewódzki , Stomma , Tym , Skiba , Raczek , Hołdys i wielu innych . Ty tkwisz w swoim zakompleksionym światku i myślisz ,że jesteś niezależny ? Od czego ? Zachowujesz się jak znawca muzyki świata bo kupiłeś sobie w latach 70 -ch kasetę Discopolo i tak cię zauroczyła , że nic innego już nie słyszysz . Ale to wcale nie znaczy , że tego nie ma.

2 2
ID:46970

amityr

@~?????:
A może ty mosiek?

1 1
ID:46974

?????

@~cichyobserwator: Rozumiem ,że wypowiedzi tego pana jako niezgodne z twoimi tuskoideologicznymi pogladami są wypowiedziami nowicjusza -amatora ? http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jakis-gowniarz-mowi-mi-jak-mam-zyc,1,5282153,wiadomosc.html - a może on też słucha i oglada nie to co trzeba ,a firma która prowadzi to piekarnia albo kaletnictwo ? I się NIE ZNA ......w przeciwieństwie do cichejagentury ?

0 1
ID:47009

cichyobserwator

@~?????: Oj , zna się , zna się na wszystkim . To też jego odkrycie : ,,Panorama - UFO w Stanach - Mariusz Max Kolonko 1998 " . To mu pewnie jakiś gówniarz podsunął bo on autorytet - fachowiec bzdurami się nie zajmuje . Przecie to nie piekarnia tylko news fachowca który się na tym zna .No to se obejrzyj autorytet w czystej postaci dziennikarskiej :

1 2
ID:47024

?????

A wracajac do twojego obrazu polskiego ,,niezaleznego dziennikarstwa '' http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jakis-gowniarz-mowi-mi-jak-mam-zyc,1,5282153,wiadomosc.html-nie zająłeś stanowiska ? Idol zakazał ,czy egzekutywy sie boisz ?

0 0
ID:47028

cichyobserwator

@~?????: No nie wierzę ! Nie zrozumiałeś ? Przecież MAX ci sam odpowiedział .
Wnuczek to ma już chyba 6 lat - poproś niech ci to wytłumaczy .

0 2
ID:47034

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA