Powiedzcie mi, jakich głównych ulic we Włocławku nie...

Powiedzcie mi, jakich głównych ulic we Włocławku nie wyremontował za swoich 6 lat rządzenia Pałucki? Już wszyscy zapomnieli jak prawie rzucali kamieniami za "1" w UM za Skrzypka? Na "1" Pałucki z 206 mln dostał 166 mln dofinansowania...Jeszcze Wam źle. Pewnie gdyby ze 4 fabryki pobudował i dam 5000 miejsc pracy to by się podobało? Ale jak ktoś jest mądrzejszy od niego, np. radni PO czy PiS czy Parlamentarzyści to niech Nam i Pałuckiemu powiedza jak to zrobić! I mam gdzieś komentarze typu "o pracownik urzędu dostał polecenie..".albo inne tego typu bzdury. FAKTY same się bronią.

12 komentarzy

zbutowany_grzejnik

@zbuntowany_kaloryfer ci powie co to jest prawdziwa polityka. On się na tym zna jak mało kto. Sondaże mówią, że otrzyma 99% poparcia w przyszłych wyborach.

PS. Dostałeś się na staż do UM?

4 16
ID:46971

amityr

@Kaliszewski
Robić byle jak,to lepiej wcale. Więc po co kwiczysz jak zarzynane prosie. Weź jabłko w usta i go udawaj.

6 6
ID:46972

Prorozwojowy_wlocek

Fakty same się bronią:) SLD-dowski beton w kamasze i niech się przelecą po klepisku "KU WIŚLE" A potem do Internetu i niech propagandę sukcesu smarują:)
Pieniądze były, ale się zmyły i tyle z tego w mieście jest!!! Oj mieszkańcy będą pamiętać będą!!! Szczególnie jak zaczną spłacać te wasze rarytasy!!!

6 9
ID:46978

dzonny_killer

@amityr: krótko i zwięźle... i sama smutna prawda... :p

@kaliszewski... mają takie dotacje z UE to nasze miasto powinno błyszczeć, a jaki mamy syf? no oczywiście nie dotyczy to czerwonych... oni z naszych pieniędzy (i nie tylko) żyją jak pączusie w masełku... :p

3 4
ID:46982

Stacha

Ulice ulicami ale byle jakość ich wykonania - przykład Zielony Rynek- nie widziałam tak żałosnego wykonania jak u nas -niby kostka ostatniego sortu.Po tym nie można chodzić- w innych miastach jest kostka ale da się po niej iść. Nawet w małych miejscowościach urzędnicy mają wyobraźnię i dbają o swoich mieszkańców .

3 3
ID:46985

Makumba

Czyli jak zwykle Ci sami na forum- tematy zastępcze, odpowiedzi wprost brak. Pozdrawiam niezadowolonych, tzn tych w przygniatającej mniejszości!

3 1
ID:46990

OLO123

prorozwojowy nie dziwię się że firma ci pada ceny u ciebie sa kosmiczne dla przykładu drukarka którą chciałeś mi sprzedaż używaną za 450 zł tą samą z mniejszym przebiegiem kupiłem za zaledwie 150 zł więc po ludzku powiem - żdzierstwo i tyle

4 1
ID:46992

Samanta

Niech ktoś wreszcie WYPISZE LISTĘ tych wszystkich włocławskich firm -popaprańców, bo przecież Pałucki osobiście tych remontów nie wykonuje. Przynajmniej zaoszczędzi fuszerek innym inwestorom.

1 1
ID:46995

solidarny

Kaliszewski był i sie zmył!

0 2
ID:47043

Raport

A kto zapłaci za kredyty ?
Pan odlewający kostki czy Pan od asfaltu?
A może Pan od mostów lub Pan od nieruchomości?

Spytam : Panie Andrzeju Pałucki....dla kogo Pan pracuje? I czy nie łamie Pan prawa łącząc niektóre interesy ze stanowiskiem publicznym?

2 1
ID:47055

dobre

Dobra prowokacja Samjacanta, podaj, oskarz firme, skoncz w sadzie. Sprytne, bardzo sprytne.

1 1
ID:47058

Samanta

To jest tajemnica, która firma wykonuje inwestycje? Nie trzeba pisać, że jest be... tylko wskazać, co robi. To żadna podpucha, każdy sobie sam wyrobi zdanie. Teraz tylko bębnicie w urząd a niesolidne firmy są kryte.

2 2
ID:47059

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA