Witam po świątecznej przerwie. Tak się złożyło, że nie dopadł nas "koniec świata". Trochę szkoda; zastanawiałem się jakby to wydarzenie przebiegało. Ale skoro jednak żyjemy i musimy się męczyć ze sobą to życzę Redakcji i wszystkim użytkownikom naszego portalu pomyślności w nadchodzącym 2013 AD. Wszystkim czyli: ludziom, wampirom, upiorom, gnomom, trollom, trollom jaskiniowym, strzygom, krasnoludom, niziołkom, elfom, nimfom wodnym i błotnym, smokom, a także syrenom (mieszkają przez sporą część życia w Wiśle i w j. Wikaryjskim i niech mieszkają sobie spokojnie nadal;))).
Dopiero niedawno odkryłem, że te wszystkie istoty żyją pośród nas i doskonale wkomponowały się w społeczeństwo! Zaczęło się od tego, że przyłapałem żonę jak chodzi nocą po ścianie domu. W pierwszej chwili pomyślałem, że to jakaś anomalia, i że po prostu grawitacja chwilowo nie działa. Dopiero później okazało się, że to wampirka.
Zacząłem się zastanawiać, wspominać i nagle zrozumiałem, że różne dziwne istoty są tu u nas na Portalu!!!
Na pierwszy ogień idzie Wadera. Sam Jej nick zdradza, że jest wilkołakiem. Świnka Peppa za to na 99% też jest wampirem;)))