.... i co tam panie dzieju w polityce?Miałem cichą...

.... i co tam panie dzieju w polityce?Miałem cichą nadzieję ,że poczytam bardziej optymistyczne wpisy a tu kicha! "kociołek" bulgocze,sosik ten sam i wyrażny brak lubczyka- nie u wszystkich ale u większości niestety. A ja pochwalę się bo rozpiera mnie wielka radość! otóż w kwietniu będę dziadkiem po raz trzeci i to będzie tym razem dziewczyna - Iga! Wiedziałem ,że 2013 to będzie fajny rok!!!Pozdrawiam i babcie i dziadków !

10 komentarzy

?????

Gratulacje !!!!!!! Ale za bardzo jej nie zaozonuj ......w nadmiarze jest szkodliwy ....

4 4
ID:48609

LALA20

@ ozon

Moje gratulacje.

3 1
ID:48613

ozon

Dzięki, dzięki! " pytajnik" jestem jeszcze naładowany pozytywnie więc dzisiaj Ci odpuszczę ale nie przeginaj . Na dzisiaj koniec korespondowania bo jestem padnięty po wojażach ale od jutra....."kochanie strzeż się strzeż..."- to chyba Bartosiewicz śpiewała? ....oczywiście z mojej strony jest to z przymrużeniem oka..Cześć!

3 3
ID:48615

Moher

Może w nowym roku przekażecie sobie znak pokoju.Początek nowego roku ,nowe wyzwanie.

3 2
ID:48616

amityr

@~?????:
Tobie i tak nie zaszkodzi. Sam nie wiesz co chcesz. Teraz Gierek ci nie pasi. To idź do basi.

4 2
ID:48621

?????

@amityr: Nie pitol głupot -tak jak większość normalnych Polakow chcę NORMALNOŚCI . Ale normalności bez krzywych gęb politykierskich ,zakłamanych ,fałszywych , produkujacych prawo pod tego który więcej im przeleje na konto ......działajacych pod dyktando obcych zleceniodawców i medialnie fabrykujacych kryzysy w miarę potrzeb zleceniodawców .Obiecujacych cuda ,,na które zasługujemy'' tylko dla ptrzeb swojej kariery ....tylko tyle .A ty lubisz być okłamywany, ogłupiany i okradany przez gęby politykierskie i te z lewicy i z prawicy i te judaszowskie przefarbowane w Magdalence ?

2 5
ID:48623

peso

@~ozon:

No, no gratulacje, szczególnie, że to będzie dziewczynka.

Pozdrawiam
:)

1 1
ID:48626

ozon

"peso" dziękuje bardzo. i radocha jest ogromna bo obaj synowie mają po chłopaku! Myślę ,że i u starszego coś się też 'zakręci w tym temacie"bo ślepia mu błyszczały ....Oby oby. Tak czy siak niespodziankę zrobili nam wielką! A teraz do "Moherków"- nie jestem z nikim na "wojennej ścieżce" . a do pustych symboli nie mam przekonania! Zapewniam ,że "barw wojennych" nie mam namalowanych- słowo.

4 2
ID:48629

Moher

@~ozon: Ty mniej mów ,a więcej czyń

2 1
ID:48640

solidarny

@~ozon: Dobrze ,że Ci Gierek blok postawił.

3 0
ID:48645

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA