nie oddam już swoich narządów po...

nie oddam już swoich narządów po "śmierci"

przeczytajcie, szok! a u nas ten pawulonik...

http://tygodnik.onet.pl/1,55053,druk.html

http://wolnemedia.net/prawo/o-legalnej-eutanazji-czyli-transplantacjach/

8 komentarzy

cichyobserwator

Boga nie ma i nie było.

Przeczytajcie Tolkiena i von Danikena a się przekonacie.

Taki sam tok rozumowania i argumenty jak Twoje.

4 18
ID:49685

m.i.b.

nie czytałeś na 100% a się odzywasz trollu, jak zwykle, niemożliwe jest to tak szybko przeczytać (ze zrozumieniem), przed chwilą to wklejałem tu, dosłownie 2 min. nie wiem czemu admin jest taki pobłażliwy dla ciebie, to jest offtop

więc zamilcz trollu, nie masz nic do powiedzenia (jak zwykle), tam o bogu nic nie ma (polecam głównie 1szy link), argumentów swoich żadnych nie dawąłem (chyba sobie je uroiłeś w swoim paranoidalnym świecie) więc stul twarz. Argumenty są w tekscie - lekarzy, specjalistów itp itd. Ty jak zwykle jesteś żałosny do granic możliwości. Jak zwykle nic na temat, nic do powiedzenia byle pisać. Dużo i bezsensu. Śledząc twoje wpisy mam wrażenie ze masz 15 lat i straszne kompleksy wobec każdego człowieka. Nikt cie nie traktuje poważnie a ty walisz swoje w każdym temacie, przewaznie nie na temat, byle się wciąć i pieprzyc od rzeczy.

Kompleksy? Niskie poczucie własnej wartości? Brak kolegów? Rodziny? Może głodny jesteś? Albo chory? Inputujesz rożnym internautom skrzywienia czy choroby (np ????) ale t o ty jesteś chory i to na grubo stary.

A tak naprawdę to myślę że ci za to płącą, mnie kiedyś tez chcieli zwerbować do pieprzenia głupot w sieci i odwracania kota ogonem, ale ja dziwką nie jestem i nie dam się kupić.

5 3
ID:49686

?????

@~cichyobserwator: Oczywiście, cichy, POnownie masz rację jak i POprzednio ....tylko nie mów tego za głośno ...no bo wiesz , jeszcze się to wyda ,a tak ...ty masz satysfakcję a głupi myślą że to prawda ...Jak ja lubię te twoje ,,zdecydowanie-mądre '' wyPOwiedzi ...to tak jakbym słyszał Tuska kiedy obiecywał obniżkę podatków ....że nie wsPOmnę o cudach....dalej znasz ...no i nie zaPOmnij o tym 1% dla POtrzebujących POlitykierów ...Wielkanoc się zbliża...

2 3
ID:49691

ozon

No tak artykuł pani Sobolewskiej. nie wart zawracania sobie głowy ,szkoda czasu. Jak ktoś chce to wszystko sprowadzi do jednego czyli do mamony.Każdy ma swój osąd, swój pogląd- to wolny kraj .Mieć inne zdanie niż autorka tekstu zbrodnią nie jest dlatego ogłaszam ,że z treścią i zawartymi tam informacjami nie zgadzam się tyle i tylko tyle.

1 0
ID:49698

?????

@~ozon: Oczywiscie ozonku to samo dotyczy pedałów i lesbijek , a tu zrobiono z tego tragedię narodową ...a tak na marginesie..... POpierasz oddolna inicjatywę 1% odpisu na POmoc dla POtrzebujących- http://vod.pl/10-najbogatszych-politykow,111999,w.html ....i dla POsła Biedronia .....w ramach walki o równouprawnienie pedałów i lesbijek ? Cichy się jeszcze zastanawia ....

0 3
ID:49710

cichyobserwator

Napiszę podobnym językiem ,żebys zrozumiał !

Jezeli twoja inteligencja nie jest w stanie pojąc co to sarkazm bo jest to poza twoimi możliwościami intelektualnymi to trudno. Wyrwałeś ułamek z tematu i wyciągnąłeś absurdalne wnioski więc podsumowałem go w sposób na jaki zasługuje . Ty zasługujesz na takie samo bo kmiotek wyszedł z ciebie w kazdej linijce. Co to za język , którego używasz ( jesteś chory i to na grubo stary.) ? Argument , który przedstawiłeś jest jeden - każdy myśli ,że wie lepiej i w twoich wywodach to widać . Tolkiena czytałeś ,czy znasz tylko film ? Danikena czytałeś ? Pewnie też nie więc może stąd twoje kompleksy . Twoich wpisów nie śledzę i nie zamierzam bo są płytkie i świadczą ,że w przyszłości wyższych lotów nie osiągną . Napisałeś :,,dziwką nie jestem i nie dam się kupić. " a ja pójdę dalej : inteligencję albo się ma albo nie - i kupić jej się nie da , więc nawet nie odkładaj kasy bo nie warto.

2 2
ID:49715

zbuntowany_kaloryfer

Komórki nerwowe nie regenerują się (oczywiście wedle dzisiejszego stanu wiedzy). Czyli jak padł komuś mózg to już nie ma go wśród nas - i co tu debatować.

3 0
ID:49717

kret

Nadal to samo,jątrzenie narodu, a "cichyobserwator inteligent", mnie nie zauroczy, głupota to choroba NiiiiiiiEULEUCZALNA.

1 0
ID:49995

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA