Biedny ZUS, ktoremu brakuje zloconych foteli dla swych...

Biedny ZUS, ktoremu brakuje zloconych foteli dla swych przywodcow, odebrał rentę choremu 23-latkowi majacemu chorobe wrodzona. Nawet zwykle przeziebienie moze spowodowac smierc u chlopca. Przyplataly sie inne choroby. Potrzebuje pieniedzy na leczenie. Przynajmniej raz w miesiacu musi znalezc sie w szpitalu. Musi przechodzic chemioterapie. Niezdolny do pracy dostal rente socjalna. Pomimo niezdolnosci do pracy ZUS odebrał mu rentę. ZUS woli umarzac skladke "przedsiebiorcom".
Co robia z Polakami ? Jak dlugo bedzie trwal ten skandal ? Gdzie sa obroncy praw czlowieka ? Ten chory chlopiec utrzymuje ta bande w rzadzie kupujac lek, czy kromke chleba bo placi podatek. Polacy glosowali na swoich wrogow.

5 komentarzy

sp

BEZPRAWIE, znieczulica mówienie o demokracji hipokryzja związki partnerskie abolicja zamrażanie zarodków ZŁODZIEJSKIE OFE -pieniądze wyprowadzone z kraju,mające zagwarantować WAM godną emeryturę -CO MAMY BIEDNY ZUS ,BIEDNY NFZ- co z nami Polakami................

2 1
ID:50158

Daria

No,masz rację ... ZUS też odebrał mnie i nie daje mi kasę... Jestem głuchoniema ... Gdzie mam pracować ... Nie mogę załatwić sprawę bo wszyscy nie ma tłumaczyć języka migowego... Skąd mam kasę czyli będę menelka .... ZUS złodziej i niszczy wszyscy życie ;//// ... Mam 19 latka jestem matką ... Moja mama zawsze mnie pomagała ani nieraz nie załatwiłam sprawę bo wszystkie nie ma tłumaczyć języka migowego. Gdzie mam pracować ?? ;///

2 2
ID:50159

amityr

Podejrzewam ,ze takie poczynania były wpisane w postulaty Solidarności.

3 3
ID:50160

zyga

A ZUS zapowiada, że już w niedługim czasie może zabraknąć pieniędzy na
wypłatę rent i emerytur , - proponuję w najbliższych wyborach ponownie wybrać
PO i PSL, tak dobrze rządzą, - dla siebie mają wszystkiego do oporu, a i umowy
śmieciowe mają ustawowo przedłużyć do bliżej nieokreślonego czasu - więc
biznesmeni nie będą w dalszym ciągu odprowadzać składek na ZUS.

0 0
ID:50178

george best

zyga cos chyba mylisz i nie zganiaj tego na PO i PSL ile miałeś pobieranej składki w tak pięknym systemie komunistycznym.Dobrze zarabiałes więc trzeba było płacic sobie składki a nie teraz pretensje do garbatego.ZUS wiadomo co to jest.

1 1
ID:50188

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA