Czasy się zmieniają i obyczajowość też. Pozwolimy gejom...

Czasy się zmieniają i obyczajowość też. Pozwolimy gejom na tyci tyci? Niedługo będą chcieli adoptować dzieci. Co dalej? Zoofilia? Nekrofilia? Kanibalizm będzie ok? Wszak czasy się zmieniają i trzeba być "trendy"...

19 komentarzy

Kefirek

30.04.1945 r popełnił samobójstwo,koleś który myślał podobnie.Masz oczywiście pewność,że twoje dzieci i ich dzieci będą tacy jak ty,a nie Oni.

5 5
ID:50883

zbuntowany_kaloryfer

@kefir - piszesz o pewności. A ja wychodzę z założenia, że pewne są tylko śmierć i podatki. No i o co co Ci chodzi z typem, który popełnił samobójstwo?
Ps. Nie mam żadnej "pewności" co do orientacji moich klonów, aczkolwiek mam nadzieję, że są normalne i dobry Bóg/los/przeznaczenie oszczędzą mi takich trosk.

3 4
ID:50886

?????

Bardzo mądrze na temat tych zboczonych sztucznie rozdmuchanch POlitycznie zagadanienień wypowiedział się w radiu ojciec ofiary pedofilii - ,,zanim zaczniecie uchwalać ustawy i popierać Biedroni czu Grodzkie pomyślcie czy chcielibyście by WASZE DZIECI obcowały od najmłodszych lat z pedałami ,lesbijakami ,i innymi zboczeńcami '' - to słowa OJCA pokrzywdzonego dziecka .... , a nie POlitycznego matoła który dla kasy i POpularności POcałuje przed kamerą kozę w du...ę.... na moście ,byle zaistnieć w mediach ! Chyba my wszyscy powinniśmy to brać pod uwagę i... rozwagę -nie sądzicie ?

5 4
ID:50887

świnka Pepa

Wolałabym mieć dwie "mamy" lub dwóch "tatusiów", niż przymierać głodem bo moja "normalna" rodzina wszystkie pieniądze przeznacza na alkohol czy chodzić posiniaczona, bo tato się zdenerwował, albo skończyć w beczce po kapuście, piecu czy wyślizgnąć się z kocyka.. Poza tym nie porównujmy homoseksualizmu do zoofilii, bo to już czysta ignorancja. Każdy niech się zajmie swoim życiem. Po prostu bądźmy dobrymi ludźmi. Czy to takie trudne?

8 5
ID:50894

zbuntowany_kaloryfer

Świnko miła - czemu jako przykłady podajesz patologiczne rodziny?
A homosiostwo jestem w stanie porównać do np. zoofilii. Powiedzmy, że typ kupi sobie świnkę. Pokocha ją, będzie dbał, karmił, mył i rozpieszczał na wszystkie możliwe sposoby. I za 20 albo 50 lat jego prawnik udowodni przed sądem, że seks ze świnką to tylko element miłości do zwierzaka, któremu nie stała się żadna krzywda;)))

7 3
ID:50897

świnka Pepa

Dlatego, drogi Kaloryferze, że jest ich pełno. I jakoś, póki tragedia się nie stanie, mało kto reaguje na krzywdę dzieci. A jak pojawia się chociażby hasło np. "związki partnerskie" to od razu jest krzyk, że to zboczeńcy, którzy zaraz będą chcieli adoptować dzieci, którym w najlepszym wypadku "spedalą psychikę", a pewnie nawet będą je gwałcić, a potem to już orgie ze zwierzętami i dziećmi robić.

Znałam kiedyś dziewczynę, która przyznała, że była molestowana jako młoda dziewczynka. Kto jej to zrobił? Tata. Ten "normalny" tatuś. Dziewczyna w wieku 15 lat była wrakiem psychicznym.

Przysięgam, że nie jestem w stanie zrozumieć, skąd w ludziach tyle nieuzasadnionej nienawiści wobec "inności". Nie ukrywam, że jestem wdzięczna losowi, że jestem w Polsce białą heteroseksualną kobietą. Przy mojej wrażliwości nie poradziłabym sobie z tymi przerażającymi falami pogardy, niechęci.

A jeśli chodzi o to porównanie ze świnką, to mam nadzieję, że to prowokacja. Bo nie chciałabym mieć w swoim otoczeniu -a nasze miasto jest moim otoczeniem - ludzi o takim toku rozumowania. To się w głowie po prostu nie mieści. Porównujesz świadome decyzje dorosłych ludzi do gwałtu na zwierzęciu. No Litości.

6 3
ID:50898

kefirek

@zbuntowany_kaloryfer: A na chrzcie Adolf mu dano.Kiedy napiszesz'' swoją walkę"?

1 1
ID:50909

zbuntowany_kaloryfer

No i wiemy już, że @świnka jest "białą heteroseksualną kobietą";) Jak przystało na nauczycielkę wybiela wszystko i próbuje przedstawiać w ciepłych barwach.
Porównanie ze świnką: oczywiście, że prowokacja! Nie moja wina, sama mi podsunęłaś pomysł. Z tymi świnkami to "insza inszość". Jadłaś kiedyś pieczoną świnkę morską? Pierwotna nazwa to ŚWINKA ZAMORSKA (bo zza morza), po raz pierwszy przywieziona do Europy (Hiszpanii) kilkaset lat temu. Ale wracając do tematu: pieczona świnka (za)morska jest naprawdę pyszna. Jak pojedziesz do Peru to przekonasz się.
Nie zarzucaj mi Świnko miła nienawiści - to nie nienawiść, to odraza. "Inny" to jest Azjata albo Murzyn. A pedał jest zbokiem.
@kefir:Nie jestem Adolf, ale mam "Main Kampf" z podpisem Adolfa. Oczywiście nie sprzedaję. Za kilkadziesiąt lat będzie warta dużo więcej.

3 2
ID:50916

oliwia1979

Zbuntowany _kaloryfer: Znam wiele osób, które były wychowywane przez 2 kobiety, czyli mamę i babcię. I znam dużo osób które były wychowywane tylko przez matkę, bo ojciec poszedł w siną dal.

2 1
ID:50918

ogór

Oliwia1979 ... jezeli mama i babcia to dla Ciebie to samo co dwie lesby to sam nie wiem co o Tobie myslec :).

5 2
ID:50919

sportowiec

@świnka Pepa. Podaj mi przykład przywileju, który mam ja - hetero. biały, pełnosprawny, a którego nie ma gej. Natychmiast przyłączam się do kampanii aby ten przywilej dać gejom.

4 1
ID:50922

do sportowiec

Sportowiec ... masz przywilej bzykac panienki :)

2 1
ID:50927

?????

@~sportowiec: opamietaj się, co ty wyprawiasz , mało masz na lcd ponsła Biezdronia z jego namiętnymi ,,warami '' i posłanki(ka) grodzickiej(go) z ta sztuczną klatą i krzywymi nogami ? Jeszcze złapią cię za ....słowo ...

0 2
ID:50935

poliszynell

Na zachodzie poszli już dalej. "Aktywiści" walczyli o prawa różnych mniejszości, postulowali objęcie prawami człowieka nie tylko gejów i lesbijki, również małpy:) /heh!/ Genetycznie małpy i ludzie zbytnio się nie różnią /geny w 96-98% są identyczne/. Małpy i ludzie należą do jednej rodziny naczelnych. Skoro należymy do jednej rodziny to, każdy jej członek powinien mieć jednakowe prawa argumenty aktywistów.

Jednak w kilku % ludzie różnią się od małp, więc można by ostatecznie odmówić małpom adopcji ludzkich dzieci.
Gdyby jednak o taką adopcję wystąpiła para małpich homoseksualistów lub małżeństwo gdzie jeden małżonek to małpa a drugi małżonek to człowiek /lub odwrotnie:)/ to zapewne według "aktywistów "adopcja powinna być w takich przypadkach dopuszczalna /heh!/
Gdy szympansy i goryle objęte zostaną prawami człowieka to zoofilia będzie równoprawną z innymi orientacją seksualną:) =>POSTĘP /heh!/

Parady homoseksualistów rozpoczęły się gdy organizacje ich zrzeszające dostały zasilenie finansowe. Zamknąć kurek z kasą a problem "parad" i dyskryminacji homoseksualistów przestanie istnieć:) Wrócimy wtedy na stare sprawdzone koleiny gdzie każdy obywatel czy to "homo" czy to "hetero" sam finalizuje swe związki czy przygody seksualne:) i pozbędziemy się wzajemnej awersji .

pzdr

4 2
ID:50937

sportowiec

@???????. Chyba mnie nie zrozumiałeś. Napisałem, że nie widzę żadnej prawnej dyskryminacji gejów. W obecnym stanie prawa w RP żaden z nich nie ma większych niż ja ograniczeń prawnych. Jeśli ktoś takie ograniczenie zna - proszę podać. @do sportowiec. Gej też może bzykać panienki, nikt mu tego nie zabrania, a że nie lubi... jego problem. Ja np nie lubię bzykac chłopaków. Nie lubię też palić głupa na róznych paradach (na juwenalia jestem za stary) i co? Jestem dyskryminowany?

1 1
ID:50943

?????

@~sportowiec: ale TYM ,,biezdroniom i grodzkim'' chodzi właśnie o to byś się tego wstydził ,POdonbie jak ich cichy inspirator kazał się z tej sejmowej katedry wstydzić Polakom że są Polakami . To jego POmysł utworzył 5-ta kolumnę w POstaci Ruchu Spalonego kota . Mamy PO prostu premiera -sztukmistrza na skalę europejską .Iluzjonista w cyrku zanim przedstawi swój numer ,odwraca uwagę widza od szczegułów -Tuskiewicz takimi tematami robi to samo za POmocą biezdroni i grodzkich ...i tu jest problem owieczek .

0 1
ID:50972

kret

Też tak myślę, nie widzę żadnej dyskryminacji gejów i lesbijek. Młodzi nie mają żadnych problemów z ich akceptacją. Tyko ten szczwany rudy lis....

0 1
ID:50978

?????

@~kret: To nie wstydzisz się że jesteś normalny ? To teraz takie ,,PO linii''...mile widziane bo rudy lis tak zarządził ...dla odwrócenia uwagi od kolejnego okradania owiec.

0 0
ID:50992

kret

Moja kulpa, moja kulpa, moja bardzo wielka kulpa, jestem normalny.

0 0
ID:51001

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA