Chciałbym wiedziec czy oczekujecie już białego dymu z...

Chciałbym wiedziec czy oczekujecie już białego dymu z Watykanu?Ja dziś postawiłem 10 euro na wygraną Turksona i oby nim został ciekawe jak na to zareagują puste głowy czyli narodowcy krzyczący słowa Bóg Honor Ojczyzna .

6 komentarzy

poliszynell

Ja nie stawiam na żadnego:)
Czarny, czerwony, biały czy zielony - bez różnicy. Kolejny "Baca", który przy pomocy "juhasów" i pomniejszych "honielników" skutecznie pokieruje dojeniem owiec.

pozdrawiam

5 1
ID:51089

wiech

przeciez Dziwisz powiedział ze kieruje nimi duch swiety przy wyborze papieza - herezje z przed wieków, mnie osobiscie mimo ze jestem wierzacym nie interesuje kto bedzie papiezem przeciez z tego chleba nie bedzie a olbrzymie koszty wyboru rozloza sie na ludzi

4 0
ID:51094

generał

najlepiej, jakby nikogo nie wybrali i rozwiązali tą instytucję broniącą pedofilów

4 0
ID:51095

george best

Dzis widziałem lekko biały dym z naprzeciwka ale to tylko Izabell smarzyła placki.

2 0
ID:51104

ozon

Ciekawe kto komu podprowadził pomysł posługiwania się znakami dymnymi? Indianie Im czy odwrotnie? Pewnie nie było opatentowane....

0 0
ID:51122

?????

@~ozon: POdobno na tym namiocie na Wiejskiej też mają zamontować taki ,,kumin''-piecyk ma stać w sektorze ...spalonegokota ...mają w nim palić marychę ....a rozpalać dziennikami ustaw . Jak myślisz jaki dym będzie leciał z ,,kumina'' ?

0 0
ID:51176

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA