POSEŁ WOJTKOWSKI krytykuje Pałuckiego za bezrobocie i za...

POSEŁ WOJTKOWSKI krytykuje Pałuckiego za bezrobocie i za inwestycje a sam zapomina, że Jego rząd Platforma Obywatelska odpowiada za zwiększone bezrobocie w Polsce w tym w naszym regionie i brak inwestycji rządowych we Włocławku!!! Wojtkowski krytykuje za inwestyce Pałuckiego, że dadzą miejsca pracy za 2 lata, a jak musi powiedzieć co zrobił rząd to opowiada o budowie stopnia wodnego, może za 2 lata. Tak załatwia Nam tamę, że PO rządzi od 7 lat a tama MOŻE rozpocznie za 2 lata!!! Ja nie chcę takiego prezydenta miasta jak Wojtkowski, który NICZEGO nie załatwił dla nas przez ostatnie 7 lat!

6 komentarzy

?????

To taka,,kunstuktywna '' krytyka przed planowanym -,,chyc na stołek prezydenta ''? A co zrobiłem by ratować Cukrownię w Brześciu ? - POwinno paść takie pytanie ....a odpowiedź -NIC....

6 1
ID:51183

Radio_Moskwa

Chcesz mieć tego, co załatwił nas na cacy??? To proszę bardzo podpisz zobowiązanie, że ty i twoja rodzina przez pokolenia będziecie spłacać długi Pałuckiego, po którym nawet ten już przysłowiowy beton i kostka nie pozostanie!

4 5
ID:51187

Robin

Wole Pałuckiego.

3 4
ID:51197

baltazar gąbka

bezrobocie to jest we wloclawku a nie w polsce albo uk, grecji, niemczech itp.itd.
i niestety czy wam to się podoba czy nie ale odpowiada za to sld

1 3
ID:51203

kret

Dokładnie, już nie długo w tym mieście zostaną tylko emeryci, renciści i banda oszustów.

2 1
ID:51229

Samanta

Poseł Wojtkowski przede wszystkim nie ma kwalifikacji (zawodowo), żeby zarządzać miastem. Z Jego licznych wypowiedzi w miejscowych telewizorniach wynika, że nawet ustawy samorządowej nie przeczytał ani razu. O prawie gospodarczym nie wspomnę. Odniosłam wrażenie, że On sam nie jest świadomy tego, że nie wie (kategoria ludzi, którzy: nie wiedzą, że nie wiedzą)

0 0
ID:51273

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA