Na chwilę zawadzę jeszcze o Watykan. Podobno nowy Papież...

Na chwilę zawadzę jeszcze o Watykan. Podobno nowy Papież ma zlecić chemikom ( sam z wykształcenia jest chemikiem) opracowanie jakiegoś preparatu aby przy następnym konklawe dym nie był tylko biały lub czarny ale także w kolorach tęczy- co byłoby od razu wskazówką nie tyle dla "ducha świętego" ale dla wiernych no i taka "tradycja " tęczowego dymu " ma mieć zastosowanie również w parafiach- ku przestrodze... To się nazywa otwartość!

6 komentarzy

kret

Syndrom wykształcenia mamy wszyscy.

1 1
ID:51192

Typ

Po co się wypowiadasz na tematy, które Cie nie dotyczą , może napiszesz coś dowcipnego o własnej wierze, albo o jej braku.

1 1
ID:51206

śniegowy

też to zauważyłeś?

1 0
ID:51207

?????

Ten twój wypadek ma jednak znacznie większe następstwa niż opisywałeś ...pasy jednak chyba nie były zapięte ...

1 4
ID:51213

george best

OZON zastanawiam się kto teraz będzie pozdrawiał nas ciule.Mam sąsiadów z Rzeszowa i ich słowa po wyborze były takie ......no niestety argentyńczyk a co polak miał być czy włoch bo nie wiem

1 2
ID:51227

ozon

Ależ szanowny "Typie" temat mnie dotyczy bowiem wszystkie dzieci są nasze a narażone są na molestowanie z tamtej strony to raz a po drugie jeśli Kościół zwykłym śmiertelnikom wytyka co jest a co nie jest moralne to niech zacznie od siebie i nie uprawia taniej hipokryzji.Wiara to coś więcej niż słowa i wymagam od Nich aby dobro czynili w imię tej wiary właśnie. Po czynach ich poznacie...tak chyba to brzmi? A teraz do "pytajnika"- żałosny jesteś i mam nadzieję ,że przy najbliższej spowiedzi wyznasz grzech i okażesz skruchę....Zastanów się też nad tymi słowami: "człowiek - to brzmi dumnie"!

0 0
ID:51268

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA