Z uwagi na to ze wielkimi krokami zbliża sie 20 tytuł...

Z uwagi na to ze wielkimi krokami zbliża sie 20 tytuł Mistrza Anglii dla Manchester UNITED A WAM PRZESZKADZAJA PSIE KUPY,GOŁE PUPY ,BO NIEBO JEST NIEBIESKIE ,bo papiez jest Argentyńczykiem.Dla was wszystkich ten utwór

7 komentarzy

Adam

Temat godny uwagi.

1 2
ID:51248

george best

TEŻ SOBIE KIEDYS KUPIĘ TAKI WÓZEK i będę nim pomykał na zakupy.

0 2
ID:51251

ozon

A ja jestem fanem Chelsea i co mi zrobisz jak mnie złapiesz? "george.."? Pozdrawiam i zapewniam ,że to skąd pochodzi Papież tak na prawdę ani mnie ziębi ani grzeje.Co do gołych tyłeczków to nadmiar też jest nie wskazany- jak zbyt epatuje się tym przestaje mieć to urok no a psie kupy to już poważna sprawa i tak zas...... ulic to w żadnym cywilizowanym świecie się nie znajdzie- no ale Polska zawsze czymś negatywnym lubi się wyróżniać . Nie ważne co mówią byleby nazwy nie przekręcili.Widać "gówniane trendy" dobrze się tu trzymają i są takie "swojskie"

0 2
ID:51280

george best

@~ozon: No to macie sporo strat jeżeli chodzi o puchary a gdyby nie rosyjski szejk pewnie dalej bylibyscie drużyną środka tabeli w Londynie tylko Millwall od 70 -tych lat żadzi oraz West Ham United ...

0 2
ID:51292

Moher

@~george best: Popraw ortografie

1 1
ID:51309

ozon

Masz dużo racji "george" ale jak się jest kibicem z krwi i kości to na dobre i na złe- jak w związku małżeńskim.Czasami jest spadek ale jak się jest na tzw dnie to tylko pozostaje się odbić i tu tak będzie. Podpora drużyny Torres wyjdzie z tego doła a jak nie no cóż każdego takie "wypalenie się " czeka a należy pamiętać to co robił. Tak czy siak piłka nożna jest fascynująca i tylko trochę martwi ,że robi się z tego "przedsiębiorstwo" no ale świat to pieniądze i to w każdej dziedzinie życia. Tak to już jest, Pan R też ma lekkie wahanie formy ale klasę nadal ma ! A zatem gola i niech wygrywają lepsi. Miłych wrażeń piłkarskich życzę.

1 2
ID:51311

george best

No i o to chodzi mi Chelsea nie wadzi pamiętam jednak lata 85-94 jeszcze czasy zadym na angielskich boiskach wtedy na wyspach mówiono o białej Chelsea bo w śród kibiców było sporo skinheads.
Moher spokojna Twoja rozczochrana przepraszam państwa serdecznie za moją ortografię ale za kilka lat pewnie przestanę w ogóle pisać w tym języku.

0 0
ID:51353

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA