Nowy zamach terrorystyczny w USA po 11 września. Maraton w...

Nowy zamach terrorystyczny w USA po 11 września. Maraton w Bostonie jest jednym z symboli Ameryki. Terroryści wybierają symbole. Są zabici i ranni.Nie wiadomo kto podłożył bomby. Pomimo, ze najwygodniejszym stwierdzeniem jest zamach terrorystow z zewnatrz. W Ameryce nie brak jednak rodzimych szaleńców, którzy gotowi są zabijać z przyczyn ideologicznych. Zastanawia rowniez data zamachu – w USA ostatni dzień składania deklaracji podatkowych. Moga to byc rowniez skrajni prawicowcy protestujacy przeciw ograniczeniu i kontroli handlu bronia. Ale wszystko sprowadza sie do przyslowia "kto mieczem wojuje, od miecza ginie".

10 komentarzy

ozon

No nie! Ubaw po pacy jak czyta się "Oliwię"! Rozdają "Złote maliny" za najgorsze role ... czym by tu "uhonorować ""Oliwię" Liczę że "zbuntowany kaloryfer" podpowie a może "cichyobserwator" też coś podrzuci ....Tak bez echa te wpisy naszej "gwiazdy" nie mogą pozostać! zupełnie jak "Ptasie Radio' tylko oryginał zabawniejszy!

3 2
ID:52020

zbuntowany_kaloryfer

@ozon: zawsze z niecierpliwością wypatruję kolejnych wpisów Oliwii. Doceniam Jej zaangażowanie w światową politykę, jak również szanuję Jej wiedzę i fachowość nt. międzynarodowego terroryzmu, handlu bronią oraz powiązań grup przestępczych z politykami. O koncernach farmaceutycznych i ich potężnym lobby nawet nie wspomnę;))
Ps. Oliwia: Od wczoraj w Netto obniżyli o 20% ceny serka topionego!;))

2 2
ID:52026

Oliwia

@~ozon: Wiem ze bedziecie szarzowac z wielkim taktem wspolnie ze Zbuntowanym Kaloryferem jak tylko wpisy przeszkadzaja Wam. To wcale nie zraza mnie i przyjemnej zabawy. Pomimo, ze Wy i Wam podobni robicie co mozecie, prawdy nie ukryjecie. Do nastepnego wpisu...

3 1
ID:52029

george best

Lepiej pisz że coraz cieplej chyba że Ciebie jarają zamachy terorrystyczne i jest Tobie wtedy dobrze na dole i na duszy.U Mierzejewskiej w piwnicy ktoś dmuchnął dwa kompoty z truskawek to jest afera tym bardziej że były to polskie truskawki najlepsze na świecie.

1 1
ID:52032

ozon

Jakiej prawdy? dziewczę drogie? Na tyle jestem dorosły ,że wiem iż na głupotę nie ma leku..... Piszesz byle pisać i uważasz,że jesteś znawcą tematu.. gadanie jak w piaskownicy. Ale to wolny kraj, internet ogólnie dostępny... pisz do woli. Mądry się uśmieje a ..... no mniejsza z tym.Nagrody Pulitzera nie dostaniesz nie ten poziom!

1 1
ID:52035

zbuntowany_kaloryfer

A ja jestem za tym żeby dać Pulitzera Oliwii. To cudowna kobieta, zasługuje na wyróżnienie. @ozon: nie dostrzegasz geniuszu Oliwii?

1 1
ID:52048

kret

@~ozon: Nie ścierpię, chamstwo !!!

0 1
ID:52054

ozon

Jak tak głębiej się zastanowić ... Nawet w głupocie może zdobywać wyżyny- masz rację "zbuntowany"."kreciku" zagraj w "Chińczyka" i nie irytuj się albo poukładaj "hit sezonu" puzzle o zamachu na TU154!.

0 0
ID:52067

kret

@~ozon: Nie odbijam piłeczki. Pozdrawiam.

0 0
ID:52070

zbuntowany_kaloryfer

@ozon - mnie głupota Oliwii fascynuje. Kocham Ją za to!

0 0
ID:52078

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA