Forum › Włocławek

Czy ktoś się orientuje jak wygląda obecnie sytuacja z
Czy ktoś się orientuje jak wygląda obecnie sytuacja z miejscami w publicznych żłobkach we włocławku? Trudno jest się dostać? A może istnieją prywatne kluby malucha? Jeśli tak to będę wdzięczna za namiary a także informacje z jakimi kosztami muszę się liczyć. Dziękuję.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~figguniaWłocławek
No i mamy nowy dowód WDZIĘCZNOŚCI pana Pałuckiego! Teraz
No i mamy nowy dowód WDZIĘCZNOŚCI pana Pałuckiego! Teraz musiał biedak zatrudnićp. Lebiedzińskiego , jako ASYSTENTA!Nadszedł czas zapłaty za głosy oddane!Mało, że pełno emerytów zatrudnił i dodatkowo trzeci wiceprezydent(do tej pory było dwóch i wystarczyło ,tak teraz im jest biedniej w mieście, tym obstawa rośnie w siłę...
Komentarzy2
Wyświetleń854
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Przedstawiam ciekawy szybki test na IQ.Miałem w ciągu 7,2
Przedstawiam ciekawy szybki test na IQ.Miałem w ciągu 7,2 min 112pkt. http://www.megatest.pl/test,11943,40678
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Polecicie mi jakiegoś dermatologa który przyjmuje
Polecicie mi jakiegoś dermatologa który przyjmuje prywatnie?proszę o namiary
Komentarzy1
Wyświetleń747
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jutaWłocławek
Ciekawe wyniki poparcia społecznego: ,,twórcza'' Platforma
Ciekawe wyniki poparcia społecznego: ,,twórcza'' Platforma leci z ,,pieca na łeb''.Czyżby ludzie zaczęli dostrzegać to propagandowe efekciarstwo i iluzje ,,zielonej wyspy''? Czy dotarło do świadomości ,że wyborcy są potrzebni POlitykierom TYLKO do napełniania koryta ? Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że za plecami iluzjonistów...
Komentarzy0
Wyświetleń568
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Przypadkowo dowiedzialem sie, ze w sasiednich krajach
Przypadkowo dowiedzialem sie, ze w sasiednich krajach europejskich urzednik na stanowisku naszego wojta w gminie do 10 000 mieszkancow zarabia do 2400 €. a wiec o jedna trzecia wiecej od zwyklych pracownikow gminy. Wojt w Fabiankach razem z nagrodami, przywilejami, dietami, trzynastka zarabia ponad 20000 zl. 20 razy wiecej anizeli zwykly...
Komentarzy2
Wyświetleń856
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Adam Włocławek
Ogladajac wywiad przeprowadzony w jednym z lokalnych
Ogladajac wywiad przeprowadzony w jednym z lokalnych programów regionalnych parsknałem smiechem.Rozmowa dotyczyłą czytelnictwa, a pr5zeprowadzona zostałą z pania Kierownik jednej z miejskich bibliotek. W pewnej chwili przeprowadzajacy wywiad(zwracał sie po imieniu do Pani Kierownik) Andrzej W. stwierdził- Ja jestem pisarzem. To ja sie...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cykluśWłocławek
Dlaczego nasi politycy skorumpowani, albo nie dbajacy o swoj
Dlaczego nasi politycy skorumpowani, albo nie dbajacy o swoj sektor sa nietykalni. Zamieszani w rozne sprawki, nieudacznicy, na przyklad odpowiedzialni za sluzbe zdrowia, szkolnictwo, transport kolejowy, rolnictwo (ziemie rolnicze betonowane i zywnosc sprowadzamy z innych krajow) kpia sobie z ludzi, korzystaja z przywilejow i jeden drugiego...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
W związku z nadejściem kolejnego weekendu czas na kolejną
W związku z nadejściem kolejnego weekendu czas na kolejną porcję kawałów;)) Panie Stefanie, jak panu nie wstyd? 50 lat pan z żoną przeżył i teraz pan ją zostawia żeniąc się z jakąś 20-latką? Czy pan zwariował??? - A czego pan się czepia? Wie pan jak to co wieczór z żoną było? Validol jej podaj. Herbatki zaparz. Przykryj,...
Komentarzy1
Wyświetleń807
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
"Zakończenie całej inwestycji planowane jest na 30 czerwca
"Zakończenie całej inwestycji planowane jest na 30 czerwca 2011 r." Dotyczy to oczywiście remont odcinka drogi krajowej zwanej Jedynką od mostu Zgłowiączka do McDonald'sa. Czy podołają ? czy zdążą na czas, czy też pójdą pieniądze i kolejne zapewnienie posadek temu co trzeba, aby przedłużyć termin ? Aha i taka ciekawostka...
Komentarzy3
Wyświetleń985
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Koniec w VI 2011 hurra !!Włocławek
Czy jesteście za zerwaniem umowy konkordatowej i rozdziałem
Czy jesteście za zerwaniem umowy konkordatowej i rozdziałem państwo - kościół? Czyli za normalnością .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~normalnaWłocławek
Dziś na ul Chopina ok godz 15 pomiedzy przejeżdźajacymi
Dziś na ul Chopina ok godz 15 pomiedzy przejeżdźajacymi ulicą samochodami naprawiacze dróg cięli asfalt piłą tarczową .Kawałki kamieni grzechotały po samochodach -czy to jest zgodne z przepisami BHP , a gdyby taki odprysk trafił przechodnia w oko ,gdzie jest Policja ,gdzie Państwowa Inspekcja Pracy ?
Komentarzy2
Wyświetleń797
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kaloryferku drogi fucha ci się trafiła, Dzonny Killera
Kaloryferku drogi fucha ci się trafiła, Dzonny Killera administracja zabiła!
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Panie Prezydencie. Głosowałam na Pana. Ale chyba już mamy
Panie Prezydencie. Głosowałam na Pana. Ale chyba już mamy dość pracy emerytów w Urzędzie i na ważnych stanowiskach w naszym mieście. Czy z naszego miasta już wyjechali wszyscy młodzi wykształceni ludzie, którzy nadawaliby się do pracy na kierowniczych stanowiskach. Czy w naszym mieście musza rządzić ciągle te same osoby? Sama...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~`zas`Włocławek
Jeżeli weźmiemy litery z których ułożono skróty nazw
Jeżeli weźmiemy litery z których ułożono skróty nazw partii PO ,PiS ,to wyjdzie prawda co zrobiono przez 20 lat. Polskę Okradziono Podzielono i Sprzedano.Jednym słowem Solidarność popisała się .
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
No to ciekawe ile teraz czasu bedzie trwal remont kolejnego
No to ciekawe ile teraz czasu bedzie trwal remont kolejnego odcinka jezdni. Pewnie gdyby nie zima wszystko byloby juz dalej. No coz miejmy nadzieje, ze ani zima ani jakies podziemne niespodzianki nie przeszkodza w remoncie
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mirWłocławek
Niniejszym chciałbym wszystkim forumowiczom serdecznie
Niniejszym chciałbym wszystkim forumowiczom serdecznie podziękować za często ostrą wymianę poglądów, za zgadzanie się ze sobą i za bycie "po drugiej stronie barykady" (ale tylko z argumentami)... Dziękuję Redakcji za możliwość swobodnej i wolnej wypowiedzi (ale tylko do piątku 04.03.2011r.)... W związku z permanentną cenzurą...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Ruch Samorzędowy Włocławka i jego struktury .
Ruch Samorzędowy Włocławka i jego struktury . Jeszcze niedawno włocławskie środowisko zaczynało uczyć się od podstaw Demokracji i mało kto zauważył że to już z dużym okładem mineło 20 lat .Wywołując pod publiczą debatę tak ważny temat zastanawiam się co neleż zrobić żeby ...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez stanislawWłocławek
Nowe auto pana Chmielewskiego - "Samochód egzaminacyjny !!!
Nowe auto pana Chmielewskiego - "Samochód egzaminacyjny !!! to już parodia panie dyrektorze jeździć w godzinach pracy samochodem egzaminacyjnym !!! a jeszcze na dodatek z odkrytą L-ką czy pana jakieś przepisy obowiązują ???? mnie uczono że jak nie wiezie się ucznia L-kę należy zakryć , no chyba że uczysz się jeździć, a potem...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SwójWłocławek
"FAKTY" TVN: WNIOSEK PREZYDENTA W PRZYSZŁYM TYGODNIU Order
"FAKTY" TVN: WNIOSEK PREZYDENTA W PRZYSZŁYM TYGODNIU Order Orła Białego dla Wajdy Wajda dostanie Order Prezydent Bronisław Komorowski zadecydował o odznaczeniu Orderem Orła Białego Andrzeja Wajdy - dowiedziały się nieoficjalnie "Fakty" TVN. Wniosek w tej sprawie ma trafić do Kapituły Orderu w przyszłym tygodniu.
Komentarzy0
Wyświetleń643
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA