Forum Włocławek

Młoda redakcja, jak mówi o sobie telewizja CW nieustannie
Młoda redakcja, jak mówi o sobie telewizja CW nieustannie pokazuje brak doświadczenia i rzetelności. Rozpoczynanie tego rodzaju działalności bez doświadczenia i niezbędnej wiedzy okazało się nieporozumieniem. Poziom materiałów i komentarze są skandaliczne i stronnicze. Czy też odnosicie wrażenie, że ta stacja skupia się głównie...
Komentarzy3
Wyświetleń943
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~widzWłocławek
Dziwię się kandydatowi PiSu, który z taką determinacją
Dziwię się kandydatowi PiSu, który z taką determinacją reklamuje się jako ten, który chciałby być gospodarzem Włocławka. O ile wiem ten młody człowiek nie ma żadnych doświadczeń w kierowaniu firmą czy instytucją. I on pretenduje do miana gospodarza? To jakiś żart! Włocławek ma gospodarza.
Komentarzy0
Wyświetleń551
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kingaWłocławek
Czy to prawda ,że włocławski samorząd ze swoimi
Czy to prawda ,że włocławski samorząd ze swoimi inwestycjami jest NA 40 !!!! MIEJSCU w klasyfikacji ogólnopolskiej ? Miejsc było podobno 47 ! O co tu chodzi ? To jest ,,ogon '' w klasyfikacji...
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Dlaczego mój kandydat na prezydenta i aktywny działacz PISu
Dlaczego mój kandydat na prezydenta i aktywny działacz PISu - Zbonikowski na swoich (nie tych przysłanych z centrali PiSu) banerach i plakatach reklamowych nie wypisuje loga swoich mocodawców i dobrodziei czyli jego ukochanej partii PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI? Wstydzi się za Jarka - prezesa?
Komentarzy1
Wyświetleń835
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Łukaszek OnikowskiWłocławek
Wczoraj wieczorem grupa młodych ludzi uczestniczyła w
Wczoraj wieczorem grupa młodych ludzi uczestniczyła w bójce przy ulicy Chopina. Młody człowiek był dość mocno bity po twarzy.Dziwnym trafem obserwujący zdarzenie taksówkarze oczekujący na postoju nie reagowali,nie powiadomili policji.Kiedyś była organizowana akcja p.t. Bezpieczne Miasto,złotówy też zaangażowały się w nią....
Komentarzy3
Wyświetleń883
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NadiaWłocławek
niech pan janusz dębczyński poda publicznie jaką
niech pan janusz dębczyński poda publicznie jaką skończył szkołę średnią
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~znajomy ze szkoły pzprWłocławek
"Urodzinowa laudacja" Niech nam żyje Portal "Info" - dziś
"Urodzinowa laudacja" Niech nam żyje Portal "Info" - dziś świętuje już trzy lata Co Włocławkiem jest Nam zwany i Nas trochę tutaj zbratał Nie istnieje tu cenzura - wolność myśli i wyznania Kreślić można wszelkie słowa i wyrażać przekonania Moderator obserwuje - wszystkie posty po kolei Aby skrobiąc wulgaryzmy...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez cyklistaWłocławek
Gdzie właściciel TVN-odprowadza podatki? proszę o szczerą
Gdzie właściciel TVN-odprowadza podatki? proszę o szczerą odpowiedź ...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Ciekawe pytanie ? Czy ,,ikubator przedsiębiorczości ''to
Ciekawe pytanie ? Czy ,,ikubator przedsiębiorczości ''to przypadkiem nie jest kolejna przechowalnia dla ,,miejscowego aktywu partyjnego''? -Tak zapytał dziennikarz zbierający materiały do reportażu o tym inkubatorze .Ciekawe? Zobaczymy...
Komentarzy3
Wyświetleń960
Śledzących0
Ocena2
Witajcie poszukuję linku do podkładu muzycznego rekalmy
Witajcie poszukuję linku do podkładu muzycznego rekalmy Andrzeja Pałuckiego w filmiku o oświacie. Może ktoś wie gdzie mogę ten temat muzyczny znaleźć. http://vimeo.com/16227849
Komentarzy0
Wyświetleń609
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kazikWłocławek
CZY KTOŚ ZAUWAŻYŁ PRZEOGROMNE PLAKATY WYBORCZE
CZY KTOŚ ZAUWAŻYŁ PRZEOGROMNE PLAKATY WYBORCZE PAŁUCKIEGO I ZBONIKOWSKIEGO NA PL.WOLNOŚCI!!!!!!!!!!! ZA CZYJE TO PIEN IĄDZE TAK SIĘ HULA?CHYBA ZA PODATNIKA , BO ICH NAJŁATWIEJ OSZUKAĆ NA TAK DUŻĄ KASĘ.TO JEST ROZBÓJ W BIAŁY DZIEŃ.NIBY NIE MA PIENIĘDZY NA INNE POTRZEBY MIASTA A TU PROSZĘ JAKA HOJNOŚĆ!!!!"BRAWO PSEUDO...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez rkuligowskaWłocławek
Dobrze byłoby wiedzieć dlaczego obecny prezydent, jak pisze
Dobrze byłoby wiedzieć dlaczego obecny prezydent, jak pisze w ulotce, zmieniał tyle miejsc pracy? Czy zaważyła o tym znajomość z Luczakiem i Wawrzonkoskim czy fachowość.
Komentarzy0
Wyświetleń620
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~karol z włocławkaWłocławek
Czy ktoś z Szanownych Internautów pamięta nazwiska -Pana
Czy ktoś z Szanownych Internautów pamięta nazwiska -Pana Flisa i Pana Mempel pierwszych dyrektorów "Zakładów Azotowych Włocławek -w budowie". Pierwsza siedzibę Zakładów Azotowych Włocławek w pałacyku na Smolnej (uprzednio opróżnionego z zamieszkujących go lokatorów i prawowitego właściciela). Pierwszą firmę...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez cyklistaWłocławek
Nadchodzą wybory, nie mam uprzedzeń do żadnych kandydatów
Nadchodzą wybory, nie mam uprzedzeń do żadnych kandydatów na Prezydenta miasta Włocławek, myślę o ludziach tu żyjących i martwi mnie ogromnie ten ranking : http://www.rynekpracy.pl/monitor_rynku_pracy_1.php/wpis.56/p.11 ,chodzi o Włocławek i jego wysoką pozycję dotyczącą bezrobocia. Sam tu mieszkam i co mi po nowym KOLEJNYM...
Komentarzy0
Wyświetleń561
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~logikaWłocławek
Panie Lewandowski Prezesie Spółdzielni Południe. Niech
Panie Lewandowski Prezesie Spółdzielni Południe. Niech się prezes weżnie do pracy i przejdzie po osiedlu. Nasze osiedle jest najbrudniejsze ze wszystkich osiedli naszego miasta.Papiery, szkło po butelkach pozarastane chodniki trawą . Od wielu lat nie może Pan ustalić kto powinien sprzątać teren za przychodnią. Tam gdzie są trzepaki....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~`a`Włocławek
Mam nadzieje zobaczyć w TV uroczystosc nadania orderu
Mam nadzieje zobaczyć w TV uroczystosc nadania orderu przez prezydenta Nadredaktorowi adamowi m.Towarzyszyc mu będą napewno "ludzie honoru Jaruzelski i Kiszczak" oraz jego brat który mieszka w Szwecji były prokurator stalinowski i oprawca wielu ludzi.Historia zatacza koło.????
Komentarzy1
Wyświetleń772
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ManiekWłocławek
Niezaleznie od ugrupowania musze sie zgodzic z pewnymi tezami
Niezaleznie od ugrupowania musze sie zgodzic z pewnymi tezami nowej gwiazdy :-), ciekawe czy za wizjami pojda fakty? http://www.youtube.com/watch?v=_8q8G6V0wAc
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~no cozWłocławek
Dlaczego ci pseudodziennikarze tak kochaja stockiego i
Dlaczego ci pseudodziennikarze tak kochaja stockiego i zbonikowskiego, a przy okazji horonziakow? co jest? czyzby postradali zmysly??? Niech CW przeksztalci sie na CWPiS TV + AH
Komentarzy1
Wyświetleń626
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~CW24Włocławek
Szanowni Państwo, apeluję żebyście oglądali CW! Jest to
Szanowni Państwo, apeluję żebyście oglądali CW! Jest to najbardziej OBIEKTYWNA telewizja w Polsce! OGLĄDAJCIE!!!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń948
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Łukasz Z.Włocławek
Czy to Zbonikowski prowadził we Włocławku kampanię
Czy to Zbonikowski prowadził we Włocławku kampanię uświadamiajacą spółdzielcom ich prawa do uwłaszczenia mieszkań i ograniczenia samowolki prezesów spółdzielni mieszkaniowych ? Pamiętam , pomagał składać wnioski uwłaszczeniowe, co wywoływało wściekłość kacyków ze spółdzielni mieszkaniowych .Chyba ,że źle pamiętam ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA